Şimdi Ara

Hangi Saç Kesme Makinesi? (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.751
Cevap
51
Favori
512.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: donttreadonme

quote:

nerdeyse 3 aydır araştırıyordum. ve Panasonic ER-GC20K503 almaya karar verdim. ürünü kullanmaya başladıktan sonra tecrübelerimi paylaşmaya devam ederim.
    ilgilenenlere link:
    http://www.webdenal.com/panasonic-er-gc20k503_389594.html
    site hakkında asla şüpheniz olmasın. bu benim 9 ncu alışverişim. hiç birinde sorun yaşamadım. satış sonrası ilgileride çok iyi. müşteri temsilcisini aradığınızda 3 e bas 5 e bas olayı yok. direkt olarak kişiyle muhatab oluyorsunuz.

bu yazıyı yazmamak için çok uğraştım ama dayanamadım. çok fazla makine kullanmadığım için kıyaslama yapamıyorum ama eğer bu ürünü sakal için düşünüyorsanız vazgeçin. çok sinirlendim..lütfen gidin 20-30 liraya çin malı bir makine alın.

saç sakal için istiyorsanız moser i tek geçerim panasonic 508 aldım fena makine değil fakat sakal için tavsiye etmem. ben sakalı hafif kirli bırakmak istiyorum ama mümkün değil ya uzun alıyor yada sıfıra yakın üstelik moser gibi rahat kesmiyor çünkü sakallar daha sert benim. moserda ara seçenekler var.er508 var elimde 5 kere felan kullandım sıfırdan farksız.almak isteyen olursa 70 e bırakırım full kutu içeriği ile.100 e almıştım yakın zamanda.sadece saç için güzel makine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y.J.Malmsteen -- 15 Eylül 2012; 9:46:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Y.J.Malmsteen

quote:

quote:

nerdeyse 3 aydır araştırıyordum. ve Panasonic ER-GC20K503 almaya karar verdim. ürünü kullanmaya başladıktan sonra tecrübelerimi paylaşmaya devam ederim.
    ilgilenenlere link:
    site hakkında asla şüpheniz olmasın. bu benim 9 ncu alışverişim. hiç birinde sorun yaşamadım. satış sonrası ilgileride çok iyi. müşteri temsilcisini aradığınızda 3 e bas 5 e bas olayı yok. direkt olarak kişiyle muhatab oluyorsunuz.

bu yazıyı yazmamak için çok uğraştım ama dayanamadım. çok fazla makine kullanmadığım için kıyaslama yapamıyorum ama eğer bu ürünü sakal için düşünüyorsanız vazgeçin. çok sinirlendim..lütfen gidin 20-30 liraya çin malı bir makine alın.

saç sakal için istiyorsanız moser i tek geçerim panasonic 508 aldım fena makine değil fakat sakal için tavsiye etmem. ben sakalı hafif kirli bırakmak istiyorum ama mümkün değil ya uzun alıyor yada sıfıra yakın üstelik moser gibi rahat kesmiyor çünkü sakallar daha sert benim. moserda ara seçenekler var.er508 var elimde 5 kere felan kullandım sıfırdan farksız.almak isteyen olursa 70 e bırakırım full kutu içeriği ile.100 e almıştım yakın zamanda.sadece saç için güzel makine.

benim sakallarda çok sert. bir kez saç sakal kestim. saç için çok iyi. ama ben sakal kesmek için almıştım. alıcısı olsun bende satarım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Y.J.Malmsteen

quote:

quote:

ilgilenenlere link:

benim sakallarda çok sert. bir kez saç sakal kestim. saç için çok iyi. ama ben sakal kesmek için almıştım. alıcısı olsun bende satarım.

ben aslında iki makineyide kullanıyorum.panasonici saçları keserken moseride sakal ikisi için isteyen varsa moser derim sadece saç için se panasonic daha alınabilir.şarzlı ergonomik ve hafif olması avantaj.ayrıca çok kısa 0 sakal almak isteyenler içinde panasonick daha iyi

• makina bakıyorum şu aralar
    var mı fp ürünü bişeyler?
    saçlarım kalın telli ve gür sayılır

http://www.hepsiburada.com/liste/search.aspx?sText=moser

hb de moser baktım 2 tane var
    farkları nedir bunların
    ilk modeli tekzende daha ucuza buldum
    daha ucuza alabileceğim biyer var mı istanbul içinde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reppu -- 19 Eylül 2012; 16:42:51 >

• Arkadaşlar bende favorileri düzeltmek adına şöyle orta halli bir makina alayım dedim,amatörüz hani öyle yağla bakımını yap falan yada pahalı cihazlara gerek yok dedim ama dandiklerde hemen bozuluyor. Neyse favori düzeltme adına baktığım için bana milim uzunluk ayarı çok hassas olmasına dikkat ettim, genelde makinalar 3-5-7mm falan diye gidiyor ben genelde kısa saçla geziyorum bu sebeple bana 2mm yada 2,5mm gibi ince ayarlar gerekiyordu, babyliss markasının çantada 0,5/1/1,5/2/2,5 mm. 3/18mm 21/36mm olarak 3 adet kesme klavuzu, makası, tarağı, 1tane küçük tek kalem pille çalışan tüğ kesme makinası ile beraber güzel bir çantada set aldım. fiyatı 89 liraydı.

neyse geçenlerde favorilerimi düzelttim baktım güzel kesiyor birde özelliklerinde şu yazıyordu

quote:

SMART ADJUSTING SYSTEM

AKILLI AYARLAMA SİSTEMİ ile seçilen saç boyu, saç kesme makinesinin tutulma açısı ne olursa olsun korunur ve mükemmel sonuç alınır

ulan dedim millet denemiş kesmiş bende deneyim olmadı vururuz 3'e dedim. neyse başladım önce üstleri istediğim kısalığa getirmeye en son 21 milimde istediğim kısalığa geldi sonra yanları başladım 18milimden deneye deneye 9milimde istediğimden biraz daha uzun kaldı ama yaparken halimi gördükçe sanırım bu iş olmayacak vursammı 3e falan demeye başlamıştım.arkayıda aynı kestim en sonra üstle yanların birleştiği yerleride 13milimle falan izi yokettim tam berberin kestiğinin aynısı oldu :D

en sonra ense düzeltmesini hanımdan yardımla hallettik ve tam istediğim gibi oldu. hiç kimse kendimin kestiğini anlamadı bile herkes sıhhatler olsun dedi :) bidaha pislik içindeki berberlerede gitmem zaten iğreniyordum çünkü adamın burnunu vs aldığı makasla senin saçına girişiyorlar...birde 10-15tl arası para alıyorlar. hem evde traş olurum artık hem para vermem hemde istediğim uzunlukta istediğim zaman keserim helede o bayramdan önceki kuyrukları falan hiç beklemem. mis gibi tertemiz evimde traşımı olurum.

makina keserken zorlanmadı şarjı 40dk falan gitti ama en iyi özelliği şarj bitince elektriğe bağlayınca elektrikli gibi direk çalışıyor ve traşın yarım kalmıyor. makinanın resimleri ve özellikleri aşağıdaki gibi..

quote:

Babyliss E773WE Saç Kesme+Tüy Kesme Makinesi Detay Bilgisi

Yeni Teknolojisi ve sınırlı sayıda üretilen Babyliss E773WE sayesinde kısa zamanda çok büyük işler başarın.

Saniyede 30,000 kıl kesme kapasitesine sahip yüksek performanslı güçlü motor ve bıçaklar. Akıllı ayar sistemi ile kesme açısı ve kesme uzunluğu değişik şekillerde kullanabilirsiniz.

Hareketli Bıçaklar; kesici özelliği ve 3 boyutlu kesme işlemi ile olağnüstü netlik sağlar. Karbon HLD kaplamasyıla %100 paslanmaz ve Ultra güçlü kesim.

Sabit Kesici;Titanyum kaplamasıyla mükemmel dayanıklılık. Genişliği 39mm. Kendini yağlama özelliği sayesinde kendi yağını her 27 dişin mikro reservuarlardan tedarik eder. Kablolu ve kablosuz kullanım imkanına sahip.

Kablosuz kullanımı süresi ortalama 30 dakika.

Güçlü motor torku sayseinde saniyede 200g kesim.

Turbo fonksiyonu sayesindede %20 oranında artan kesim gücü.

27 farklı pozisyonda kesim kılavuzu. 3-18mm 21-36mm Ayarlanabilir küçük tekerleği ve 1,5mm ideal kesim.

Hasas kesim kılavuzu: 0,5/1/1,5/2/2,5 mm.

Saç inceltme fonksiyonu 7,5mm kesime sahip hassas bıçak. Özel saç sakal bıyık tasarım yaratmak için mükemmel bir traş makinesi. 3 Yıl Garanti.

SMART ADJUSTING SYSTEM

AKILLI AYARLAMA SİSTEMİ ile seçilen saç boyu, saç kesme makinesinin tutulma açısı ne olursa olsun korunur ve mükemmel sonuç alınır

Bıçaklar:

Sabit Bıçak: Titanyum , Oynar Bıçak: CMS

39mm genişliğinde, kolay yıkanma için çıkarılabilir

İnceltme fonksiyonu mevcut

Motor:

Güçlü profesyonel motor

Turbo motor özelliğiyle %20 daha yüksek performans

Şarjlı

Aksesuarlar:

2 adet kesme kılavuzu 3 -18 mm / 21-36 mm

1 adet kısa kesme kılavuzu :0.5/1/1.5/2/2.5mm

Temizleme fırçası

Taşıma Çantası

Renk

Makine: Gri

Tüy Kesici: Siyah

Hangi Saç Kesme Makinesi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Haien

makina bakıyorum şu aralar
    var mı fp ürünü bişeyler?
    saçlarım kalın telli ve gür sayılır

http://www.hepsiburada.com/liste/search.aspx?sText=moser

hb de moser baktım 2 tane var
    farkları nedir bunların
    ilk modeli tekzende daha ucuza buldum
    daha ucuza alabileceğim biyer var mı istanbul içinde?

Moseri ben de yaklaşık bir hafta önce netten iki adet aldım birisi arkadaşıma olmak üzere. Ben hepsiburadaya baktığımda vericeğim siteye göre fiyatları daha pahalıydı.
    Ben araştırdığımda
    www.fonexkozmetik.com
    Kozmetikte Tek Adres
    http://www.fonexkozmetik.com/MOSER,LA_203-3.html
    bu siteden daha ucuza bulamamıştım. Halen de en ucuz burada sanırım. Verdiğim linkte moser 1400 ün üç farklı modeli mevcut. Zaten fiyatlarında da anlaşılacağı üzere;

en ucuzu 30 mm bıçak yüzeyi olan mini versiyon

Diğeri klasik 1400 modeli sadece kutusunda makas ve uca takılan kesim tarakları gibi aksesuarları eksik versiyon
    https://www.fonexkozmetik.com/
    Moser Traş Makinesi ve Profesyonel Ekipmanlar - Fonex Kozmetik
    http://www.fonexkozmetik.com/Moser-1400-0050-ProfElektrikli-Sac-Kesme-Makinesi,PR-1.html

Bunda tüm aksesuarlar mevcut full set. Rengi bordo

Benim aldığım ise bu model. Yine yukardaki modelle aynı rengi siyah vakumlu ambalaj. Üzerinde yüzde 50 daha güçlü motor diyor. Ama bordo renk olandan motoru faklı mı bordonun kutusunu göremediğim için bilemiyorum.

Siyah hariç bordoyu sanırım ekkonomik diye bir sitede bir iki lira daha ucuza görmüştüm araştırmanızda yarar var.
    Fonex.com.tr'de şöyle bir avantaj oldu benim için kapıda ödeme ile alabiliyorsunuz. Bir de 150 tl ve üzerine kargo ücretsizdi..

Cihaz hakkındaki yorumlarıma gelince; imzamda da incelediğim Remington Pg400 ü ilk aldığım günden beri iki üç günde bir sakallarımı kesmek için kullanmaya devam ediyorum. Aksesuar çeşitliliği ve fonksiyonellik olarak Remingtondan memnundum. Sadece daha güçlü ve yüzey alanı daha geniş bir modeli denemeye karar verdim. Yazdığı gibi motor gücü olarak remingtonla mukayese bile edilemez. Yılların makinesi zaten.

Setin içerisinde hertürlü aksesuar çıkmakta. Ben sakal için aldım ama asıl işi bilindiği gibi saç kesmek. Benim almamdaki en önemli sebeplerden birisi makinenin solundaki ince ayar kolu yardımı ile istediğiniz mm lerde sadece bıçakla bile kesim yapabiliyorsunuz. 0.1mm ile 3mm arasında 5 kademede bıçağın kendisini ayarlıyabiliyorsunuz kol yardımı ile. Daha uzun kesim için ise içerisinden çıkan aparatları kullanabiliyorsunuz.

Bilmeyenler için ufak bir tüyo veriyim. http://www.youtube.com/watch?v=fTulB9ZQyu8 Videodaki ayarı yaparsanız moser 1400 e benzeyen büyük makinelerde daha kısa kesim yapabilirsiniz. Buna zero gap deniliyor. Birbirine sürten iki bıçağı neredeyse birbirine sıfırlamak. Bu sayede sakalınızı daha kısa kesebiliyorsunuz. Videoyu izlerseniz zaten anlarsınız. Aynı kullanıcının diğer moser videolarını da inceleyebilirsiniz.

Wahlın da çok güzel cihazları olmakla birlikte yedek parça ve kolay bulunabilirlikle fiyatı da işin içine katarsak moser 1400 verilen parayı sonuna kadar hakeden bir cihaz. En azından evladiyelik.. Yoksa wahl andis gibi markalar özellikle amerikada çokça tutulmaktalar. Özellikle afro amerikan berberler tarafından onlar makas kullanmakyı sevmez buyüzden her berberde en az 10 20 adet makine bulunur. Ama ülkemizde bulmak zor malesef. Ebayden anca..

• arkadaşlar panasonic ERGC70 almayı düşünüyorum , bu makinenin en büyük tarağını (C) takıp saçı kesince ne kadar saç kalıyor , saçlarımı çok kısaltmak istemiyorum , sacımı kesince 1 cm ya da biraz daha uzun kalsın istiyorum , bu makine bu aralıkta kesebilir mi ya da 1 cm ya da saçım daha uzun kalacak şekilde kesebilen makine var mı _? yardımlarınızı bekliyorum , teşekkürler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi on yedi -- 25 Eylül 2012; 15:44:12 >
  • Merhabalar,
    Genel olarak ense tıraşında kullanılmak üzere uygun fiyatlı makine arıyorum. Fonex RFC-836 buldum fakat marka olarak emin olamadım. Sizce nasıl bir makinedir? Ya da 25 TL ve altı ürünler ( Sinbo marka ve vb. ) mi almalıyım?

• Herkese Merhaba ARKADAŞLAR...Yorumların hemen hemen hepsini okuduktan sonra genel bir araştırma yaptım ve bir amatör için evde kendi kendini traş yqapmasına en uygun makinanın PANASONİC ERGC70 olduğuna karar verdim...

Bende Berbere her seferinde 15 tl vermekten usandım diyebilirim.en ufak bir ense traşı bile,sağdan alayım soldan alayım derken komple saç traşına dönüşüyor.

Bu sebeple dün akşam yani 05.10.2012 akşamı mağazadan kendime ERGC70 aldım.160 tl ye.

ve başladım saçımı kesmeye....

ortalama 1.5 saat ayakta aynaya bakmaya çalıştım,her tarafa saç oldu,makina çok güzel kesiyor...45 mm deniyor ama 5-6 cm ye kadar uzunluk bırakabilyior...yani 50-60 mm ye kadar.0.5 den 60 mm ye kadar saç traşı yapıyor.

makinaya diyecek hiçbirşey yok...

ama bu benim yapabileceğim iş değil kardeşim...şunu söyleyim bin pişman oldum...

gider berbere 15 tl bayılırım ama bir daha traş yapmam kendimi resmen PALYAÇO ya döndüm...ben saçımı çok güz kesmem arkayı naturel yaparım yan üstler biraz uzun en üst tarafda yanlardan biraz uzun olur...10 yıllık berbercim hep aynı traşı yapar...

ama bu sabah saçım berbat ve pazar günü berberlerde kapalı...yarın sabah yapacvağım ilk iş berbere gidip parçaladığım saçımı düzeltmek olacak..

birde her tarafa kıl oldu...bir saatde temizleme vs...yani anlayacağınız hiçbir işe yaramadı...

aslında bu benim işim değil...

düz traş yapanlar için birebir...

makinanın garanti belgesi mevcut tarihte belli..05.10.2012

tamamen temizledim yepyeni poşetinde kutusunda duruyor tam set...

isteyen olursa satabilirim...

tek faydası şu oldu...

aklımdan çıktı...deneyip yapamadığımı gördüm rahatladım.

yoksa sürekli acaba alsaymıydım diye deyip dururdum..

çok hevesli olmayan arkadaşlarada önerimdir...eğer düz kesmiyorsan hiç işkence etme kendine ve hiçbir makina alma...

• quote:

Orijinalden alıntı: derin_dusunce

Herkese Merhaba ARKADAŞLAR...Yorumların hemen hemen hepsini okuduktan sonra genel bir araştırma yaptım ve bir amatör için evde kendi kendini traş yqapmasına en uygun makinanın PANASONİC ERGC70 olduğuna karar verdim...

Bende Berbere her seferinde 15 tl vermekten usandım diyebilirim.en ufak bir ense traşı bile,sağdan alayım soldan alayım derken komple saç traşına dönüşüyor.

Bu sebeple dün akşam yani 05.10.2012 akşamı mağazadan kendime ERGC70 aldım.160 tl ye.

ve başladım saçımı kesmeye....

ortalama 1.5 saat ayakta aynaya bakmaya çalıştım,her tarafa saç oldu,makina çok güzel kesiyor...45 mm deniyor ama 5-6 cm ye kadar uzunluk bırakabilyior...yani 50-60 mm ye kadar.0.5 den 60 mm ye kadar saç traşı yapıyor.

makinaya diyecek hiçbirşey yok...

ama bu benim yapabileceğim iş değil kardeşim...şunu söyleyim bin pişman oldum...

gider berbere 15 tl bayılırım ama bir daha traş yapmam kendimi resmen PALYAÇO ya döndüm...ben saçımı çok güz kesmem arkayı naturel yaparım yan üstler biraz uzun en üst tarafda yanlardan biraz uzun olur...10 yıllık berbercim hep aynı traşı yapar...

ama bu sabah saçım berbat ve pazar günü berberlerde kapalı...yarın sabah yapacvağım ilk iş berbere gidip parçaladığım saçımı düzeltmek olacak..

birde her tarafa kıl oldu...bir saatde temizleme vs...yani anlayacağınız hiçbir işe yaramadı...

aslında bu benim işim değil...

düz traş yapanlar için birebir...

makinanın garanti belgesi mevcut tarihte belli..05.10.2012

tamamen temizledim yepyeni poşetinde kutusunda duruyor tam set...

isteyen olursa satabilirim...

tek faydası şu oldu...

aklımdan çıktı...deneyip yapamadığımı gördüm rahatladım.

yoksa sürekli acaba alsaymıydım diye deyip dururdum..

çok hevesli olmayan arkadaşlarada önerimdir...eğer düz kesmiyorsan hiç işkence etme kendine ve hiçbir makina alma...

hocam yapılmayacak hiçbişey yok bende tam tersine 2inci traşımı geçen hafta oldum berberden gram farkı yok kendi makinama göre söyleyim yanlar 8mm üstler 21mm yanlarla üstlerin birleştiği yerlere 12mm vuruyorsun al sana 15tl lik saç kesimi. ben kıl olacağını bildiğim için wc de halletim sonra su döktüm gitti bide banyo yaptım tamam işte mis gibi. bende hep berbere oluyordum ve kesimim çocukluktan beri aynı yanlar ve arka makina ile üstlerde makasla kısaltma yaptırıyordum. şimdi en fazla yarım saatte istediğim gibi istediğim zaman tertemiz kesiyorum. çünkü berberlerin milletin burnunu kulağını kestiği makina yada makasları gelip saçıma sürmelerinden tiksiniyorum ve benden önce traş olan adamın saçının pisliği kepeği vs...en iyisi evde kendin tertemiz traş olmak.. ilk traşımda bende korktum olmayacak dedim ama yüksek mm den aşağı doğru indikçe doğruyu buldum tabii ilk traşım 1 saatten fazla sürdü, şimdi maksimum yarım saatte sakal traşı olur gibi saç traşı oluyorum makinamdan da çok memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ercan_wrc

Arkadaşlar bende favorileri düzeltmek adına şöyle orta halli bir makina alayım dedim,amatörüz hani öyle yağla bakımını yap falan yada pahalı cihazlara gerek yok dedim ama dandiklerde hemen bozuluyor. Neyse favori düzeltme adına baktığım için bana milim uzunluk ayarı çok hassas olmasına dikkat ettim, genelde makinalar 3-5-7mm falan diye gidiyor ben genelde kısa saçla geziyorum bu sebeple bana 2mm yada 2,5mm gibi ince ayarlar gerekiyordu, babyliss markasının çantada 0,5/1/1,5/2/2,5 mm. 3/18mm 21/36mm olarak 3 adet kesme klavuzu, makası, tarağı, 1tane küçük tek kalem pille çalışan tüğ kesme makinası ile beraber güzel bir çantada set aldım. fiyatı 89 liraydı.

neyse geçenlerde favorilerimi düzelttim baktım güzel kesiyor birde özelliklerinde şu yazıyordu

quote:

SMART ADJUSTING SYSTEM

ulan dedim millet denemiş kesmiş bende deneyim olmadı vururuz 3'e dedim. neyse başladım önce üstleri istediğim kısalığa getirmeye en son 21 milimde istediğim kısalığa geldi sonra yanları başladım 18milimden deneye deneye 9milimde istediğimden biraz daha uzun kaldı ama yaparken halimi gördükçe sanırım bu iş olmayacak vursammı 3e falan demeye başlamıştım.arkayıda aynı kestim en sonra üstle yanların birleştiği yerleride 13milimle falan izi yokettim tam berberin kestiğinin aynısı oldu :D

en sonra ense düzeltmesini hanımdan yardımla hallettik ve tam istediğim gibi oldu. hiç kimse kendimin kestiğini anlamadı bile herkes sıhhatler olsun dedi :) bidaha pislik içindeki berberlerede gitmem zaten iğreniyordum çünkü adamın burnunu vs aldığı makasla senin saçına girişiyorlar...birde 10-15tl arası para alıyorlar. hem evde traş olurum artık hem para vermem hemde istediğim uzunlukta istediğim zaman keserim helede o bayramdan önceki kuyrukları falan hiç beklemem. mis gibi tertemiz evimde traşımı olurum.

makina keserken zorlanmadı şarjı 40dk falan gitti ama en iyi özelliği şarj bitince elektriğe bağlayınca elektrikli gibi direk çalışıyor ve traşın yarım kalmıyor. makinanın resimleri ve özellikleri aşağıdaki gibi..

quote:

Babyliss E773WE Saç Kesme+Tüy Kesme Makinesi Detay Bilgisi

Yeni Teknolojisi ve sınırlı sayıda üretilen Babyliss E773WE sayesinde kısa zamanda çok büyük işler başarın.

Saniyede 30,000 kıl kesme kapasitesine sahip yüksek performanslı güçlü motor ve bıçaklar. Akıllı ayar sistemi ile kesme açısı ve kesme uzunluğu değişik şekillerde kullanabilirsiniz.

Hareketli Bıçaklar; kesici özelliği ve 3 boyutlu kesme işlemi ile olağnüstü netlik sağlar. Karbon HLD kaplamasyıla %100 paslanmaz ve Ultra güçlü kesim.

Sabit Kesici;Titanyum kaplamasıyla mükemmel dayanıklılık. Genişliği 39mm. Kendini yağlama özelliği sayesinde kendi yağını her 27 dişin mikro reservuarlardan tedarik eder. Kablolu ve kablosuz kullanım imkanına sahip.

Kablosuz kullanımı süresi ortalama 30 dakika.

Güçlü motor torku sayseinde saniyede 200g kesim.

Turbo fonksiyonu sayesindede %20 oranında artan kesim gücü.

27 farklı pozisyonda kesim kılavuzu. 3-18mm 21-36mm Ayarlanabilir küçük tekerleği ve 1,5mm ideal kesim.

Hasas kesim kılavuzu: 0,5/1/1,5/2/2,5 mm.

Saç inceltme fonksiyonu 7,5mm kesime sahip hassas bıçak. Özel saç sakal bıyık tasarım yaratmak için mükemmel bir traş makinesi. 3 Yıl Garanti.

SMART ADJUSTING SYSTEM

Bıçaklar:

Sabit Bıçak: Titanyum , Oynar Bıçak: CMS

39mm genişliğinde, kolay yıkanma için çıkarılabilir

İnceltme fonksiyonu mevcut

Motor:

Güçlü profesyonel motor

Turbo motor özelliğiyle %20 daha yüksek performans

Şarjlı

Aksesuarlar:

2 adet kesme kılavuzu 3 -18 mm / 21-36 mm

1 adet kısa kesme kılavuzu :0.5/1/1.5/2/2.5mm

Temizleme fırçası

Taşıma Çantası

Renk

Makine: Gri

Tüy Kesici: Siyah

Aynısından bende aldım ve çok memnunum.Moser'in 13 mmye kadar kesen tarakları vardı.Bana 13 mm yakışmadığı için bu makineden aldım.Param yoktu ,bu yüzden geç aldım ama bu makineyi herkese tavsiye ederim.Konya Teknosa'dan 90 tl'ye aldım.Ve gerçektende memnunum.Bu gün traş oldum ve performansı mükemmel.Turbo tuşuda var, turboya basında daha da manyak kesiyor ama bence gerek yok.
    Yorumunu alıntıladığım arkadaşın aldığı makineden bende aldım.Siyah çantası var + şarjlı + kabloyla çalışıyor + 36 mmye kadar ayarı mevcut + içeriğinde pilli burun kılı vs almaya yarayan küçük ,cepte taşınır küçük traş makinesi var.
    Babyliss E702XTE'den memnunum, dün teknosadan aldım 90'a ve bu gün traş olunca parama değdiğini anladım.3'e 5'e bakmayın ,bu modeli alın ,parasını emin olun çıkarır.Berberlerin tümü bayram geldiğinde 20-25 tlye traş yapar.Kendim ensemi bile çok düzgün alıyorum ve emin olun bence moserden daha iyi kesiyor saçı ,sakalı. Ürünün akakçe linki:
    akakce.com
    Aradığınız ürünü bulamadık. | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/sac-kesme-makinasi/en-ucuz-babyliss-e702xte-fiyati,360583.html

Herkese Babyliss E702XTE'yi gönül rahatlığıyla tavsiye ederim, tarakları dandik değil , siz taraklar üzerinde güç denemesi yapmadıkça taraklarının kırılabileceğimi düşünmüyorum, ama hedef tahtasına oturtursanız kırarsınız , fakat bence çok kaliteli malzemeden yapılmış ,çin üretimi ama bence güzel.Babyliss Fransız markası ama Çinde üretim yaptırtmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: mohamed42mounir

Aynısından bende aldım ve çok memnunum.Moser'in 13 mmye kadar kesen tarakları vardı.Bana 13 mm yakışmadığı için bu makineden aldım.Param yoktu ,bu yüzden geç aldım ama bu makineyi herkese tavsiye ederim.Konya Teknosa'dan 90 tl'ye aldım.Ve gerçektende memnunum.Bu gün traş oldum ve performansı mükemmel.Turbo tuşuda var, turboya basında daha da manyak kesiyor ama bence gerek yok.
    Yorumunu alıntıladığım arkadaşın aldığı makineden bende aldım.Siyah çantası var + şarjlı + kabloyla çalışıyor + 36 mmye kadar ayarı mevcut + içeriğinde pilli burun kılı vs almaya yarayan küçük ,cepte taşınır küçük traş makinesi var.
    Babyliss E702XTE'den memnunum, dün teknosadan aldım 90'a ve bu gün traş olunca parama değdiğini anladım.3'e 5'e bakmayın ,bu modeli alın ,parasını emin olun çıkarır.Berberlerin tümü bayram geldiğinde 20-25 tlye traş yapar.Kendim ensemi bile çok düzgün alıyorum ve emin olun bence moserden daha iyi kesiyor saçı ,sakalı. Ürünün akakçe linki:http://www.akakce.com/sac-kesme-makinasi/en-ucuz-babyliss-e702xte-fiyati,360583.html
    Herkese Babyliss E702XTE'yi gönül rahatlığıyla tavsiye ederim, tarakları dandik değil , siz taraklar üzerinde güç denemesi yapmadıkça taraklarının kırılabileceğimi düşünmüyorum, ama hedef tahtasına oturtursanız kırarsınız , fakat bence çok kaliteli malzemeden yapılmış ,çin üretimi ama bence güzel.Babyliss Fransız markası ama Çinde üretim yaptırtmış.

Evet dostum bende teknosadan 89 liraya aldım fiyatına göre makina çok iyi. kesimde bataryadan bile çalışırken en ufak zorlanma yada saç çekmesi vb durum olmadı ayrıca kesimi çok rahat öyle defalarca aynı bölgeden geçmenize gerek yok. bende çok memnunum. yukarıda arkadaşa yazdığım gibi 2. traşımı oldum bu makina ile +30 TL cepte birde önümüzdeki bayram için traş olurum 2 hafta sonra +45TL cepte yani makinanın yarı parası çıkmış oluyor. Gidip bayramda saatlerce sıra beklememe gerek yok evden çık berbere git saatlerce bekle traş ol gel duş al vs yerinde istediğim bir akşam yarım saatte traş olup duş alırım hem zamandan hem paradan tasarruf. moser kullanmadığım için bilmiyorum ama bazı berberlerde var ve keserken saçımı yolduğu oluyordu artık makinanın eskiliğinden mi yetersizliğinden mi bilmiyorum ( saçım dalgalı ve gür ) belkide dediğim gibi saçımın sık ve gür olmasından makina zorlanıyordu ama bu babylisste ne bir zorlanma nede bir saç çekme yolma gibi hiçbir durum olmadı sanki hiç kesmiyor gibi akıp gidiyor kestiği yeri 2.defa geçmene bile gerek kalmıyor ve bakıyorsun makinaya birsürü saç kesmiş. Alacaklara bende tavsiye ederim F/P olarak gayet uygun. genelde panasonic tavsiye edilmiş kullanmadım bilmiyorum ama 160-200 lira genelde babyliss yarı parasında gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 8 Ekim 2012; 0:09:47 >

• Merhaba arkadaşlar bende Rowenta TN1050 var onu kullanıyorum 1 yıldır memnunum hiç bir problemim yok yalnız ürün biraz yavaş ve daha hızlı bir ürün almak istiyorum.
    Açıkçası şuan berberler hangi ürünü kullanıyorsa onu almak istiyorum artık moser dan farklı modeller görmeye başladım. Ding Ling marka kullanan birçok berber var mesela.
    Nedersiniz? İzmir'de oturuyorum ve elden alabileceğim bir yer var mı? İnternet üzerinden alışverişe girmek istemiyorum.
    Herşeye rağmen Moser diyorsanızda aynı şekilde elden alabileceğim bir yer varsa İzmir'de bileniniz buraya yazarsa çok sevinirim, teşekkürler..
  • ben PHILIPS QG 3270 aldım bugunde mm düşük olunca mı kısa kesiyo yüksek oluncamı kısa kesiyo anlamadım
  • Öncelikle herkese merhaba,geçen kuaföre gittim af edersiniz dazlak gibi kesti attı beni yemin ediyorum okula gitmeye utandım,Allahtan bayram tatili araya girdi de biraz uzayarak kafa biçimimi aldı,bu olay benim başıma ilk gelmiyor,artık kendi saçımı kendim keseceğim zorlandığım yerlerde ise babamdan yardım isteyeceğim bana güzel bir şarjlı makine önerir misiniz?Fiyatı sorun değil memnun kalayım yeterlidir.ilginiz için teşekkür ederim
  • Babyliss E702XTE güzel yorumlar almış,görünüşü ve aksesuarları da göze hoş geliyor.
  • Geçen hafta fönsan'ın 370 ds modelli makinesini satın almıştım.
    Ama cidden pişman oldum aldığıma.
    İlk olarak 12 saat şarjda tutmama rağmen makine kullanmaya başladıktan 1-2 dakika sonra ''pil az'' uyarısı vermeye başladı ve kendini kapattı.
    Sonra prize takarak devam etmeye çalıştım,çünkü sakalın bir yanını kesmiştim bu halde bırakamayacağım için binbir zorlukla yarım yamalak traşı tamamladım.
    Bu arada cihazı fişe taktıktan sonra bir problemleri bitmedi,daha elektriğe takar takmaz ekranda ''Err'' hatasını verip makine kendini kapatmaya başladı.
    Böyle,böyle 3-5 kez kendini kapattıktan sonra düşük ayarda çalışmaya başladı fakat devir stabil değildi sürekli olarak yavaşlayıp hızlanıyordu.
    Ve aşırı derecede kıl çekmesi yapıyor,resmen ağda gibi.
    Bunun haricinde 2 dakikalık kullanım sonucunda bıçak kısmı ateş gibi yanıyordu ve çalışırken aşırı derecede ses yapmaya başladı,yağlamayı denedim ama zerre etkisi olmadı.
    Ayrıca makinenin taraklarını takmanın ve çıkarmanın çok zor olduğundan ve bıçağında bulunan uzunluk ayarının stabil çalışmadığından bahsetmiyorum bile.
    Şimdiye kadar birçok saç kesme makinesi kullanmışımdır ama bu kadar işlevsiz,kullanışsız,problemli bir ürün görmedim.
    Sonuç olarak daha 5 dakika bile kullanamadığım cihaz bana 40 kere sorun yaşattı,kesinlikle tavsiye etmiyorum.

• Arkadaşlar birde kendi kendimizi traş etme hususunda yardımcı olabilecek link ve video paylaşan olursa çok sevinirim. Örneğin ben üstleri 5, yanları 2 numara yapmak istiyorum.Fakat arka tarafı nasıl ayarlıcam keza yan tarafı iz bırakmamam için kademeli almam gerekicek. Bu konuda bilgi verecek linkler var mıdır?
  • beyler daybuydayda çekim var hazır düşmüşken ordan alayım diyorum. aşağıdaki ürün gelmiş seramik bıçak falan güzel duruyor ama 3 mm den başlıyor tarak. Benim için önemli olan saçtan öte sakal. Philips cool skin var bende ama sıfıra vururken iyi yoksa normal şekil vermek açısından pek işe yaramıyor. Kirli sakal bırakıyorum birbirine karışıyor düzgün uzunlukla kesebilmek adına ne almak gerekir ? Berberde 1 numara ile kestirip sonradan birde taraksız aldırıyorum anca karşılıyor. Bunlarla da taraksız alsam olur mu ?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.