YENİ ERALARDA TRİGER SORUNU YOK ZİNCİRLİ PARÇALRI O KADARDA PAHALI DEĞİL BAŞKA ARABALARLA KIYASLANIRSA.....
SERVİS İÇİNDE DOLAŞMAMA OLAYI HER MARKANIN SERVİSİNDE VAR BENCE SAÇMA BİŞEY... BEN ARACIMA NE YAPILIYOR NASIL YAPILIYOR....BİLMEK GÖRMEK HAKKIM...... ARABAYI ALIYORLAR SERVİSİN İÇİNDE DÖRT DÖNÜYORLAR ORDAN ORAYA ORDAN ORAYA...... ÇIRAKLARA VERİYORLAR..... İŞ GÜVENLİĞİ CAN GÜVENLİĞİ DİYORLAR.... SES ŞURDAN GELİYOR DİYORSUN ADAM SENİ UMRUNA BİLE TAKMIYOR..... KENDİ BİLDİĞİNİ YAPIYOR......
BİDE STAREXLERİN VE H100LERİN BAKIM ARALIKLARI 5,000DE BİR AMA ÇOK UCUZ .....
AMA BİDE ŞU VAR SERVİS BİRAZ PAHALI AMA BİR KEREDE YAPIP VERİYORLAR... REZİL OLMUYORSUN.... BENİM TAKSİCİ BİR ARKADAŞ VAR ADMİRESİ VAR 250,000KMDE ŞANZUMANI DIŞARDA 300YTL YE YAPTIRMIŞ...AMA ARABA 2, 3, VİTESE ZOR GEÇİYOR.....TAKILIYOR....... KEŞKE DEDİ SERVİSE 500YTL YE YAPTIRSAYDIMDA KAFAM RAHAT OLURDU.... DIŞARDA ŞAHİN DOĞAN TAMİRCİSİ ERAYI TAMİR EDİYOR.... ERAYLA İLGİLİ HİÇ BİR BİLGİSİ OLMADAN DENKGELESİYE........ SAYGILAR
quote:
Orjinalden alıntı: Emekli Jandarma
Bahri söylediğin gibi yeni bir dosya açtım ve ilk bilgileride yazdım. Artık sende bir kaç konu yazarsın.
takılıyorum abi bende arabalar ile ilgili yazılarımı ekleyecem senin kadar yerinde ve güzel anlatımlar olur inşallah
sanırım bu safyada pek tutmayacak :)))) reytingi arttırmak gerek
Ankarada Akbak plazanında temiz hizmet verdiğini duymuştum.
BENİM 5 ADET HYUNDAİM OLDU 1 KERE AKBAKA GÖTÜRDÜM...HİÇ İLGİLENMEDİLER ......BİDE SERVİSİN GİRİŞİ FALAN ÇOK DANDİK...... DÜZENSİZ.....
quote:
Orjinalden alıntı: OctaviA_1907
Ankarada Akbak plazanında temiz hizmet verdiğini duymuştum.
Yetkili servisin 33 Ytl ye taktığı polen filtresini, Dışarıdan tanesi 4 ytl den aldım. (2 adet). İki sene bayaa bi kazık yemişiz. Artık yemezler.
quote:
Orjinalden alıntı: carenfly
Yetkili servisin 33 Ytl ye taktığı polen filtresini, Dışarıdan tanesi 4 ytl den aldım. (2 adet). İki sene bayaa bi kazık yemişiz. Artık yemezler.
ne tür bir yerden aldın bende değiştirmem gerek 2 adeti yaklaşık 50 ~ 60 ytl hangi dükkanlardan aldın
quote:
Orjinalden alıntı: carenfly
Ankara'dan aldıysan yer belirtebilir misin? Çok uygun fiyat gerçekten...
sanırım oto yedek parça satan sanayideki dükkanlardan alınır fason ama ucuzda
Bayaa sıradan bi dükkandan aldım. Bir sürü markanın yedek parçasını satan , bir dükkandı. Hyundai accent 2004 polen filtresi dedim. Adam çıkarttı . Kaç para dedim çifti 8 ytl dedi. Adamı sarılıp öpesim geldi. Kartal Oto sanayi sitesinde bi dükkandı. Ama adını falan hatırlamıyom arkadaşalar. İlk defa gittim zaten. Şimdi deseniz gidelim , bilemiyorum yerini tekrar bulabilirmiyim. Bu adamda bu paraysa benzeri dükkanlar da da aşağı yukarı aynı olması lazım. Değişitrmeside çok basit . Kendiniz yapın. Torpido gözünün arkasından, iç - dış havalandırma telini aşağı kastırıp , filtreleri çekiveriyosunuz. Kullanma kılavuzunda yazıyor nasıl çıkarılıp yenisinin takılacağı. Havalandırma motoru baya performans kazanıyor , değiştirince. İhmal etmeyin.
İzmir OTOKOÇ / Ford
ORTA KARADENİZLİLER; SAMSUN servisi mi, ÇORUM servisi mi hangisi iyi??????????
Dün servise gittim 60.000 Km. bakımını sordum kaça yaparsınız diye 600,00 Ytl fiyat verdiler, birde diğer servisleri araştıracam.
quote:
Dün servise gittim 60.000 Km. bakımını sordum kaça yaparsınız diye 600,00 Ytl fiyat verdiler, birde diğer servisleri araştıracam.
Çok pahalıymış 60 000 bakımı. Hangi servis bu? (Muhtemelen Kuruçayırlı'dır)
quote:
Orjinalden alıntı: 4polat
quote:
Çok pahalıymış 60 000 bakımı. Hangi servis bu? (Muhtemelen Kuruçayırlı'dır)
Şaşmazda Yıldırım Ticaret Hyundai servisi var oraya sordum orda söylediler.Yalnız A dan Z ye herşeye bakıyorlarmış. Bunun içinde Triger Seti de dahil.
quote:
Şaşmazda Yıldırım Ticaret Hyundai servisi var oraya sordum orda söylediler.Yalnız A dan Z ye herşeye bakıyorlarmış. Bunun içinde Triger Seti de dahil.
Özel serviste bu kadar pahalı olmamalı. Eğer özel servis böyleyse yetkili servislerde ne kadar kimbilir?
quote:
karalarda benim eski kasa dizel 60 bakımı 650 lira idi liste fiyatı