Şimdi Ara

Hangi servis sağlayıcısı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni internet bağlamayı düşünüyorum türk telekom fiber altyapısı yeni tamamlandı. Uygun fiyatlı ıyi bir internet hızına sahip türk telekomdan farklı bir servis sağlayıcısı önerisi olan varsa dinlemek isterim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Millenicom ve Netspeede bakabilirsin
  • Fiber altyapı yapıldı ise Millenicom tavsiye ediyorum. En ucuz ve hızlı paketi şu an o sunuyor.
  • bende aynı şeyi sorguluyorum şuan. Konuları okuyunca bütün servis sağlayıcılarından şikayet var. Hangisini alacağım konusunda kafam karıştı.
  • Bende bir yakınım için operator arayışı içindeyim.Kendim oris 100 mbps kullanıyorum.100 tl.Hız olarak hiç sorunum yok sabah akşam full hız alıyorum.6 aya yakındır kullanıyorum 2 defa kopma oldu 2 günde çözdüler.Tek sevmediğim yanı müşteri hizmetleri 8-5 çalışıyor.Fiyat olarak ise rakip firmalardan 10 15 tl civarı pahalı galiba ama hazır hızım iyi ping değerlerim düşükken değiştirmek istemedim.Neyse sözün özü sizce hangisini seçmeli?

Not: 82 mbps kaldırıyor altyapı.Bu yüzden 50 lik paket seçilecek.Millenicom 100 seçilirse 50 hız vereceklermiş.

Oris Telekom:

Süper İnternet 50 mbps 59,90 TL+ 10 TL Yalın ücreti ilk 6 ay Daha sonra 79,90 + 10 tl yalın ücreti = 24 aylık ortalama ücret : 85 TL

Millenicom :
    Prestij kampanyası 100 mbps ( ancak 50 mbps verilecek ) 85 TL

siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Millenicom denemeye değer mi?

• Bence millenicom u seçiniz...
  • netgalaksiye bi bakmalısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu an kampanya diye sunulan uygun fiyatlı görünen bütün firmalar aktivasyon ücreti ve modem ücreti alıyor.
    mesela milleni 120tl aktivasyon + paket ücretine ek her ay 9tl modem ücreti talep ediyor. 69TL kampnyalı fiyat size 4 ay boyunca 110tl'ye geliyor 4ayın sonunda aktivasyon ücretiniz bitince 78TL faturanız geliyor.

vodafone, superonline, dsmart vs.vs. firmalarda da taahhüt var.

netspeed iyi bir firma fakat bu firma da yeni abonelikte fiberde aktivasyon ücreti 120tl peşin istiyor.

ben çok araştırdım firmaları ve netgalaksi de karar kıldım.
    Gelip kurulum yapıldı ücretsiz modem takıldı, aktivasyon ücreti almadılar, sürpriz bir fiyat yok, taahhüt yok, paket değişiklikleri ücretsiz. 24mbps yalın internet sabit fiyat 60TL. kablosuz wifi bağlantısında 19-21mbps hız 3-6 arası ping var kablolu testte tam hız veriyor sorunsuz. tavsiye ederim.
  • Ben de çok ikilemde kalmıştım. Milenicom ve netspeed düşünüdüm. Sonunda netspeede geçtim fiyat farkından doalyı geçtim ben ayrıca bir tık daha iyi müşteri hizmetleri. Senin bütçen kaldırıyorsa mileniye geçebilirsin. 93.90 modem kira bedeli içinde taahhüt yok 120 tl aktivasyon ücreti taksit yapılabiliyor. 100 mbps hıza kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boras06

Bende bir yakınım için operator arayışı içindeyim.Kendim oris 100 mbps kullanıyorum.100 tl.Hız olarak hiç sorunum yok sabah akşam full hız alıyorum.6 aya yakındır kullanıyorum 2 defa kopma oldu 2 günde çözdüler.Tek sevmediğim yanı müşteri hizmetleri 8-5 çalışıyor.Fiyat olarak ise rakip firmalardan 10 15 tl civarı pahalı galiba ama hazır hızım iyi ping değerlerim düşükken değiştirmek istemedim.Neyse sözün özü sizce hangisini seçmeli?

Not: 82 mbps kaldırıyor altyapı.Bu yüzden 50 lik paket seçilecek.Millenicom 100 seçilirse 50 hız vereceklermiş.

Oris Telekom:

Süper İnternet 50 mbps 59,90 TL+ 10 TL Yalın ücreti ilk 6 ay Daha sonra 79,90 + 10 tl yalın ücreti = 24 aylık ortalama ücret : 85 TL

Millenicom :
    Prestij kampanyası 100 mbps ( ancak 50 mbps verilecek ) 85 TL

siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Millenicom denemeye değer mi?
    100'lük pakette 50 mbps hız mı veriliyor ne kadar saçma bu?

• Merhabalar ;

Alt yapı sorunları , kampanya bilgisi , cayma bedeli , fiber altyapı bilgisi ve yeni abonelik işlemleri için iletişime geçebilirsiniz.

Paket tarife ve kampanyalar için aşşağıdaki numaradan iletişime geçerseniz yardımcı olabilirim.

Telefon Numarası : 532 162 96 77

Mail Adresi : dogukan.altinisik@sam.superonline.net

Turkcell Saha Satış Sorumlusu : Doğukan Altınışık

• türk telekom fiberden bahsediyor arkadaş yalnız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.