Şimdi Ara

Hangi Ram hangi bilgisayara olur nasıl anlarız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
3
Favori
52.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim külüstüre hangi ram uyar alıcam da

Hangi Ram hangi bilgisayara olur nasıl anlarız?
  • Hangi ramler uyar yardım

• Hangi ram uyar link atarsanız sevinirim yeni ram alıcamda

BELLEK YOLU ÖZELLİKLERİ

Yol Türü : DDR SDRAM
    YOL GENİŞLİĞİ : 64 BİT
    DRAM:FSB ORANI : 1:1
    GERÇEK SAAT : 200MHZ (DDR)
    ETKİN SAAT : 400 MHZ
    BAND GENİŞLİĞİ : TRIAL VERSİON MB/S
  • usta benim anakart intel dg31pr aad97573-203 ram de ddr2 333 mhz 2 gb ram almak istıorum nasıl bi ram uyar sölerseniz sevinirim
  • pinkcrow7 kullanıcısına yanıt
    kardeş bu konuda bilgili gorunuyosun bnm sana bir sorum olacaktı.

bnm pc anakart özellikleri:

DDR2 667MHZ KİNGSTON 1GB RAM

bu pc ye en çok kaç gb ram uyar ve bir satıcı linki verirsen iyi olur

eğer ilgilenebilirsen memnun olurum.
  • anakartına uyan ddr girişidir ve ankartın en fazla ne kadar gb destekliyor ama çoğu anakart 4 gb 8 gb ramı destekler
  • Arkadaşlar uyumlu çalışan 3GB 800MHz DDR2 RAMlere GSKILL DDR2 2GB 800MHz RAM olur mu? CL5 ikisi de. Anakart GIGABYTE P43-ES3G

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ram alcam 4 gb desteklermi bilmiyorum acill cevaplarsanız çok iyi olur

Hangi Ram hangi bilgisayara olur nasıl anlarız? Hangi Ram hangi bilgisayara olur nasıl anlarız? Hangi Ram hangi bilgisayara olur nasıl anlarız? Hangi Ram hangi bilgisayara olur nasıl anlarız?

Hangi Ram hangi bilgisayara olur nasıl anlarız? Hangi Ram hangi bilgisayara olur nasıl anlarız? Hangi Ram hangi bilgisayara olur nasıl anlarız? Hangi Ram hangi bilgisayara olur nasıl anlarız?

• sonhack S kullanıcısına yanıt
    üstadım banada yardımcı olurmusun_?
    netbok packard bell n450 bılgısyarımm var cok agırlastı ram eklemek ıstıyorum ama ne ozellıkde bırsey alıcagımı bılmıyorum?
  • Merhabalar. RAM almayı düşünüyorum. Anakartım ASUS P5KPL-VM. Sitesinde özelliklerinde DDR2 1066(OC)/800/667 yazıyor. Şu anda 2 tane DDR2 800 Mhz RAM im var. (2 Slot var ankartta) Yerine 2 tane 4 GB lık 800 Mhz RAM almak istiyorum bu mümkün mü? Bir de RAM'lerin çoğunun AMD anakart için satıldığını gördüm. Bu anakarta uygun RAM nasıl bulabilirim? Son olarak işlemcinin de RAM ile uyumlu olması gerekiyor mu?
    Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinkcrow7

Püf noktası şudur. Anakartının modeline göre web sitesinden özelliklerine bakarsın.Hangi tip ram kullandığını öğrenirsin. Başaramaz isen anakartın modelini buraya yaz bizler sana yardımcı oluruz

Hocam Lenovo G780 için ram yükseltmesi düşünüyorum yardımcı olabilir misin ?
  • Merhaba G780 2 slot mevcut. 8x2 1600 mhz desteği var.Samsung marka kullanmanızı öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinkcrow7 -- 14 Eylül 2016; 17:57:09 >
  • Arkadaşlar HANGI RAM UYAR PC OZELLIKLERI ASAGIDA
    P5KPL-AM SE ANAKART
    INTEL CORE DOU E7600 3.06 MHZ ISLEMCI

SIMDIDEN TEŞEKKÜRLER

• Eski laptopuma SSD ve RAM alacağım. Fakat boyutu aynı olmakla beraber RAM'in pin tipi diğer laptoplardan farklı.
    Hangi tür kaç GB'a kadar RAM takabilirim.

Cihaz bilgileri aşağıda.

HP PAVILLION DV3530 CORE 2 DUO P8400 2.26GHZ

Chip Seti Intel 945PM Chipset
    İşlemci Tipi Intel Core 2 Duo
    İşlemci P8400
    İşlemci Cache 3 MB L2 cache
    İşlemci FSB 1066Mhz
    İşlemci Hızı 2.26 GHz
    Ekran Özelliği 13.3" 1280x800 WXGA
    Ekran Kartı Nvidia® GeForce 9300M G DirectX 10
    Ekran Tipi WXGA Parlak Ekran
    Ekran Kartı 512 MB
    Ekran Çözünürlüğü 1280 x 800
    Bellek Tipi DDR2
    Sistem Belleği 4 GB 677MHz
    Sabit Disk 250GB 4200RPM 8MB
    Sabit Disk Hızı 5400 RPM
  • Merhaba,

LGX13 model netbook kullanıyorum. Üzerinde 1 gb lik ram var. 2 gb ram ile değiştirmek istiyorum. Acaba ram üzerinde yazılar neyi temsil eder?

Benim ram: 1g-2rx16-PC2-6400S-666-12

Not: Örneğin bu ram benim netbookuma uyar mı? 2gb 1rxX6 PC3-10600S-999
  •  Hangi Ram hangi bilgisayara olur nasıl anlarız? Ram almak ıstıorum hangı ram lar olur bılgı verırmısınız lutfen lınk lı veya yazılı
  • pinkcrow7 kullanıcısına yanıt
    sistem özelliklerm :https://www.youtube.com/watch?v=uc-uYLktOmo&feature=youtu.be

bu ram bana uyarmı :http://urun.n11.com/bellek-ram/kingston-4gb-ddr3-1333mhz-amd-masaustu-pc-ram-bellek-P182555580?cid=604001&gclid=Cj0KEQjwp83KBRC2kev0tZzExLkBEiQAYxYXOtu6i0v1hlGQu0zu6hQ7LpStD47IOvT-9kH1yEUD42MaAjOm8P8HAQ&gclsrc=aw.ds

LÜTFEN CEVAP VERRR!!!!1
  • gençler elimde foxcon model ekran kartı var N15235
    şuanda 1gb ddr3 1333 mhz bi ram var ramımı yukseltmek istiyorum sizce hangi ram uygun cevaplarsanız sevinirim

İşlemci Pentium(R) Dual-Core CPU E6600 @ 3.06GHz
  •  Hangi Ram hangi bilgisayara olur nasıl anlarız? Hangi Ram hangi bilgisayara olur nasıl anlarız?
    Hangi model ram bilgisayarıma uyum sağlar acaba?

• bilal14100 B kullanıcısına yanıt
    DDR3

Google a i3 3220 yazıp çıkan intel linkinde yazanları okumak zor geldi sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 13 Mart 2018; 18:28:41 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.