Şimdi Ara

hangi ps3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

dvd playerdaki kalitesini gördükten sonra, ps2 de bir we hastası olarak, ps3 alamaya karar verdim. ancak piyasada bir sürü değişik versiyonu var. yok pal yok ntsc 60 gb 20 gb gibi.. çipli ps2 de oynadığım oyunlarını oynayabileceğim bir ps3 yok sanırım. ancak türkiyeden aldığım dvdleri oynatması benim için çok önemli.

hangi modelini almalıyım bir de en ucuz neresi satar. bilgisi olan varsa yazsın ltf.

• sevgili emre bende ps3 almayı düşündüğüm için forum sitelerini araştırıyorum ve çok tutarsızlık var pal ve ntsc ile ilgili ama bana kalırsa pal makina tercih et birde bir yer vardı satan 60 gb ps3 iki joystic 1 orjinal oyun hdm kablo 1000 ytl bu fiat pal makina için geçerli aynı özellikte ntsc makina 900 ytl seçim senin.
  • turkıye icin pal alıcaksın tum dvd izler ps2 oyunlarını oynarsın bılg.almaktan mantıklı bence ps3 almak bu kalıtede bır bılg ve dvd 2.5 mılyarı asar
  • ps3 PAL 60 gb makina al.

internete bağla 5 dk. içinde 1.80 versiyon upgrade'ini yap.

DVD 'leri 1080p ye upscale etsin ( ki 200-300 Euroluk dvd playerlardan daha mükemmel)

orjinal PS2 oyunu al sevdiklerin varsa onları da 1080p ye upscale etsin diğer ps2 kullanıcılarının gözleri yerinden fırlasın.

Blu-Ray dvd seyret televizyonundan alabileceğin en değerli görüntüye ulaş.

internete gir.

Mükemmel Grafiklerle oyun oyna

PC deki filmlerini ,videolarını,fotoraflarını sakla HD slayt show yap.

Ben PS3 aldığımdan beri PC mi açmıyorum bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc mi Xbox mı
    4 yıl önce açıldı
    ps3 oyunu ps4 de çalışırmı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.