Şimdi Ara

Hangi Saç Kesme Makinesi? (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
1.751
Cevap
51
Favori
512.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: John___Doe

Arkadaşlar birde kendi kendimizi traş etme hususunda yardımcı olabilecek link ve video paylaşan olursa çok sevinirim. Örneğin ben üstleri 5, yanları 2 numara yapmak istiyorum.Fakat arka tarafı nasıl ayarlıcam keza yan tarafı iz bırakmamam için kademeli almam gerekicek. Bu konuda bilgi verecek linkler var mıdır?

kardeş aslında çok basit video uzun iş ben anlatayım kısaca. ben şu şekilde yapıyorum. yanlardan başlıyorum önce iki yanıda 2 dk da hallediyorum genelde 2 yada 3 numara alırım. alın çizgisine kadar çıkıyorum.1 cm daha aşşağısı diyelim.sonra üstleri alıyorum uzun 2 3 cm olacak şekilde. haliyle yanda izler fazlalıklar kalıyor. onu makinanın ucunu sıfıra getiriyorum ve göz kararı o iz kaybolacak şekilde makineyi kafaya bastırmadan alıyorum. ressam olduğum için o işi çok iyi yapabiliyorum. gördüğün fazlalıkları alacaksın fazla girersen iyi olmaz. arkayı birinin alması şart ben kardeşime güç bela aldırıyorum.en zor kısım izi yok etmesi ona uraşıyor biraz. toplam 5 dk da ben kesiyorum kardeşimde b i 5-10 dk uraşıyor arka ile 10 dk da babalar gibi yapıyorum. arkadaş berbere gitmiycem benim saçıda sen keseceksin para verecem diyor. hatta gittiğimiz restorant var garson abi süper felan deyip duruyor her gittimizde .basit olay aslında en büyük sorun arka

• quote:

Orijinalden alıntı: Y.J.Malmsteen

quote:

Arkadaşlar birde kendi kendimizi traş etme hususunda yardımcı olabilecek link ve video paylaşan olursa çok sevinirim. Örneğin ben üstleri 5, yanları 2 numara yapmak istiyorum.Fakat arka tarafı nasıl ayarlıcam keza yan tarafı iz bırakmamam için kademeli almam gerekicek. Bu konuda bilgi verecek linkler var mıdır?

kardeş aslında çok basit video uzun iş ben anlatayım kısaca. ben şu şekilde yapıyorum. yanlardan başlıyorum önce iki yanıda 2 dk da hallediyorum genelde 2 yada 3 numara alırım. alın çizgisine kadar çıkıyorum.1 cm daha aşşağısı diyelim.sonra üstleri alıyorum uzun 2 3 cm olacak şekilde. haliyle yanda izler fazlalıklar kalıyor. onu makinanın ucunu sıfıra getiriyorum ve göz kararı o iz kaybolacak şekilde makineyi kafaya bastırmadan alıyorum. ressam olduğum için o işi çok iyi yapabiliyorum. gördüğün fazlalıkları alacaksın fazla girersen iyi olmaz. arkayı birinin alması şart ben kardeşime güç bela aldırıyorum.en zor kısım izi yok etmesi ona uraşıyor biraz. toplam 5 dk da ben kesiyorum kardeşimde b i 5-10 dk uraşıyor arka ile 10 dk da babalar gibi yapıyorum. arkadaş berbere gitmiycem benim saçıda sen keseceksin para verecem diyor. hatta gittiğimiz restorant var garson abi süper felan deyip duruyor her gittimizde .basit olay aslında en büyük sorun arka

ÇİZGİLER İÇİN ARA NUMARA İŞE YARIYOR YANLAR ARKALAR 3 NUMARA OLSUN ÜSTLER 5-6 NUMARA YANLARLA ÜSTLERİN ARASINI 4 NUMARAYLA ALINCA ÇİZGİLER KAYBOLUYOR

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

quote:

quote:

ÇİZGİLER İÇİN ARA NUMARA İŞE YARIYOR YANLAR ARKALAR 3 NUMARA OLSUN ÜSTLER 5-6 NUMARA YANLARLA ÜSTLERİN ARASINI 4 NUMARAYLA ALINCA ÇİZGİLER KAYBOLUYOR

ben ara numara ya gerek duymuyorum en temizi dediğim şekilde eline güveniyorsan o şekilde 0 iz yapabilirsin

• Teşekkür ederim açıklamalar için ara numara ile de iz bırakmadan bu işi hallediyorumda sorun arka senin kardeşin gene beceriklimiş baba çemkiriyor ondan hepsini 5 e vuruyorum 10 günde bir traş oluyorum zaten
  • quote:

Teşekkür ederim açıklamalar için ara numara ile de iz bırakmadan bu işi hallediyorumda sorun arka senin kardeşin gene beceriklimiş baba çemkiriyor ondan hepsini 5 e vuruyorum 10 günde bir traş oluyorum zaten

öğrettim kardeş 8000 kere tarif ettim sonunda çözdü işi.az kavga etmedik. bazen gıcıklık yapıyor kesmiyor annemi çağırıyorum oda 1 saatte kesiyor bende ortalam 3 hafta 1 ay. bi ara azıttıydım 2 haftada bi oluyordum evdekiler dalacaktı

• quote:

quote:

Teşekkür ederim açıklamalar için ara numara ile de iz bırakmadan bu işi hallediyorumda sorun arka senin kardeşin gene beceriklimiş baba çemkiriyor ondan hepsini 5 e vuruyorum 10 günde bir traş oluyorum zaten

öğrettim kardeş 8000 kere tarif ettim sonunda çözdü işi.az kavga etmedik. bazen gıcıklık yapıyor kesmiyor annemi çağırıyorum oda 1 saatte kesiyor bende ortalam 3 hafta 1 ay. bi ara azıttıydım 2 haftada bi oluyordum evdekiler dalacaktı

benzer hikayeyi bende babamla yaşadım daha zor oluyor

• tam 10 senedir aynı moser 1400 makinayı kullanıyorum.

makinanın anasını ağlata ağlata kullandım. 2 haftada bir keserim saçlarımı.. bazen ayda 1. teriyer köpek gibi saçım var, kesmesi en zor saç türü benimkisidir herhalde. 10 yıldır allah ne verdiyse hoyratça kullandım. nasıl olsa ucuz, bozulursa yenisini alırım mantığıyla. sakal traşlarını da bunla yaptım tabi 10 senedir.
    başkalarının saçlarını da kestiğim çok oldu.

makina bildiğin emektar çıktı. 10 senedir hala aynı performansta çalışıyor. motor sesi bile değişmedi. arada yağ koymayı unutuyorum ve öyle kulanıyorum bir kaç ay. yine de aynı performans.

temizliğini yapın gerisine karışmayın. torununuz bile görür bu makinayı..

bugün dünya üzerinde herhangi bir berber dükkanını nasıl ki aynasız hayal edemeyiz, aynen bugün çekmecesinde moser 1400 bulunmayan berber dükkanı da düşünemeyiz.
    berber yeni güzel makina ile traş yaparken, birden elindeki makina tutukluk yapar, ve berber makinaya sinirlenip çekmeceden eski moseri çıkarıp onla devam eder.. bu iş hep böyledir.. ben 10 senedir berbere gitmiyorum ama iyi bilirim berber muhabbetlerini...

yanlışsam, abartıyorsam söyleyin..

moser 1400 , öyle diğer yüzlerce liralık makinalar gibi kızgın kumlar serin sular vaad etmez... sadece işini yapar. olması gerektiği gibi..

bugün bozulsa, yarın gider yine aynısından alırım..

üstün alman teknolojisi. canım benim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cocomo

tam 10 senedir aynı moser 1400 makinayı kullanıyorum.

makinanın anasını ağlata ağlata kullandım. 2 haftada bir keserim saçlarımı.. bazen ayda 1. teriyer köpek gibi saçım var, kesmesi en zor saç türü benimkisidir herhalde. 10 yıldır allah ne verdiyse hoyratça kullandım. nasıl olsa ucuz, bozulursa yenisini alırım mantığıyla. sakal traşlarını da bunla yaptım tabi 10 senedir.

makina bildiğin emektar çıktı. 10 senedir hala aynı performansta çalışıyor. motor sesi bile değişmedi. arada yağ koymayı unutuyorum ve öyle kulanıyorum bir kaç ay. yine de aynı performans.

bugün dünya üzerinde herhangi bir berber dükkanını nasıl ki aynasız hayal edemeyiz, aynen bugün çekmecesinde moser 1400 bulunmayan berber dükkanı da düşünemeyiz.
    berber yeni güzel makina ile traş yaparken, birden elindeki makina tutukluk yapar, ve berber makinaya sinirlenip çekmeceden eski moseri çıkarıp onla devam eder.. bu iş hep böyledir.. ben 10 senedir berbere gitmiyorum ama iyi bilirim berber muhabbetlerini...

moser 1400 , öyle diğer yüzlerce liralık makinalar gibi kızgın kumlar serin sular vaad etmez... sadece işini yapar. olması gerektiği gibi..

altına imzamı atarım bende moserin çakması var o bile taş gibi :D

• arkadaşlar Babyliss E702XTE bu ürünü baya bi övmüşler alsam memnun kalır mıyım yoksa başka bir marka model almamı mı tavsiye edersiniz.bu ürünü kullanan arkadaşlar yardımcı olur musunuz?bana şarjlı güzel bir alet önerin ilginiz alakanız için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

araya kaçan kısa saçlar temizlenmiyor
    üstteki parçayı çıkarıp mı temizlemem lazım acaba?
    şimdilik sorun yok 2 kez traş oldum zaten
    ama birikmeden halletmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Haien

quote:

araya kaçan kısa saçlar temizlenmiyor
    üstteki parçayı çıkarıp mı temizlemem lazım acaba?
    şimdilik sorun yok 2 kez traş oldum zaten
    ama birikmeden halletmek lazım

iki kere kullandıysan daha rahat bi 100 200 kullanımın var.

ben 7 sene sonra içini açtım öyle temizledim. o da sırf can sıkıntısından. yani randımanında problem yoktu. gerçi 7 sene sonra içini açınca o kücük kıl parcaları bildiğin keçeye dönüşmüş oluyo :))

• Arkadaşlar forumda şu sayfaları belki on kere okudum. moser'mi , panasonic'mi, baby bliss mi derken kafam karıştı.

Saolsun bir çok arkadaşta kendi tecrüblerini paylaşmıslar.

Ben yine bu konuda fikri , tecrübesi olanlardan rica edicem , şöyle sıfıra yakın kesen bir makine tavsiye edebilirlermi.

Kel ( tepede 3-5 tel bir şey , yan ve arkada ancak var ) biri olduğumdan ve 5 senedir neredeyse jilet yüzüme vurmadıgımdan dolayı, 3 günde bir saç ve sakalı aynı uzunlukta kesiyorum. Braun marka sarjlı bir makinem var ancak ömrü bitmek üzere. Önemli olan sıfıra yakın kesmesi ve sarjlı olmasi. Tabi makinenin devri ne kadar kuvvetli olursa o kadar kısa zamanda da traş biter diye düşünüyorum.

yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • anladığımkadaryla moser ömürlük fakat orjinalini nereden bulabilirim izmir çankaya da felan var mıdır acaba, bileniniz varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motor Kafa

arkadaşlar Babyliss E702XTE bu ürünü baya bi övmüşler alsam memnun kalır mıyım yoksa başka bir marka model almamı mı tavsiye edersiniz.bu ürünü kullanan arkadaşlar yardımcı olur musunuz?bana şarjlı güzel bir alet önerin ilginiz alakanız için şimdiden teşekkür ederim.

kardeşim bende senin gibi bu bölümde çok yardım aradım baktım olmuyo direk gittim phılıps marka traş makinası aldım bir kullandım iki kullandım baktım içime sinmedi direk sattım gidip BABYLISS E 836XE ÇOK AMAÇLI VÜCUT TÜYÜ,SAÇ VE SAKAL DÜZELTME SETİ aldım yaklaşık 1 senedir kullanıyorum tık demedi tarakları çok güzel sakal saç her türlü işimi fazlasıyla görüyo bi bak derim pişman olmazsın emin ol

• quote:

Orijinalden alıntı: sagyurek

quote:

Orijinalden alıntı: Motor Kafa

arkadaşlar Babyliss E702XTE bu ürünü baya bi övmüşler alsam memnun kalır mıyım yoksa başka bir marka model almamı mı tavsiye edersiniz.bu ürünü kullanan arkadaşlar yardımcı olur musunuz?bana şarjlı güzel bir alet önerin ilginiz alakanız için şimdiden teşekkür ederim.

kardeşim bende senin gibi bu bölümde çok yardım aradım baktım olmuyo direk gittim phılıps marka traş makinası aldım bir kullandım iki kullandım baktım içime sinmedi direk sattım gidip BABYLISS E 836XE ÇOK AMAÇLI VÜCUT TÜYÜ,SAÇ VE SAKAL DÜZELTME SETİ aldım yaklaşık 1 senedir kullanıyorum tık demedi tarakları çok güzel sakal saç her türlü işimi fazlasıyla görüyo bi bak derim pişman olmazsın emin ol

çok teşekkür ederim ilginiz ve öneriniz için

• Moser 1400 10 yildir kullaniyoruz daha yeni tik dedi o da kesme yerindeki jilet cok hafif capraz duruyor ama yi ede hala 10 uzerinden 8 lik kesim yapiyor.Orjinal bir tane daha almak istiyorum nereden bulabiliriz guvenilir bir internet sitesi var mi cakma mala para vermeyelim

Moser en guzel makine sifira yakin kesim yapabiliyorsunuz bizim makinenin taraklari va kayboldu bir tane yeni sart oldu yardimci olacak var mi alayim hemen ;)

Bu sadece makine
    http://www.sanalreyonum.com/urun/moser-dei-1400-0050-profesyonel-sac-kesme-makinesi_730277.aspx?CatId=36999

Buda set hali
    http://www.sanalreyonum.com/urun/moser-dei-1400-0278-profesyonel-sac-kesme-makinesi_730278.aspx?CatId=36999

Burdan daha once bir iki alisveris yaptim sorun cikmadi iyi bir site.

Fiyatin biraz iyi olmasi kuskuya dusurudu beni normali 60-70 arasi setinin burda 53 tl sanirim buradan alicam ucuzu akakce gibi sitelerdede fiyat araligi sadece makinanin 45-60 arasi gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 9 Aralık 2012; 19:53:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İzmir'de orjinal Moser aranıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

Moser 1400 10 yildir kullaniyoruz daha yeni tik dedi o da kesme yerindeki jilet cok hafif capraz duruyor ama yi ede hala 10 uzerinden 8 lik kesim yapiyor.Orjinal bir tane daha almak istiyorum nereden bulabiliriz guvenilir bir internet sitesi var mi cakma mala para vermeyelim

Moser en guzel makine sifira yakin kesim yapabiliyorsunuz bizim makinenin taraklari va kayboldu bir tane yeni sart oldu yardimci olacak var mi alayim hemen ;)

Bu sadece makine
    http://www.sanalreyonum.com/urun/moser-dei-1400-0050-profesyonel-sac-kesme-makinesi_730277.aspx?CatId=36999

Buda set hali
    http://www.sanalreyonum.com/urun/moser-dei-1400-0278-profesyonel-sac-kesme-makinesi_730278.aspx?CatId=36999

Fiyatin biraz iyi olmasi kuskuya dusurudu beni normali 60-70 arasi setinin burda 53 tl sanirim buradan alicam ucuzu akakce gibi sitelerdede fiyat araligi sadece makinanin 45-60 arasi gidiyor

Bunlar orijinal midir acaba ? Babyliss alacaktım aklımı çeldi bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

Moser 1400 10 yildir kullaniyoruz daha yeni tik dedi o da kesme yerindeki jilet cok hafif capraz duruyor ama yi ede hala 10 uzerinden 8 lik kesim yapiyor.Orjinal bir tane daha almak istiyorum nereden bulabiliriz guvenilir bir internet sitesi var mi cakma mala para vermeyelim

Bu sadece makine

Buda set hali

Bunlar orijinal midir acaba ? Babyliss alacaktım aklımı çeldi bunlar.

Orjinal sertifikali fonex grub hizmetleri ithalatini yapiyor

• Dün itibariyle bende Moser 1400 Set sahibiyim. 55 TL ye aldım.
    http://www.gundogdukozmetik.com.tr/index.php?route=product/product&path=91_103&product_id=95
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.