Şimdi Ara

HANGİ SİGORTA ŞİRKETİ DAHA GÜVENİLİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar 2000 model 1.4 Palio m var. geçenlerde sigorta yaptırmak istedim Euro Sigorta ya 350 tl verip sigorta yaptırdım. İlk arabam olduğu için acemilik yaptığımı düşünüyoırum, bundan sonrası için acaba eb iyi sigorta şirketi hangisi? Hem fiyat hem kalite açısından ...

• Servet Bey Merhaba

Ankarada sigortacılık işi ile uğraşıyorum ortalama 11-12 firma ile çalışmaktayım.Size pm den telefon numaramı gönderiyorum.Sormak istediğiniz soruları bana sorabilir yardım alabilirsiniz.Türkiyenin dört bir yanına üretim yapıyor ve kargo ile ulaştırıyorum.Size yardımcı olmak isterim.

İyi Günler
  • euro sigortayi pek begenmiyorlar.. isi oldukca yokusa suruyorlar diyorlar.. benzer fiyat veren aksa'yi dusunuyorum..
  • trafik sigortası sizin aracınızı ilgilendirmez en düşük neresi veriyorsa ona yaptırın gitsin derdim ama artık sanayicilerde akıllandı kıytırık şirketlerden para alamadıkları için sizden tahsil ediyorlar siz gidin şirketten isteyin diyorlar. Benim önereceğim şirketler Axa, Anadolu, Ak, HDI, Groupama, Yapı kredi, Allianz, Sompo bu listeye daha eklenir ancak Euro, SBN, Hür kesinlikle koşarak kaçmanız gereken şirketler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soonkaya

trafik sigortası sizin aracınızı ilgilendirmez en düşük neresi veriyorsa ona yaptırın gitsin derdim ama artık sanayicilerde akıllandı kıytırık şirketlerden para alamadıkları için sizden tahsil ediyorlar siz gidin şirketten isteyin diyorlar. Benim önereceğim şirketler Axa, Anadolu, Ak, HDI, Groupama, Yapı kredi, Allianz, Sompo bu listeye daha eklenir ancak Euro, SBN, Hür kesinlikle koşarak kaçmanız gereken şirketler.

Yazının başına katılmııyor sonuna ise katılıyorum ucuz şirkete yaptırmayın %100 kusurlu olarak ensesi kalın birine çarparsınız dandik bi şirketten poliçeniz vardır karşı tarafında hasarı yüklüdür gecikir gecikir gecikir sonra karşı taraf size paramı ödeyin diye telefon açmaya başlar başınızı ağrıtır vatandaş sigortayı bilmez vuranı bilir.Müşterimize oldu da ordan biliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

euro sigortayi pek begenmiyorlar.. isi oldukca yokusa suruyorlar diyorlar.. benzer fiyat veren aksa'yi dusunuyorum..

Axa iyidir dilerseniz yardımcı olabilirim.Axa sektör lideridir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PamirSAROS kullanıcısına yanıt
    bende 2 sene sigortacılık yaptım özellikle otobüsçüsü kamyoncusu minibüsçüsü yani şehir trafiğinin en tehlikelileri bu mantıkla düşünüyor trafik sigortam beni ilgilendirmez polis sorduğunda gösteririm hasar oldu mu karşı taraf düşünsün. Biz zaten kendi müşterilerimize asla bunu önermeyiz zaten böyle şirketlerle çalışmayız. (axa,anadolu,hdi,ankara acentesiyiz)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Sigorta Şirketleri 2017
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bende 2 sene sigortacılık yaptım özellikle otobüsçüsü kamyoncusu minibüsçüsü yani şehir trafiğinin en tehlikelileri bu mantıkla düşünüyor trafik sigortam beni ilgilendirmez polis sorduğunda gösteririm hasar oldu mu karşı taraf düşünsün. Biz zaten kendi müşterilerimize asla bunu önermeyiz zaten böyle şirketlerle çalışmayız. (axa,anadolu,hdi,ankara acentesiyiz)

Otobüscü kamyoncu minibüscü taksici firmaya bakmaz çünkü zaten adamlar 2000-3000 tl den prim ödemeye başlıyorlar ben 13 senedir sigortacıyım ben axa anadolu ergo allianz yapı kredi ve ray sigorta acentesiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: PamirSAROS

quote:

Otobüscü kamyoncu minibüscü taksici firmaya bakmaz çünkü zaten adamlar 2000-3000 tl den prim ödemeye başlıyorlar ben 13 senedir sigortacıyım ben axa anadolu ergo allianz yapı kredi ve ray sigorta acentesiyim

Aynı noktadayız adam o kadar yüksek prim ödüyor ki kalite önemli değil sigorta olsun boş a4 kağıdı olsun görüşünde ama onların derdini gidip en kaliteli şirkete yüksek prim ödeyerek yaptıran insanlar çekiyor.

• teşekkür ederim arkadaşlar olayın özetini anladım :)
  • Arkadaşlar

ocak ayında hem kasko hemde trafik sigortam bitiyor.
    bir araştırma yaptım. Yıllardır Groupama Sigorta ya yaptıyorum.
    Allaha çok şukur 1 kere bile ihtiyacım olmadı..

Ancak anlayamadım bir şey var.
    kasgo yaptırmıyordum son 3 yıldır kasko yaptırıyorum
    hep 780 TL fiyat cıkıyor. Hiç indirime girmiyor. anlayamıyorum.

Aşagıda firmaları sıraladım. Antalya için en uygun hangi sigortada cıkar?
    AXA en ucuzu diyorlar bu sene onlarada soracağım..

Groupama Sigorta
    AXA Sigorta
    Allianz Sigorta
    Yapı Kredi Sigorta
    Sampo Japon Sigorta
    Aviva Sigorta
    General Sigorta
    Ak Sigorta
    Liberty Sigorta
    Anadolu Sigorta
    HDİ Sigorta
    Euroko Sigorta
  • quote:

Ankara Sigorta - Kasko nasıldır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bombacimülayim kullanıcısına yanıt
    5 senedir sektörde değilim hocam hiç bilgim yok trafik olsa dert değildi de kasko olunca iyice araştırın derim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.