Şimdi Ara

HANGİ SERVİS DAHA İYİ BİLGİ ANKETİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Özel serviste bu kadar pahalı olmamalı. Eğer özel servis böyleyse yetkili servislerde ne kadar kimbilir?
    4 Polat benim söylediğim bu servis özel servis değil Hyundainin yetkili servisi.
  • arabayı aldığımız 2001 den beri bizde akid e goturuyoruz gercekten işlerinde iyiler...
  • servis bakımını sordum getz 1.5 2005
    sakarya-20000 bakımı 310 ytl fiyat
    izmit-20000 bakımı 310 ytl
    antalyada 20000 bakımı 210 ytl sonradan öğrendim firma bazı parçaları takmıyor polen filtresi felan filan
  • ADANA OPEL SERVİSİNE (ARPEL) SAKIN GİTMEYİN NE SERVİS BAKIMINA NEDE ARAÇ ALMAYA EMDİĞİNİZ SÜT BURNUNUZDAN GELİR....
  • desene servisler konusunda başka markalarda şikayetçi problem ne peki servisler bu kadar denetimsizmi araba firmaları servislerini kontrol ve denetleme konusunda yetersizmi bukadar
  • Istanbul Maltepedeki Şahsuvaroğlu iyi ama çok pahalı ya
  • garanti süreleri uzadıkça servislerin insafına mahkumuz
  • OPEL SERVİSLERİ KESİNLİKLE EN KÖTÜSÜ SANIRIM
  • bakalım hyundai 100.000 garantisi bitince ne olacak en küçük parçası 50 ytlden başlayan bu arabada ne olacak
  • Bu gün Ankarada 2 Hyundaı servisine maill attım bilgisayardan 60.000 Km bakımını kaça yapıyorsunuz diye
    cevapları bekliyorum.
  • Ben ankara dakı fıat servısı olan Ankara otoyu kesınlıkle tavsıye etmıyorummmmmm.Adamlar sadece arıza tespıtı ıcın dıger fıat servıslerının ıstedıgı paranın 4 katını ıstemıslerdı ve ekstra habersız parca değiştirmişlerdi
  • ESKİŞEHİR SARAR TOYOTA SERVİSİNİ TEK GEÇERİM...ZATEN TÜRKİYE DEKİ EN İYİ SERVİS HİZMETİNİ TOYOTA VERİR...BİDE DUYDUĞUMA GÖRE OPEL SERVİSLERİ ÇOK KÖTÜYMÜŞ...
  • ADANA OPELE GİTMİYORSUNUZ DEĞİLMİ AMAN HA!!!!
  • quote:

Emekli Jandarma
    Teğmen

Bu gün Ankarada 2 Hyundaı servisine maill attım bilgisayardan 60.000 Km bakımını kaça yapıyorsunuz diye
    cevapları bekliyorum.

7 MART 2007 tarihinde Ankarada bulunan Hyundai servislerine Maill attım aradan geçen zamana rağmen hiç biri cevap vermedi. Bunlar arabayı satana kadar iyi ondan sonra insanlarla ilgilenmezler. Hepsi bir birbirinden rezalet.
  • renault için levent mais'i tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.