Şimdi Ara

Hangi Saç Kesme Makinesi? (86. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.750
Cevap
51
Favori
511.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem kablolu - hem şarjlı kullanımı olan.
    Yaklaşık 8 cm uzunluğu saç kesebilen.
    Fiyat Maksimum 300,00 tl olan bir model önerirmisiniz.

İlla kablolu al derseniz öneriniz ne olur.

Başlık değiştirme derdi olmayan bu ürün nasıldır

Braun BT 3241 Saç & Sakal Şekillendirici Kablosuz Islak & Kuru

Yarın sipariş vermem gerekiyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • tunag kullanıcısına yanıt
    Braunu salla 300 kadar wahl modellere bakacan hatta kablolu alırsan prof modeller bile olur wahl ve moser bakabilirsin saç ve sakal için olanını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla Wahl veya Moser in ıslak traş makinesi yok, Saç kesme için soruyorum. Amaç sadece traş bittikten sonra suyla temizlemek, Böyle bir makineleri varmı?

2. olarak Wahl veya Moser da 4-5 tarak ve verilen tarak aralıkları 3mm aralıklarla gidiyor, Yani mutlaka bir kat izi oluyor. Şu anda braun var , kesme aralıkları otomatik tarakla 1mm ilerliyor, 20ye kadar gidiyor, Ancak tek seferde saçı direkt almıyor 4-5 sefer geçme durumunda kalınıyor. Wahl ve Moserda tek seferde alır gibi duruyor, Ancak sorun taraklarda, Bu makinelerin yanında ayar kolu bulunuyor. Bu kolla 3mm tarak takarsam 2mm ile de ayar koluyla oynarsam 5mm saç kesebiliyormuyuz. Yani aslında 3 er mm aralıkla 3-6-9 tarağı varsa ben bu kolla 3-4-5-6-7-8-9 mm kesebilirmiyim, Şayet cevap evetse kablolu kablosuz ve suyla temizleyebileceğim bir model önerirmisiniz,

Eskiden Panasonic vardı iyiydi ama şimdi fiyatları uçmuş , Philips ve Remington 3 ay dayandı, En dayanıklısı Braun ancak o da tek seferde almıyor.

• gemstoneblue kullanıcısına yanıt
    Goldmaster fortis aldım 250liraya epey iyi duruyor beğendim

• andis çook kaliteli makine
  • Arkadaşlar merhaba. Aşağı yukarı 500 TL bütçem var. Saçlarımı eşim kesecek. Moser 1400 ile (Moser Profesyonel Saç Kesme Makınası Set Dei-1400-0278 ile Moser Profesyonel Saç Kesme Makınası Dei-1400-0050 arasında neden 2 kat fiyat farkı var çözemedim tam) Braun BT7940 arasında kaldım. Belki de çok yanlış sulardayım :) Son birkaç sayfaya baktığımda genelde Moser tavsiye ediliyor anladığım kadarıyla. Sakal traşında hiç kullanmayacağım. Sadece saç kesiminde ve vücut tüyleri alımında kullanılacak. Braun kablosuz da olabileceği için cazip gelmişti ama bilemedim.
    Var mı fikir verebilecek, destek olabilecek?
  • The Firebringer T kullanıcısına yanıt
    Wahl yada moser şarjlı hemde kablolu olanını alacaksın elmas bıcak genelde. Diğer ğrünleri incelemedım 2 katı fark varsa vardır bir sebebi satıcıyı sorman daha mantıklı modellere en guzel moserın kendi sitesinden bak orda guncel modeller ve hangisi ne işe yarar söyluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: _ahmet_

Bildiğim kadarıyla Wahl veya Moser in ıslak traş makinesi yok, Saç kesme için soruyorum. Amaç sadece traş bittikten sonra suyla temizlemek, Böyle bir makineleri varmı?

2. olarak Wahl veya Moser da 4-5 tarak ve verilen tarak aralıkları 3mm aralıklarla gidiyor, Yani mutlaka bir kat izi oluyor. Şu anda braun var , kesme aralıkları otomatik tarakla 1mm ilerliyor, 20ye kadar gidiyor, Ancak tek seferde saçı direkt almıyor 4-5 sefer geçme durumunda kalınıyor. Wahl ve Moserda tek seferde alır gibi duruyor, Ancak sorun taraklarda, Bu makinelerin yanında ayar kolu bulunuyor. Bu kolla 3mm tarak takarsam 2mm ile de ayar koluyla oynarsam 5mm saç kesebiliyormuyuz. Yani aslında 3 er mm aralıkla 3-6-9 tarağı varsa ben bu kolla 3-4-5-6-7-8-9 mm kesebilirmiyim, Şayet cevap evetse kablolu kablosuz ve suyla temizleyebileceğim bir model önerirmisiniz,

Eskiden Panasonic vardı iyiydi ama şimdi fiyatları uçmuş , Philips ve Remington 3 ay dayandı, En dayanıklısı Braun ancak o da tek seferde almıyor.
    Buna cevap gelmemiş , en azından moser veya wahlda 3.6.9 tarağı varsa 3-4-5-6-7-8-9- gibi kesim yapabiliyormuyuz.

• gemstoneblue kullanıcısına yanıt
    Ek bir yorumu/yönlendirmesi/"şuna da bir bak"ı olan yoksa aşağıdaki modelde karar kıldım:

Wahl 79300-1616 ColorPro

Kendi sitesi:
    wahlglobal.com
    Wahl - Turkey - Kişisel Bakım ve Stil - Saç Sakal Tıraş Makineleri - 79300-1616 ColorPro
    http://wahlglobal.com/turkey/wahl/kisisel-bakim-ve-stil/sac-sakal-tiras-makineleri/79300colorpro.html

• 60 mm - 70 mm kesebilen makine var mı beyler. saç modelim biraz uzun. kaç gündür bakıyorum bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madanci -- 18 Temmuz 2020; 18:42:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madanci

60 mm - 70 mm kesebilen makine var mı beyler. saç modelim biraz uzun. kaç gündür bakıyorum bulamadım
    öyle bir makine yok boşuna bakmayın.En fazla 25 mm tarak var oda her makinede yok.
  • welowis kullanıcısına yanıt
    Babama alacaktım sonra vazgeçtim. Temizlemek için bıçaklar birbirinden ayrılmıyor. Bende Remington HC4250 var. Bıçakları tornavida ile açıp arasındaki tüm saç ve sakalları temizleyebiliyorum. Makine alırken buna dikkat edin. Bir süre sonra o küçücük alan saç ile doluyor ve bıçaklar hareket etmiyor. Hareket etsede motoru zorluyor.

Şu an baktığım model: Remington HC335
    Teknosa'da 250 TL.
    Bıçaklar yıkanabiliyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnyildirim

Babama alacaktım sonra vazgeçtim. Temizlemek için bıçaklar birbirinden ayrılmıyor. Bende Remington HC4250 var. Bıçakları tornavida ile açıp arasındaki tüm saç ve sakalları temizleyebiliyorum. Makine alırken buna dikkat edin. Bir süre sonra o küçücük alan saç ile doluyor ve bıçaklar hareket etmiyor. Hareket etsede motoru zorluyor.

Şu an baktığım model: Remington HC335
    Teknosa'da 250 TL.
    Bıçaklar yıkanabiliyormuş.
    Sırf tarak boyundan ötürü aldım 3cm e kadar çıkıyor diye. Dediğiniz özelliğe dikkat etmedim ama bakalım zamanla hakkını verir inşallah.
    Şu süreçte berberden uzak kalmaya yetsin de sonrası için dediğiniz kriteri göz önünde bulundurmak lazım.

• Merhaba. Mümkünse su geçirme konusunda bir problem yaratmayacak, bir iki sene kullanabileceğim kadar kaliteli bir traş makinesi almam gerekiyor acilen. Başlık sayısı çok önemli değil. Saçımı sürekli sıfıra veya bire vurmam gerektiği için makine almam şart fakat markalara hakim değilim. Sizce 250 liraya kadar hangi modeli alırsam kesinlikle dayanıklılık konusunda pişman etmez?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caterpillar123 -- 27 Temmuz 2020; 22:9:34 >
  • Moser Blue Edition hakkında tecrübesi olan var mı? 18 mm'den uzun kesmenin yolu var mı bununla?

mediamarkt

Moser

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiroRew -- 10 Ağustos 2020; 21:27:15 >
  • HiroRew H kullanıcısına yanıt
    25mm kesebilirsin en fazla. O basligi da Turkiyede yok. Ebay de satiliyor kargo dahil 10$ fiyati. Bir de vergisi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • merhaba

saçı sıfır kesecek şarjlı makine ne önerirsiniz? 200 li bütçe var.

moser 1400 alacaktım ama kablolu olduğu için vazgeçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: madanci

60 mm - 70 mm kesebilen makine var mı beyler. saç modelim biraz uzun. kaç gündür bakıyorum bulamadım
    40 mm kesen istersen Zaza De Luxe 1467 Sarjlı Saç Kesme Makinesi
  • fast-man F kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.