Şimdi Ara

HANGİ SERVİS DAHA İYİ BİLGİ ANKETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu başlık altında hangi bölgede hangi servis daha iyi ve bilgili onu bulalım derim ve böylece yakın çevrelerde oturanlara alternatif bilgiler olur ne dersiniz

• ben başlayayım mesala sakarya ilinde bulunan ferhat otomotiv servisi
    iyi yönleri
    1-) çalışanların güler yüzlü olması
    2-) araç üzerinde hakimiyeti ve tecrübesi
    3-) aracı en kısa zamanda teslim etmeye çalışması
    4-) sorunları sürekli dinleyip araştırması
    yönlerinde dolayı gayet güzel

10.000 bakımın ferhat otomotivde (dizel getz)260 ytl mal oldu ki servis günlerinde değil.

mesala sizinde aklınıza bu gibi şeyler gelirse bunları yazalım ve en son maille hyundai assana gönderelim böylece servisleri hakkında daha iyi bilgiye sahip olurla

he bu arada aracın + veya - lerinide servis bakımından yazabiliriz

1-) yedek parçaları çok pahalı garanti dolunca ne olacak
    2-) parça temiz süreleri uzun
    3-) servis bakımlarında alınan parça işçilik ücreti çok bu illere göre farklı farklı

gibi forma herkes bilgilerini yazarsa bunlardan başkalarıda yararlanabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: westbam

ben başlayayım mesala sakarya ilinde bulunan ferhat otomotiv servisi
    iyi yönleri
    1-) çalışanların güler yüzlü olması
    2-) araç üzerinde hakimiyeti ve tecrübesi
    3-) aracı en kısa zamanda teslim etmeye çalışması
    4-) sorunları sürekli dinleyip araştırması
    yönlerinde dolayı gayet güzel

10.000 bakımın ferhat otomotivde (dizel getz)260 ytl mal oldu ki servis günlerinde değil.

mesala sizinde aklınıza bu gibi şeyler gelirse bunları yazalım ve en son maille hyundai assana gönderelim böylece servisleri hakkında daha iyi bilgiye sahip olurla

he bu arada aracın + veya - lerinide servis bakımından yazabiliriz

1-) yedek parçaları çok pahalı garanti dolunca ne olacak
    2-) parça temiz süreleri uzun
    3-) servis bakımlarında alınan parça işçilik ücreti çok bu illere göre farklı farklı

gibi forma herkes bilgilerini yazarsa bunlardan başkalarıda yararlanabilir.
    ben hep karalara götürüyorum

çünkü merkez servisede gittim

hunko dada ufak bi problem oldu

karalar çok iyi değil

tamam güleryüz vs ilgi alaka tamam ama

sorunları pek çözmüyor

her servis gibi eğer söylemezsen arabanın tamponu yernden çıkmış olsa bile dokunmuyolar öyle bırakıyolar

ayrıca hunkodan sonra bana en yakın servis

daha uzağa gitmeye niyetim yok çaıkçası

• izmir yükseliş servis müdürü dehşet iyi birisi ama çalışanlar kötü(özellikle yedek parça kısmı).adamlar olmaz yok gelmez demekte müdürü yapacan demekte ve yapılmakta.Demekki istenince oluyormuş.cok ufak çizikler vardı arabada kedi gezmesinde kaynaklanan sanırım tırnak izleri rötüş yapmışlar ilk okula giden cocugun badana yapması gibi boya akmış.hele o hasar bölümnde bir kadın var nebiçim kadın hayret bişi :)

unutmadan sağ kapı camı ses yapıordu muzik setini açınca sanırım boşluk oluşmuştu.camı açtılar servis sorumlusu baktı baktı kapı krikosu değişcek dedi.tamam dedim gerekeni yapın 1 hafta sora randevü verildi kriko geldi yine aynı servis sorumlusu al sunu tak dedi ordan birine adama şikayetimi anlattım o kapıyla uğraşırken.birden durdu.abi ses ondan yapmazki krikon sağlam senin dedi bak şimdi diyerek 10 daka uğraşip plastik bir parça çıkardi.birden ses kesildi.elantralarda olan bir sesmiş ben çok gördüm diyerek sorunun bu olduğunu gereksiz bir parça zaten diyerek olayı çözmüş oldu.ama servis sorumlusu durumu görünce parça gelmiş takın diyerek adamıda bozdu.Para para para .tam yanlış soylemiyeyim indirimli zamanda km bakımı yaptırdım 265 milyon aldılar.105milyon işçilik yazılıydı faturada.yaği suyu filtresi gerisi.Yani yükseliş böyle bişi.

• ANKARADA EN İYİ SERVİS AKİD PLAZADIR......
    5 TANE HYUNDAİM OLDU AKİDDEN BAŞKA YERE GÖTÜRDÜMMÜ KESİN SORUN ÇIKIYORDU....
    AKİDDE BİR SES GELDİĞİNDE HEMEN ANLAYIP YAPIP VERİYORLAR....
    AMA MESELA BİR KERE KURUÇAYIRLIYA GİTTİM...HEM SESİ BULAMADILAR...HEMDE BANA 2 HAFTA SONRA RANDEVU VERMEYE ÇALIŞTILAR....
    AKİD AKİD AKİD.........PROFOSYONEL USTALARIN ÇALIŞTIĞI GÜLER YÜZ SAYGILI DAVRANIŞ HİZMET ......

AYNI ANDA AKİDİN BİŞEYİ DAHA VAR
    SERVİSE BAKIMA GGİTTİĞİNDE ALTINDAKİ HAVUZ SAUNA FİN HAMAMI SPOR ALETLERİ DEV EKRAN TV DUŞLUKLARINDAN V.S ÜCRETSİZ OLARAK YARARLANILIYOR..........
  • quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

ANKARADA EN İYİ SERVİS AKİD PLAZADIR......
    5 TANE HYUNDAİM OLDU AKİDDEN BAŞKA YERE GÖTÜRDÜMMÜ KESİN SORUN ÇIKIYORDU....
    AKİDDE BİR SES GELDİĞİNDE HEMEN ANLAYIP YAPIP VERİYORLAR....
    AMA MESELA BİR KERE KURUÇAYIRLIYA GİTTİM...HEM SESİ BULAMADILAR...HEMDE BANA 2 HAFTA SONRA RANDEVU VERMEYE ÇALIŞTILAR....
    AKİD AKİD AKİD.........PROFOSYONEL USTALARIN ÇALIŞTIĞI GÜLER YÜZ SAYGILI DAVRANIŞ HİZMET ......

AYNI ANDA AKİDİN BİŞEYİ DAHA VAR
    SERVİSE BAKIMA GGİTTİĞİNDE ALTINDAKİ HAVUZ SAUNA FİN HAMAMI SPOR ALETLERİ DEV EKRAN TV DUŞLUKLARINDAN V.S ÜCRETSİZ OLARAK YARARLANILIYOR..........
    oluyor arkadaşlar yorum ve bilgiler için teşekkür ediyorum bu yazılanları son veya aralıklamı hyundai assan mail adresine göndermekte yarar var ne dersiniz

• quote:

oluyor arkadaşlar yorum ve bilgiler için teşekkür ediyorum bu yazılanları son veya aralıklamı hyundai assan mail adresine göndermekte yarar var ne dersiniz

Alıntıları Göster
    GÖNDERDİMDE NOLDU BELKİ 50 KERE SORU SORDUM GELEN CEVAP TELEFONUNUZA ULAŞILAMADIĞINDAN CEVAP YOK.........
    quote:

Orjinalden alıntı: westbam

• quote:

GÖNDERDİMDE NOLDU BELKİ 50 KERE SORU SORDUM GELEN CEVAP TELEFONUNUZA ULAŞILAMADIĞINDAN CEVAP YOK.........
    quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_0606

quote:

burda biraz farklı mehmet kardeş topluca gönderilen bir mesaj dahada etkili olur hem burada extra yaptığımız bir şeyde yok deneriz hiç olmadı

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_0606

quote:

burda biraz farklı mehmet kardeş topluca gönderilen bir mesaj dahada etkili olur hem burada extra yaptığımız bir şeyde yok deneriz hiç olmadı

Alıntıları Göster
    Mehmet kardeşin dediği gibi Ankaradaki servislerden bende memnun değilim. Şaşmazda bulunan Yıldırım Ticarete götürdüm ilgilenmediler bile servis dersen pislikten geçilmiyor.
    Kuruçayırlı'ya gittim Arka teker bilyesini değiştirdim. Önce sordum üçretini ne olacak diye bana yüz ytl dediler, iş bitti ödemeyi yapacam bana 175 ytl fatura gösterdiler. Bende niye bukadar bana 100 ytl dediniz dedim söyledikleri KDV,İşcilik konmamış dediler.Bende taktığınız parçayı sökün istemiyorum deyince bu sefer faturayı iptal edip yeniden 100 Ytl olarak düzelttiler. Yani tutturabildikleri şekilde ücret alıyorlar.
    O yüzden ufak tefek tamiratlarda servise pek götürmüyorum. Sanayide çok güzel kendini yetiştirmiş ustalar var onlar hem hesaplı yapıyor hemde güler yüzlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mevlüt Aksoy

Mehmet kardeşin dediği gibi Ankaradaki servislerden bende memnun değilim. Şaşmazda bulunan Yıldırım Ticarete götürdüm ilgilenmediler bile servis dersen pislikten geçilmiyor.
    Kuruçayırlı'ya gittim Arka teker bilyesini değiştirdim. Önce sordum üçretini ne olacak diye bana yüz ytl dediler, iş bitti ödemeyi yapacam bana 175 ytl fatura gösterdiler. Bende niye bukadar bana 100 ytl dediniz dedim söyledikleri KDV,İşcilik konmamış dediler.Bende taktığınız parçayı sökün istemiyorum deyince bu sefer faturayı iptal edip yeniden 100 Ytl olarak düzelttiler. Yani tutturabildikleri şekilde ücret alıyorlar.
    O yüzden ufak tefek tamiratlarda servise pek götürmüyorum. Sanayide çok güzel kendini yetiştirmiş ustalar var onlar hem hesaplı yapıyor hemde güler yüzlü.

Alıntıları Göster
    BEN YETKİLİ SERVİS OLAN AKİD PLAZA (GÜLVEREN)ONU TAVSİYE EDİYORUM...
    İNANIN KAÇ KERE GİTTİM HİÇBİR SORUNLA KARŞILAŞMADIM..
    ONLAR KADAR DÜRÜST UCUZ VE PROFOSYONEL SERVİS YOK......(YETKİLİ SERVİSLERİN İÇİNDE UCUZ )SANAYİ Yİ DEMİYORUM......
    AKİD........AKİD.......................
    AYNI FİYAT SIKINTISINI VE ÜCRETİ FAZLA YAZMAK İÇİN VAKİT GEÇİRME GİBİ TERBİYESİZLİKLERİN OLDUĞU KURUÇAYIRLI YA GİTMİYORUM.......

AMA BİDE ŞU VAR BÜTÜN MARKALARIN YETKİLİ SERVİSLERİ SERVİSİÇİNDE DOLAŞILMASINA İZİN VERMİYORLAR...(GÜVENLİK İÇİNMİŞ)
    BEN KENDİ ARABAMA NE YAPILDIĞINI NASIL YAPILDIĞINI GÖRMEKTE BİR SAKINCA GÖRMÜYORUM.....

quote:

Orjinalden alıntı: Emekli Jandarma

• quote:

BEN YETKİLİ SERVİS OLAN AKİD PLAZA (GÜLVEREN)ONU TAVSİYE EDİYORUM...
    İNANIN KAÇ KERE GİTTİM HİÇBİR SORUNLA KARŞILAŞMADIM..
    ONLAR KADAR DÜRÜST UCUZ VE PROFOSYONEL SERVİS YOK......(YETKİLİ SERVİSLERİN İÇİNDE UCUZ )SANAYİ Yİ DEMİYORUM......
    AKİD........AKİD.......................
    AYNI FİYAT SIKINTISINI VE ÜCRETİ FAZLA YAZMAK İÇİN VAKİT GEÇİRME GİBİ TERBİYESİZLİKLERİN OLDUĞU KURUÇAYIRLI YA GİTMİYORUM.......

AMA BİDE ŞU VAR BÜTÜN MARKALARIN YETKİLİ SERVİSLERİ SERVİSİÇİNDE DOLAŞILMASINA İZİN VERMİYORLAR...(GÜVENLİK İÇİNMİŞ)
    BEN KENDİ ARABAMA NE YAPILDIĞINI NASIL YAPILDIĞINI GÖRMEKTE BİR SAKINCA GÖRMÜYORUM.....

quote:

Alıntıları Göster
    Mehmet kardeş Ben Eryaman'dayım Bu Akid plazanın yerini bana tam tarif edebilirmisin.

• quote:

Mehmet kardeş Ben Eryaman'dayım Bu Akid plazanın yerini bana tam tarif edebilirmisin.

Alıntıları Göster
    BENTDERESİNİ BİLİYORSAN O YOL ÜZERİNDEN ANKARA HASTANESİNE GİDERKEN SOL TARAFTA PLEVNE CADDESİNDE......

BİR BAŞKA YOLDAN ASRİMEZARLIĞIN ALTINDAKİ CADDE.....(GÜLVEREN CAMİİNİN CADDESİNDE).....

SİTELERDEN ANK.HAST. GİDEN CADDEDE ANK.HAST. ARASI 200 MT..........ERYAMANDAN GELİRKEN AOÇ DEN GAZİ MAHALLESİNDEN CEBECİYE ÇIKABİLİRSİN....AKTAŞ TA DİYEBİLİRİZ.....
    quote:

• quote:

BENTDERESİNİ BİLİYORSAN O YOL ÜZERİNDEN ANKARA HASTANESİNE GİDERKEN SOL TARAFTA PLEVNE CADDESİNDE......

BİR BAŞKA YOLDAN ASRİMEZARLIĞIN ALTINDAKİ CADDE.....(GÜLVEREN CAMİİNİN CADDESİNDE).....

SİTELERDEN ANK.HAST. GİDEN CADDEDE ANK.HAST. ARASI 200 MT..........ERYAMANDAN GELİRKEN AOÇ DEN GAZİ MAHALLESİNDEN CEBECİYE ÇIKABİLİRSİN....AKTAŞ TA DİYEBİLİRİZ.....
    quote:

Alıntıları Göster
    hoşgeldin mevlüt abi (emekli jandarma) abi istedimki bir sayfa oluşturalım ve bu sayfada yerlere göre servislerin durumlarını burada anlatalım hangi servisin hizmeti iyi bilsin herkes yakınlarında olanlar yararlansın
    sendende bir ricam olacak abi başka bir başlık açıp geçen araçlarla ilgili yazdığın gerçekten faydalı bilgileri bu başlıkta yayınlaman bu sayede ben kendi adıma çok şey öğrendiğimi söyleyebilirim herkes senin ve bilgisi olanlarında teknik anlamda paylaşacağı bir yer olur bu konuda öncülük yaparsan sevinirim.

• quote:

hoşgeldin mevlüt abi (emekli jandarma) abi istedimki bir sayfa oluşturalım ve bu sayfada yerlere göre servislerin durumlarını burada anlatalım hangi servisin hizmeti iyi bilsin herkes yakınlarında olanlar yararlansın
    sendende bir ricam olacak abi başka bir başlık açıp geçen araçlarla ilgili yazdığın gerçekten faydalı bilgileri bu başlıkta yayınlaman bu sayede ben kendi adıma çok şey öğrendiğimi söyleyebilirim herkes senin ve bilgisi olanlarında teknik anlamda paylaşacağı bir yer olur bu konuda öncülük yaparsan sevinirim.

Alıntıları Göster
    Bahri söylediğin gibi yeni bir dosya açtım ve ilk bilgileride yazdım. Artık sende bir kaç konu yazarsın.

• quote:

Bahri söylediğin gibi yeni bir dosya açtım ve ilk bilgileride yazdım. Artık sende bir kaç konu yazarsın.

Alıntıları Göster
    EMEKLİ JANDARMA ADRESİ ANLADINMI......
    BİLİYOSUNDUR HERALDE TARİF ETTİĞİM YERLERİ
  • quote:

EMEKLİ JANDARMA ADRESİ ANLADINMI......
    BİLİYOSUNDUR HERALDE TARİF ETTİĞİM YERLERİ

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim arkadaşım anladım bir sefer o civara gitmiştim. Birde senin servisi deneyecem .
  • quote:

Teşekkür ederim arkadaşım anladım bir sefer o civara gitmiştim. Birde senin servisi deneyecem .

Alıntıları Göster
    Artık yetkili servise gitmiyorum. Özel servislere gidiyorum. Yetkili serviste arabamın anahtarını alıp , içeri alıyorlar benide bekleme salonuna. Arabanın başında durucam! Yok olmaz. İş güvenliği falan filan.
    Olmaz arkadaş arabamın neresini kurcalıyosun görmem lazım.
    Artık gitmiyorum. Bütçemde rahatladı. Arkadaşın Accenti için yetkil servis 60.000 bakımına (Triger kiti değişimi) 600 ytl fiyat verdi. Özel servis biri 250 ytl diğeri 200 ytl fiyat verdi. Gittik 200 ytl ye yaptırdık. Ekstradan bir sürüde ek onarım yaptırdık (Bazı ampulleri değiştirdik , polen filtresini değiştirdik). Ohh dedik.

• quote:

Orijinalden alıntı: carenfly

Artık yetkili servise gitmiyorum. Özel servislere gidiyorum. Yetkili serviste arabamın anahtarını alıp , içeri alıyorlar benide bekleme salonuna. Arabanın başında durucam! Yok olmaz. İş güvenliği falan filan.
    Artık gitmiyorum. Bütçemde rahatladı. Arkadaşın Accenti için yetkil servis 60.000 bakımına (Triger kiti değişimi) 600 ytl fiyat verdi. Özel servis biri 250 ytl diğeri 200 ytl fiyat verdi. Gittik 200 ytl ye yaptırdık. Ekstradan bir sürüde ek onarım yaptırdık (Bazı ampulleri değiştirdik , polen filtresini değiştirdik). Ohh dedik.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: carenfly

Senin dediğin gibi bizde bulsak öyle özel servisler bizde gideriz.Çünkü fiat konusunda bayağı bir uçurum var.Senin o tarafa gelmek bize uzak düşer.İyi Akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: carenfly

Alıntıları Göster
    quote:

valla garanti olayı yüzünden mecbur kalıyosun

malum parçaları çok pahalı

zaten benim triger olayı gelene kadar garantisi biter

benim dizelinde 60000 bakımı şuan 650 lira felan

• quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

quote:

valla garanti olayı yüzünden mecbur kalıyosun

malum parçaları çok pahalı

zaten benim triger olayı gelene kadar garantisi biter

benim dizelinde 60000 bakımı şuan 650 lira felan

Alıntıları Göster
    zaten hyundai bu yüzden 5 yıl garanti veriyor dostlar 2 yıl starex kullandım 5binde yağ,10binde genel bakım yani her 5 binde servisteydim yaz dönemlerinde her ay servisteydim ortalama 200ytl idi avcılar asgündüzler idi servisim elemanlar her ay değişiyordu yani kimseyi tanıyp güvenecek fırsat olmuyordu tek güzelliği evime 300 metre mesafedeydi...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.