dediim gibi hangisini kullanıosunuz veya öneriosunuz ben şahsen beyazperde i kullanıom ama daha ii varmı merak ediorm
bende beyazperdeyi kullanıyorum misal torr ent den bir film indirmeden önce aratıyorum izleyen yorumlarına bakıyorum geneldede %99 her aradığım film çıkıyor çıkmayanlarda nadiren denk geliyor ok %90
ayrıca sinema.com ' da güzeldir aslında eskiden güzeldi şimdi yeni bi tasarım yeni bir görünüm vermişler siteye esasında görüntü olarak çok orjinal lakin çok janjanlı ve 2 saatde açılıyor site beyaZperde daha hıZlı ve daha sade diyorum
bu ikisini kullandığınız taktirde diğerlerine pek ihtiyacınız olmaz ;)
quote:
Orijinalden alıntı: Zaris
bende beyazperdeyi kullanıyorum misal torr ent den bir film indirmeden önce aratıyorum izleyen yorumlarına bakıyorum geneldede %99 her aradığım film çıkıyor çıkmayanlarda nadiren denk geliyor ok %90
ayrıca sinema.com ' da güzeldir aslında eskiden güzeldi şimdi yeni bi tasarım yeni bir görünüm vermişler siteye esasında görüntü olarak çok orjinal lakin çok janjanlı ve 2 saatde açılıyor site beyaZperde daha hıZlı ve daha sade diyorum
beyazperde.. çok sağlam kaliteli bi site..
quote:
Orijinalden alıntı: **HadeS**
beyazperde.. çok sağlam kaliteli bi site..
Alıntıları Göster
sinema.com harbi çok yavaş açılıo
quote:
Orijinalden alıntı: denzel
sinema.com harbi çok yavaş açılıo
Alıntıları Göster
beyazperde ye bakıyorum bnde ama her film olmuyor malesef
imdb bir numara bence
quote:
Orijinalden alıntı: Chev
beyazperde ye bakıyorum bnde ama her film olmuyor malesef
imdb bir numara bence
Alıntıları Göster
imdb
quote:
Orijinalden alıntı: megi21
imdb
Alıntıları Göster
www.imdb.com (International Media Data Base)
quote:
Orijinalden alıntı: d4nce4lif3
www.imdb.com (International Media Data Base)
Alıntıları Göster
beyazperde.
önceden sinnemafanatik vardı o da güncellenmiyo pek
intersinema var birde film gen.tr bunlarda fena değil.
quote:
Orijinalden alıntı: máwci
beyazperde.
önceden sinnemafanatik vardı o da güncellenmiyo pek
intersinema var birde film gen.tr bunlarda fena değil.
Anime dahil herşey var imdb'de.Bana göre rakipsiz şu anda...
Alıntıları Göster
tabii ki imdb
quote:
Orijinalden alıntı: neuro
tabii ki imdb
Alıntıları Göster
www.benimsinemalarim.com
quote:
Orijinalden alıntı: Zaris
quote:
Orjinalden alıntı: Zaris
torrentten film indirmek için hangi siteyi kullanıyosun ?
quote:
Orijinalden alıntı: saviola83
quote:
Orjinalden alıntı: Zaris
torrentten film indirmek için hangi siteyi kullanıyosun ?
Alıntıları Göster
kesinlikle imdb
quote:
Orijinalden alıntı: EmH_MD
kesinlikle imdb
Alıntıları Göster
beyazperde imdb
quote:
Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe
beyazperde imdb
Alıntıları Göster
önceden beyazperdeydi site şekli değiştiğinden beri hiç girmedim google la yazıyorum hangisi denk gelirse
quote:
Orijinalden alıntı: sleep
önceden beyazperdeydi site şekli değiştiğinden beri hiç girmedim google la yazıyorum hangisi denk gelirse
Alıntıları Göster
arada beyazperde sıkça imdb
quote:
Orijinalden alıntı: -genjuro-
arada beyazperde sıkça imdb
Alıntıları Göster
imdb yabancı kaynak olduğu için ingilizcesi olmayanlar açısından zor bir site
ama çok geniş bir arşivleri var en ufak çapta yapılmış filmler bile içerikte mevcut bulunuyor
Benim ingilizcemin gayet iyi olmasına rağmen yinede beyaz perde ve sinema.com 'u kullanıyorum