Şimdi Ara

Hangi Programlar gereksiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2 ay kadar önce lenovo g5070 aldım, ilk ay geçerli olan ücretsiz sürümlerin süresi geçti ve şuan antivirüs programı falan devre dışı. Ve massaüstünde falan 20 kadar ne işe yaradığını anlamadığım lenovo uygulaması var kendinden yükşü gelen. Bilgisayardan çok fazla anlamadığımdan bir danışayım dedim, bunları napmalıyım, kaldırayım mı falan?

• ruhenzencii R kullanıcısına yanıt
    Kardeş bi resim atarmısın ona göre bi yorumda bulunalım .

• Hocam hazır yakalamışken bi derdimi daha danışayım :D

Winrar deneme sürümünü indirmiştim ben de 3 gün sonra dolucak deneme sürümü, lisans istiyo. Hergün kullanıyorum winrarı, ücretsiz olarak devam edebileceğim bir yol veya site var mı? Veya başka rar açma uygulaması öneriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruhenzencii -- 20 Ocak 2015; 0:59:12 >
  • ruhenzencii R kullanıcısına yanıt
    Google 'y winrar rarreg.key indir yaz ve araştır eğer bulamazsan bendekini yükleriz aama bulursun .
    Ve winrardan şaşma .
  • Teşekkürler winrar olayını ayarladım. Boş bir zamanınızda fotolardaki uygulamaların hangisini silmem gerektiğini söylerseniz çok iyi olur.
  • gördüklerimden söylüyorum cyberlink var 2 tane onları silin epicscale utorrent internet explorer için yandex power2go superfish inc.discovery bunları silin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.