Özel serviste bu kadar pahalı olmamalı. Eğer özel servis böyleyse yetkili servislerde ne kadar kimbilir?
4 Polat benim söylediğim bu servis özel servis değil Hyundainin yetkili servisi.
arabayı aldığımız 2001 den beri bizde akid e goturuyoruz gercekten işlerinde iyiler...
servis bakımını sordum getz 1.5 2005 sakarya-20000 bakımı 310 ytl fiyat izmit-20000 bakımı 310 ytl antalyada 20000 bakımı 210 ytl sonradan öğrendim firma bazı parçaları takmıyor polen filtresi felan filan
ADANA OPEL SERVİSİNE (ARPEL) SAKIN GİTMEYİN NE SERVİS BAKIMINA NEDE ARAÇ ALMAYA EMDİĞİNİZ SÜT BURNUNUZDAN GELİR....
desene servisler konusunda başka markalarda şikayetçi problem ne peki servisler bu kadar denetimsizmi araba firmaları servislerini kontrol ve denetleme konusunda yetersizmi bukadar
Istanbul Maltepedeki Şahsuvaroğlu iyi ama çok pahalı ya
bakalım hyundai 100.000 garantisi bitince ne olacak en küçük parçası 50 ytlden başlayan bu arabada ne olacak
Bu gün Ankarada 2 Hyundaı servisine maill attım bilgisayardan 60.000 Km bakımını kaça yapıyorsunuz diye cevapları bekliyorum.
Ben ankara dakı fıat servısı olan Ankara otoyu kesınlıkle tavsıye etmıyorummmmmm.Adamlar sadece arıza tespıtı ıcın dıger fıat servıslerının ıstedıgı paranın 4 katını ıstemıslerdı ve ekstra habersız parca değiştirmişlerdi
ESKİŞEHİR SARAR TOYOTA SERVİSİNİ TEK GEÇERİM...ZATEN TÜRKİYE DEKİ EN İYİ SERVİS HİZMETİNİ TOYOTA VERİR...BİDE DUYDUĞUMA GÖRE OPEL SERVİSLERİ ÇOK KÖTÜYMÜŞ...
ADANA OPELE GİTMİYORSUNUZ DEĞİLMİ AMAN HA!!!!
quote:
Emekli Jandarma Teğmen
Bu gün Ankarada 2 Hyundaı servisine maill attım bilgisayardan 60.000 Km bakımını kaça yapıyorsunuz diye cevapları bekliyorum.
7 MART 2007 tarihinde Ankarada bulunan Hyundai servislerine Maill attım aradan geçen zamana rağmen hiç biri cevap vermedi. Bunlar arabayı satana kadar iyi ondan sonra insanlarla ilgilenmezler. Hepsi bir birbirinden rezalet.
renault için levent mais'i tavsiye ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme