Şimdi Ara

Hangi Sistem Daha Çok Performans Verir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba acaba bu hazır sistemlerden hangisini almalıyım hangisi daha çok FPS verir? (bütçe konusundan değil de FPS ve performans konusundan yorumlarsanız.

Memnuniyet duyarim)

Hangi Sistem Daha Çok Performans Verirıtopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası
    BERKAY OKYAR-FONS/AMD Ryzen 5 7600/ASUS GeForce RTX 4060 DUAL WHITE OC 8GB/16GB DDR5/512GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
    https://www.itopya.com/berkay-okyar-fonsamd-ryzen-5-7600asus-geforce-rtx-4060-dual-white-oc-8gb16gb-ddr5512gb-nvme-m2-_h25968#kategori_16

Hangi Sistem Daha Çok Performans Verirgaming.gen.tr
    VULCAN-4060Ti / AMD Ryzen 5 5500 MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
    https://www.gaming.gen.tr/urun/359835/vulcan-4060ti-amd-ryzen-5-5500-mpk-galax-geforce-rtx-4060-ti-1-click-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

• Cs valo oynayacaksan cpuya yük binecek ilk sistem daha yüksek fps verir ama gpu ağırlıklı single aaa oyunlar gibi oynayacaksan 2. Sistem özellikle 2k çözünürlükte öne geçer.

İleriye dönük olarak r5 7600 çok güzel r5 5500 den çok çok önde ama a serisi anakart fln fln ilk sistem f/p değil 30k bütçede rtx 4070 alınabilir vatan bilgisayar yakın zamanda böyle bir sistem sattı diye hatırlıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hangi Sistem Daha Çok Performans Verir

beyaz ekran kartları daha pahalı benim bildiğim ama bunlar siyahına bin küsür lira fark istiyor ilginç.Hangi Sistem Daha Çok Performans Verir  rami tek alırsan dual olmaz bir de 1600mb ssd yazmışsın bir de anakartı değiştirdim. siyah 4060ti olsa tam süper olurdu ama hep asus marka seçilebiliyor o yüzden fark yüksek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.