|
Hangi Saç Kesme Makinesi? (87. sayfa)
-
-
Uzun taraklı ve uygun fiyatlı ne önerirsiniz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppleFB -- 18 Eylül 2020; 21:44:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Powertec 3200 nasıl diye merak eden olursa tavsiye etmem arkadaşlar. En önemli handikapı bıçağının alt kısmı çok ısınıyor. Yüzünüze değdiremiyorsunuz. Bunu göz önünde bulundurun. -
Moser 1400 25 mm keser mi ?
Keser. Son, yani 4 numaralı tarağı 25mm yanlış hatırlamıyorsam ancak saç için istiyorsan Moser 1400 ve Primat denedim ikisini de önermem. Tarakları çok ergonomik değil ne kulak kısımlarını almak mümkün oluyor ne de sakal tıraşı. Özellikle de büyük taraklarıyla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justpassenger -- 17 Ekim 2020; 2:40:9 > -
quote:
Orijinalden alıntı: yıgıdo5858
Moser 1400 25 mm keser mi ?Fonex sayfasında 4-18 mm arası yazıyor.
https://www.fonexkozmetik.com/moser-1400-0050-profesyonel-sac-kesme-makinesi-161
Arkadaşlar 200 liraya kadar genellikle saç kesimi için bol taraklı 25mm kadar tercihen kablosuz ama evde kullanacağım için kablolu da olabilir makine tavsiyeniz varsa alırım. Teşekkürler
-
selamlar arkadaşlar,
Gummy Tiger OC20 Li-İon Kablolu/Kablosuz Profesyonel Saç & Sakal Kesme Makinası (Karbon) nasıldır sizce? Parasına değer mi?
Aynı fiyatlarda önerebileceğiniz başka saç kesme makinası var mı?
-
Wahl Model olarak hangisini önerirsiniz
Model olarak tam bılemıcem ama uzmez ev kullanımı için idealdir tarak genıslıgı 40-45 mm olsun saç için şarjlı ve kablolu farklı numara tarakları olan bir model seçin tamamdır.
Bu pandemi döneminde Astra diye ucuz bir saç kesim modeli almıştım. Saçımı kestirmek resmen işkenceye dönmüştü 3/1'ni kökünden çekti resmen. Sonra Wahl 1395-0466 Homepro 100 Combo + Mini Düzeltici Saç Kesme Makinesi aldım. Saçımda yağ gibi kayıyor resmen. Sanki tarakla tarıyormuşum gibi hissetmiyorum bile. Pandemi bitse bile bundan sonra berbere gideceğimi sanmıyorum
-
Selamlar,
Wahl Home Pro ve Moser 1400 arasından hangisini önerirsiniz, kullanan yorum yapabilecek varsa sevinirim.
-
300 Tl ye Wahl 09649-916 Color Pro Combo Saç Sakal Kesme Makinesi + Mini Düzeltici aldım bakalım nasıl çıkacak.
Komuyu takip ediyorum. Moser 1400 ile wahl home pro düşünüyorum. Philips mh7715 de takipteyim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler
Okuduğum genellikle olumsuz yorumlardan sonra sipariş geçtiğim Wahl home pro 'yu kargodan teslim almadan iade ettim.Eşim bayan kuaförü ve dükkanında şu an Vatan'da indirimdeyken aldığımız Remington'u kullanıyor, çok memnun. Moser 1400 yedeğe aldı. Moser 1400 sesli ve titreşimi bir hayli fazla. Orijinal makina, Fonex kozmetik den almıştım. Fiyatıı gereksiz pahalı. Kirli sakal için kendime Etap Blade Hb' de indirimdeyken sipariş verdim.Netteki yorumlarıda güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkin -- 20 Aralık 2020; 13:48:32 >
cevap için teşekür ederim. philips in mg7715 modeli 349 tl iken takip etmiştim fakat 550 tlden aşağı satış yok şuanda fırsatçılar gündeme çıkmış vatanbilgisayar dahil. moser de 20 yıl önceki teknolojiye göre üretilen makine neticede ağır ve cevabınıza istinaden önceden verdiğim siparişi sizin wahl ı geri yolladığınz gibi geri yolladım aydınlatıcı bir cevap vermişsiniz. etapı incelemeye alacağım.
-
Bende dün aldım ürünü no 4 tarağı 12mm gözüküyor birde makinenin yanında ayar kolu ile 3mm daha artıyor en fazla 15mm. 1-2-3-4 nolu tarak haricinde taraklarıda yok veya ben bulamadım. Taraklar yan sanayi aldım ve girmesi çıkması baya zorlama. Acaba 4nolu tarağı tam oturtmadan oradan da 3-5 mm kazanılır mı. Çünkü saçları keserken hareket etmeyecek kadar sert duruyor
Ben Grundig aldım 33 mm ye kadar kesim yapabiliyor.
Moser tarakları için 5-6-7-8 numaraları burdaki ilan sahibi satıyor ilgilenenler veya İzmir'de olanlar ürün fotoğrafları ekleser güzel olur. Hatta satıcı 9-10-11-12 numaralarında satışa çıkaracağından bahsetmiş. Merakla bekliyorum
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-kisisel-bakim-kozmetik-sac-bakimi-moser-1400-seri-uyumlu-no-5-6-7-8-tarak-seti-884627511/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adres63 -- 25 Aralık 2020; 12:17:50 >
Moser kullanan arkadaşlar taraklar geldi. Tarak arayanlarndeğerlendirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adres63 -- 28 Aralık 2020; 15:16:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X