Şimdi Ara

Hangi Saç Kesme Makinesi? (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.750
Cevap
51
Favori
511.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar saçlarımı uzun yıllardır kendim keserim.

Linkteki saç kesme makinasını yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Ayrıca panasonic ve philips'in modelleri ve moser'in klasik kablolu modeli var.
    www.hepsiburada.com
    Remington HC4250 Quickcut Saç Kesme Makinesi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/remington-hc4250-quickcut-sac-kesme-makinesi-p-SGREM867301?magaza=Uluev

Fakat kullanımı en rahat olan model içlerinde Remington.

Avantajları:
    - En önemli avantajı şekli. Avcunuzun içinde tutabildiğiniz için kendi kendinize traş olmanız çok kolay.
    - Kesme genişliği klasik modellere göre daha geniş. Tek seferde daha fazla saç kesiyor.
    - Tıkanma yapmıyor. Kullanımdan önce 20 dk bile şarj etseniz yetiyor.
    - Negatif yanı tamamen yıkanamaması. Fakat uç tarafında damla ikonu olan yere su tutulabiliyor.
    - Bir de eğer sıfıra yakın kesmesini isterseniz iş görmez. Örneğin ben enseleri bunun yerine diğer makinalarımla alıyorum.

Bir de bu makinaya özel bir durum. Makinanın üzerinde gelen fabrikasyon yağ malesef tahriş ediyor. Alırken yorumlarda da okumuştum, bende de aynısı oldu. İlk kullanımda kırmızı benekler oluştu ve 2 günde geçti. Eğer alırsanız hemen ucunu yıkayıp zeytinyağı veya özel bir yağ ile yağlayın.

Bir de muhtemelen yazılmıştır ama yine de tekrar ediyim. Saç numaralarını berberler bile tam olarak bilmiyor, hayret ediyorum. 3'er mm aralıklarla atlıyor numaralar. 1 numara: 3 mm, 2 numara 6 mm, 3 numara 9 mm şeklinde. Berbere gittiğimde farklı berberlerde üstleri 4 numara yaptırdığımda hep farklı uzunluklar ortaya çıkıyordu. Sorduğumda yuvarlak cevaplar veren berberler oldu. Her markada o değişiyor diyen de oldu. Aslında 3 mm aralıklarla değişiyor. Markadan markaya en fazla 0,5 mm oynar.

Remington ile 2 numara (6 mm) kestiğim yerin üzerinden hassas ayarlı philips ile 6 mm geçince almıyor ama 5 yapınca alıyor örneğin. Panasonicte ise 6 mm ile tekrar geçince hafif alıyor. Markadan markaya bukadar oynar en fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efiksis -- 30 Mayıs 2020; 18:38:48 >

• Sıfıra yakın alabilen 200tl civarı makine kullanan veya tavsiye edebilecek var mı?

Sıfıra yakın çoğu kişi sormuş ama tavsiye olmamış sanırım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba. youtube berber videolarındaki jilet gibi sıfır alan traş makineleri marka ve modelleri hakkında bilgi verebilecek var mıdır? izlerken marka model görmeye çalışıyorum ama çoğunlukla göremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: smartlavyer

Sıfıra yakın alabilen 200tl civarı makine kullanan veya tavsiye edebilecek var mı?

Sıfıra yakın çoğu kişi sormuş ama tavsiye olmamış sanırım?
    Powertec 1058 iyi deniyor ama ben denemedim.

• Inv21 kullanıcısına yanıt
    Fakir Boss alayım diyordum ben de, yorumunuza denk gelince tereddütte kaldım. Biraz uzun kesebilen, tarağı 40mm civarında olan ürün arayışındayım. Philips saç kesme makinesini beğendim ama tarakları en uzun 16mm. Kafam karıştı şimdi goldmaster a döndüm yağlama problemi vs çıkartır mı acaba :/
  • Kesme uzunluğu en fazla 30mm-40mm civarı uzunlukta,
    kablolu/kablosuz fark etmeksizin bir saç kesim (sakal için de kullanılacak) makinesi alınacak.

Önerileriniz nedir ? Fiyatların yükseldiği şu dönemde mağaza - internet alımı fark etmez.

Bütçe max. 400tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi welowis -- 4 Haziran 2020; 16:34:58 >
  • cinarealy kullanıcısına yanıt
    Sakal trası sıfır gibi kardeşim braun alacaksın 8-9 seri imkan varsa. Saç ve sakal kesimi içinde moser alacaksın ama moser sakalı kısaltır sıfır yapmaz normal zıhzag makıneler cunku lıtyum modellere bakacan 1661 gibi örneğin.

• welowis kullanıcısına yanıt
    Wahl modellerıne bak 400 e iş gören makine bulabilirsin

• Sıfıra yakın makıne zor ustra ıle kesıyor berberler ancak sac ıcın sıfır kesen tras makınesı gıbı avuc ıcı urjnler var yanı en kısa tarakla iş bittikten sonra bunu kullanman gerek normal makkneler 0.5-0.9 arası keser daha az kesemez eti keser çünkü o makınenın işi değil o ancak tras makknelerınjn işidir ali babada bu tatz makkneler var avuc ıcı tras makınesı ama kafaya uyarlı yapılmıs fıyatda iyi. Yada burdan uygun yollu tras makınesı alıp kafana kullancan yada berbere 😃

• Sadece saç kesme için makine arıyorum. Kıvırcık saçlarım var o yüzden 40 mm veya üzeri kesen makine lazım. Başlık yorumlarından gördüğüm kadarıyla remington hc7170 ve philips hc9490 bunun için uygun fakat ikisinde de stok yok. Remington Hc5300 da aynı işi yapıyor sanırım ve bunda stok var. Fakat yarı yarıya da ucuz. Şimdi bunu alıp sonra pişman da olmak istemiyor insan. Uzun vade kullanım için hangisini almalıyız? Başka marka önerilerine de açığım.
  • ICEBERK kullanıcısına yanıt
    Wahl yada moser alacaksın.

• gemstoneblue kullanıcısına yanıt
    Hangi model onlar tam olarak. Wahl'ın kendi sitesinden baktım görebildiklerimden en yüksek 23mm kesebiliyor.
  • ICEBERK kullanıcısına yanıt
    40 mm tarak dışardan alabılırsın vardır muhtemelen.cokta kalın istıyorsan wahl koyun kırpma modeli var o baya kalın

• Fırsatçılar çokmu zam yaptı tıraş makinalarına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 6 Haziran 2020; 16:37:21 >
  • Patren kullanıcısına yanıt
    Ocak ayından beri yapıştırıp durdular yüzde 50 civarı yedi zammı

Martdan sonramı oldu hocam ?

• Patren kullanıcısına yanıt
    Gibi işte belki düşer ama babalar günü için

teşekkürler hocam. saç traş makinesi için sıfır kesen wahl detailer tarzı daha uygun fiyatlı cihazları sormak istemiştim.yanlış anlaşıldım sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinarealy

teşekkürler hocam. saç traş makinesi için sıfır kesen wahl detailer tarzı daha uygun fiyatlı cihazları sormak istemiştim.yanlış anlaşıldım sanırım
    Hocam, Powertec 658 ve 1058'i bir inceleyin isterseniz, belki videoda gördüğünüz makine odur. Fiyati 100 lira civarinda, sıfıra yakın alıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksph -- 7 Haziran 2020; 11:43:1 >
  • ksph K kullanıcısına yanıt
    inceledim hocam.onlar değil.
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.