Şimdi Ara

Hangi Program Ne Zaman Açıldı .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistemde şöyle bir rapora ihtiyacım var. Bilgisayarda kurulu olan programların ne zaman açıldığı ve ne zaman kapatıldığına ilişkin bir veri almam gerekiyor. Araştırdım ancak soruma karşılık bulamadım. Bu tür bir rapor varmıdır onuda bilmiyorum. Sistem olaran w 8.1 kullanıyorum. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Teşekkürler....

• quote:

Orijinalden alıntı: onuryilmaz78

Arkadaşlar merhaba,

Sistemde şöyle bir rapora ihtiyacım var. Bilgisayarda kurulu olan programların ne zaman açıldığı ve ne zaman kapatıldığına ilişkin bir veri almam gerekiyor. Araştırdım ancak soruma karşılık bulamadım. Bu tür bir rapor varmıdır onuda bilmiyorum. Sistem olaran w 8.1 kullanıyorum. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Teşekkürler....

Şimdi maksadınız pc faaliyetlerini izlemekse, bunun için spy programı var. Tabii ki de bu bir çeşit virüs. Ben daha önce kullandım. Antivirüsün istisna listesine alınca gayet güzel çalışıyor. Hem gizli, kimse farketmiyor. Ama tabii garanti yok. Eğer bankacılık işlemleri yapılıyorsa pcde, tavsiye etmem. Bunun haricinde başka böyle bir program var mı bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuryilmaz78

Arkadaşlar merhaba,

Teşekkürler....

Ekran görüntüsü, tuş vuruşları, internet geçmişi falan herşeyi kaydediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunu dolaylı yoldan çözdüm olay görüntüleyicisi işimi kısmende olsa çözdü yardımınız için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.