Bildirim
HANGİ SERVERDAYIZ
Milka MMMAX Oreo Tablet Çikolata 300 gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
5 sa. önce paylaşıldı
Parker Jotter Original CT Dolma Kalem, Açık Mavi - 2096900, Yeniden Doldurulabilir : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/dp/B07SZVMTF4
23 sa. önce paylaşıldı
Polhammobile Polham Katlanabilir Araç Lastik Kar, Çamur ve Kum Patinaj Kurtarma Aparatı, Patinaj Paleti : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben x deyım 41 lvl adamı bırakıpda gıtmem baska yere zaten :) -
belki sadece upload'dur(progman'ın fikri)quote:
Orijinalden alıntı: TnnT
ben x deyım 41 lvl adamı bırakıpda gıtmem baska yere zaten :)
herkese başarılar -
benim kalabalık serverlar hoşuma gitmiyor bunun içi xianquote:
Orijinalden alıntı: dj_iceberg2
belki sadece upload'dur(progman'ın fikri)
herkese başarılar
Alıntıları Göster
-
yaw ben troya gircem de server seçmio yaw neden ark ta da öle oluoquote:
Orijinalden alıntı: ThE_DoCToR
benim kalabalık serverlar hoşuma gitmiyor bunun içi xian
Alıntıları Göster
-
evet benle progmanda da seçmiyor (x'deyiz)quote:
Orijinalden alıntı: Perseus_35
yaw ben troya gircem de server seçmio yaw neden ark ta da öle oluo
Alıntıları Göster
şidmi server list de gitti
yoksa sahiden sadece upload mı???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_iceberg2 -- 23 Ocak 2006 16:14:24 >
-
bence sadece uploadquote:
evet benle progmanda da seçmiyor (x'deyiz)
şidmi server list de gitti
yoksa sahiden sadece upload mı???
Alıntıları Göster
-
sanmıyorum ama 1-2 saat içinde gelmezse olabilir xianı karar verdim orda oynicamquote:
Orijinalden alıntı: progman
bence sadece upload
Alıntıları Göster -
neyler trolde oynayın bence neden nerdersenız burdakı adamların %60 ı lvl 60+ olmus pek bırsey yapmazsınız ve turklerın cogunluguda troyda ben burda oynadım troydan gecmıstım sımdı pısmanmıyım eet troyda olsam lvl 50 olmustum 32 lvl adam bırakıp geldım bu tarafa yuksek lvl cok bıraz zor oluyor hersey haberınız olsunquote:
Orijinalden alıntı: Perseus_35
sanmıyorum ama 1-2 saat içinde gelmezse olabilir xianı karar verdim orda oynicam
Alıntıları Göster
-
ama herkes res'lenmeyecek mi...quote:
neyler trolde oynayın bence neden nerdersenız burdakı adamların %60 ı lvl 60+ olmus pek bırsey yapmazsınız ve turklerın cogunluguda troyda ben burda oynadım troydan gecmıstım sımdı pısmanmıyım eet troyda olsam lvl 50 olmustum 32 lvl adam bırakıp geldım bu tarafa yuksek lvl cok bıraz zor oluyor hersey haberınız olsun
Alıntıları Göster
ayrıca troy'da lag varmış... -
ya rest gelmicekmiquote:
neyler trolde oynayın bence neden nerdersenız burdakı adamların %60 ı lvl 60+ olmus pek bırsey yapmazsınız ve turklerın cogunluguda troyda ben burda oynadım troydan gecmıstım sımdı pısmanmıyım eet troyda olsam lvl 50 olmustum 32 lvl adam bırakıp geldım bu tarafa yuksek lvl cok bıraz zor oluyor hersey haberınız olsun
Alıntıları Göster -
gelmıcekmıs oyle duydum sonucta gırmeden emın olamayız eger gelmısse ben x e gene devamquote:
Orijinalden alıntı: progman
ya rest gelmicekmi
Alıntıları Göster -
açılsında serverlar..bakarız..dejavu???quote:
gelmıcekmıs oyle duydum sonucta gırmeden emın olamayız eger gelmısse ben x e gene devam
Alıntıları Göster
en yeni server'a girek yada...tabi server'lar açıldığında yeni 1 tane olursa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_iceberg2 -- 23 Ocak 2006 16:36:23 > -
beylerquote:
açılsında serverlar..bakarız..dejavu???
en yeni server'a girek yada...tabi server'lar açıldığında yeni 1 tane olursa
Alıntıları Göster
amatorler ve oyuna yeni baslayanlar hangi serveri secmeli? -
ya herkes reslendiyse sorun yok...quote:
Orijinalden alıntı: tool
beyler
amatorler ve oyuna yeni baslayanlar hangi serveri secmeli?
Alıntıları Göster
öyle bişe yoksa yeni server..
aege, xian ve troy eski serverlar...yeni yoksa troy'da türkler var lag var, xian'da uzmanlar var lag yok, türk az, aege bilmiyorum(ebn oynamadım okudum) -
beyler korede saat 3 diyosa biz +2 gmt deyiz onlar +7 gmt de yani 3 e 5 saat daha ekleyeceğiz tamam mı? (GrALLLLLLLLL )quote:
ya herkes reslendiyse sorun yok...
öyle bişe yoksa yeni server..
aege, xian ve troy eski serverlar...yeni yoksa troy'da türkler var lag var, xian'da uzmanlar var lag yok, türk az, aege bilmiyorum(ebn oynamadım okudum)
Alıntıları Göster
-
Tam 3 saat 48 dakika!!! Heyoo az kaldı az! Ben usta olup olmamasını önemsemiyorum, "Ağa" veya "Kanka" veya "Hacı" sözünün ne az geçtiği server'a girerim. Önceden Aege'deydim pek az lag oluyordu.quote:
Orijinalden alıntı: benata
beyler korede saat 3 diyosa biz +2 gmt deyiz onlar +7 gmt de yani 3 e 5 saat daha ekleyeceğiz tamam mı? (GrALLLLLLLLL )
Alıntıları Göster
-
yarım saat nuhahahaquote:
Orijinalden alıntı: ShaiThan
Tam 3 saat 48 dakika!!! Heyoo az kaldı az! Ben usta olup olmamasını önemsemiyorum, "Ağa" veya "Kanka" veya "Hacı" sözünün ne az geçtiği server'a girerim. Önceden Aege'deydim pek az lag oluyordu.
Alıntıları Göster
-
Arkadaşlar bencede X e girelim derim bide yeni server açılcakmıymış bilginiz varmı açılsa iyi olur serverler rahatlasın biraz ya sinir ediyo girmiyoquote:
Orijinalden alıntı: Demosty
yarım saat nuhahaha
Alıntıları Göster
-
lag lag diyolar asıl lag bu forumda kardeşim bi sayfaya tıklıyom çok sağolun hepimizin yüzünden 2 saatte açılıyo sayfa online olarak forumda tam 1654 kşi filan war ya ohaa
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X