Şimdi Ara

Hangi Saç Kesme Makinesi? (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.751
Cevap
51
Favori
512.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bimde satılıyordu, markası sensemax. 19 lira, 24 ay garantili, bozulunca kapıdan alıp kapıya teslim ediyorlarmış:) İlgincime gitti ilk defa dün saç tıraşımı bu aletle yaptım ve memnun kaldıgımı söyleyebilirim :) Artık yavaş yavaş berbere gitme olayını bitiricem:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astralll -- 27 Aralık 2012; 1:04:37 >

• dün gittim moser 1400 + moser 1400 mini makinelerinin ikisini birden aldım 95 tl'ye koydum banyoya. yatıyo yavrular:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ben_gibi -- 5 Ocak 2013; 20:14:22 >
  • Merhaba,

İlave tarak kullanmadan 1 ile 2 numara arasında ayarlabilir şekilde tıraş eden makine var mı?
    İlave tarak kullanmak istemiyorum, saçımı çok kısa ve her taraf aynı olacak şekilde kesiyorum,
    (Çok kısa derken dazlak derecesinde değil)
  • Uzun zamandır Moser kullanıyorum ama yakında değiştirme durumum olabilir. Babyliss Moser 1400 dan daha mı iyi sizce?
  • Philips QG3270 mükemmel bir cihaz dün elime ulaştı. sert ve sık sakallara bana mısın demedi. tık zorlanmadı. düşünmeden almak için bir sebep yok.
  • Daha çok saç traşı yapmak için makina bakıyorum ve önümde şu iki seçenek duruyor. (Fiyatları birbirine yakın)
    Babyliss E773XDE
    http://www.babyliss.com.tr/urunler/babyliss-for-men/sac/e773xde774xde/
    773'ün artıları oynar bıçak: KARBON HLD kaplama sabit bıçak: TİTANYUM kaplama + CMS (Krom-Molibden-Paslanmaz Çelik)

BABYLISS E 836XE
    http://www.babyliss.com.tr/urunler/babyliss-for-men/vucut-cok-amacli/e836xe-10-in-1/
    836'nın artıları: Çok işlevli ve su geçirmez.

Kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim? Bu ürünlerin tarakları saç traşı için yeterli midir?

• Bende de 2 yıl önce aldığım Babyliss vardı ama şu an perte çıktı. Saçımı 3'e bile veremedim o makineyle. 90'a mı ne almıştım Teknosa'dan. Şimdi tekrar o parayı vermek gelmiyor içinden. Moser'ı öven çok olmuş. Acaba bu makineyle sorunsuz 2-3-4 numara gibi traşları sorunsuz olabilirmiyim ?
  • Saç kesme makinesi için öneri istemiştim ama kimseden bir cevap gelmedi.
    Sanırım bir panasonic er1611 alarak işi riske girmeden, kökten halletme yoluna gideceğim.
  • makası al kes
  • ben sakallarımı her tonda kestiğim için benim için elzem oldu bu başlık :)
    0,1,2,3,4 ve 5 numara taraklarla yada taraksız saç kesebileceğim bir makina lazım, internette 3-25 mm arası saç kesen makinaları gördüm ancak matematiksel terimi anlayamadım.
    yani 20mm ayarlı bir makina ile sakalı kestiğimde berberde 2 numara kestirdiğim gibi mi olacak?
  • 7-8 kere kullandığım saç traşı makinemi satıyorum. (8 aya yakın bi süre kullandım, ayda bir saçımı kesiyorum).

REMİNGTON HC363C EXCELLENCE

-Keskin kesim içinseramik bıçaklar,
    -Şekillendirmek için 6 farklı uzunlukta tarak (3mm den 25mm ye kadar)
    -Kulak çevresinde detaylı kesim için tarak
    -Kesim uzunluğu ayarı için ayar kolu
    -Yağlama gerektirmeyen bıçaklar
    -Kablolu/Kablosuz kullanım- şarj uyarı ışığı
    -Aluminyum saklama çantası
    -Klips, berber önlüğü, makas, boyun fırçası

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-guzellik-kozmetik-tras-remington-hc363c-excellence-sac-tras-makinesi-112914008/detay/

Hangi Saç Kesme Makinesi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kışkırtır -- 27 Ocak 2013; 13:41:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: opuslandia

Saç kesme makinesi için öneri istemiştim ama kimseden bir cevap gelmedi.
    Sanırım bir panasonic er1611 alarak işi riske girmeden, kökten halletme yoluna gideceğim.

kardeş, bahsettiğin profesyonel bir model ve genellikle de berberlerce kullanılır.
    evet, üst düzey, çok güçlü bir modeldir. Evde kendin için kullanacaksan, bu kadar para vermene hiç gerek yok. Al bir ER1411 olsun bitsin. Ben de bu modeli kullanıyorum ve çok memnunum. Hatta, bu modelle ilgili bir inceleme de yazdım forumda. kullanım süresi, motor ve bıçakları çok iyidir. tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ben_gibi
    dün gittim moser 1400 + moser 1400 mini makinelerinin ikisini birden aldım 95 tl'ye koydum banyoya. yatıyo yavrular:)

Hocam fiyat çok uygun gibi gözüküyor. Nerden aldınız acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seraaser

quote:

dün gittim moser 1400 + moser 1400 mini makinelerinin ikisini birden aldım 95 tl'ye koydum banyoya. yatıyo yavrular:)

hocam ankara sıhhiyede llkiz sokak olması lazım. sokak zaten olduğu gibi kuaför malzemeleri satan dükkanlarla dolu sorsan söylerler ankaradaysan eğer..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seraaser

quote:

hocam ankara sıhhiyede llkiz sokak olması lazım. sokak zaten olduğu gibi kuaför malzemeleri satan dükkanlarla dolu sorsan söylerler ankaradaysan eğer..

istanbuldayım

• quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

Dün itibariyle bende Moser 1400 Set sahibiyim. 55 TL ye aldım.
    http://www.gundogdukozmetik.com.tr/index.php?route=product/product&path=91_103&product_id=95

Buradan mı sipariş verdiniz ? Kargo ücreti varmıydı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

http://www.gundogdukozmetik.com.tr/index.php?route=product/product&path=91_103&product_id=95

Ben İzmirliyim zaten yer Gıda Çarşısında direkt ordan aldım. Kargo ile alakalı bilgi yada fikrim yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

Ben İzmirliyim zaten yer Gıda Çarşısında direkt ordan aldım. Kargo ile alakalı bilgi yada fikrim yok.

Teşekkürler

• Moser 1400 ve +4 tarak hediyesi varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkRider -- 11 Şubat 2013; 23:49:18 >
  • ben yaklaşık 4 senedir japon malı thrive model 801 kullanıyorum. o zamanlar bizim berberde görmüştüm, o getirtmişti. baya sağlam bi şey. gayet memnunum.şu anda piyasa fiyatı nedir bilemiyorum. ama ucuz bi şey değil. tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.