Şimdi Ara

Hangi sistemi almalıyım kararsızım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle belirtmek istiyorum
    *Fiyat performans* olarak karşılaştırıldığında hangisini almalıyım yoksa pahalı olan daha iyi olduğunu biliyorum sadece 150 TL lik fark için buna değer mi hangisini almalıyım 150 TL fark değmez bunun için sen ucuz olanı al diyen var mı fiyatlara bana indirim yapıldı fiyatlarını yazdım

İlk sistem bu 550 TL
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-technopc-s30-20250-intel-g2030-cpu-4-gb-ddr3-ram-500-gb-hdd-hdmi-571191538/detay

Bu da 700 TL
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-technopc-mini-bilgisayar-kasasi-i5-cpu-4-gb-ram-stok-15-adet-566602255/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunlar ancak internete girmek word excel gibi ofis programları kullanmak için alınabilir kasa falan da ufak olduğu için ileride ekran kartı falan takamazsın
  • Ya bı bak ters konuşmak istemiyorum bı git bilmeden konuşma ucuz olanla bile LoL ve vb hatta daha iyi oyunlar oynandı lolde yüksek ayar 40 FPS bilmiyorsan boş yorum yapma onu geçtim ben orda sistem nasıl demiyorum hagisi fiyat performans olarak diğerinden daha iyi diyorum sizin yüzünüzden bu donanım haber bile dolaşılmayacak hale geldi bı s.git

• Yardımcı olacak aklı başında biri var mı lütfen

• Parayı çöpe atmaya birebir kasalar.
    Xeon tabanlı sistem kursan daha çok performans alırsın bide bu kadar ücret ödemezsin emin ol.
    2. EL kısmında Xeon hazır sistemler 400 civarına satılıyor.

Üstteki arkadaş doğru demiş,burda kendisi gelip fikir ve yardımcı olmak istemiş sizin buna verdiğiniz cevabınızı hiç beğenmedim.Bu yazdıklarınıza göre yaşınızı belli ediyorsunuz zaten
  • Faruk63aslan F kullanıcısına yanıt
    bende hata bende yüz verdim eşşeğe geldi sıçtı halıya
  • Bagivup kullanıcısına yanıt
    Tamam ama bıktım artık ben LoL yüksek ayar 40 FPS nasıl oynadım o zaman bunu boşver

Bana hazır sistem önerisi atsana hadi daha iyi ama mini PC lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim kimse bulamadı sen var diyorsun link versene kardeşim

• DVD Writer mı bu ? :D Üstteki arkadaş haklı 500tl lik bilgisayarla internete en yüksek ayarlarda girebilirsin tavsiyem bir atari alman ya da bunları boşver sen sana yardımcı olmak isteyen insanlarla seviyeli konuşmak için kitap felan oku kursa git
    @Bagivup @merdas @Faruk63aslan
  • Kardeşim bı gider misin lütfen klavyeyi cinsel organım gibi kullanacak değilim yanlış bilgi verdin benimde sabrım taşınca sana patladım hadi iyi geceler yardimci olduysan teşekkürler ama olduğunu düşünmüyorum

• Beyler özür dilerim ama sabrım sinirdaydi yanlış bilgi verince ona patladım istemezdim

• Konu hakkında yardımcı olacak var mı

ben yardımcı olucam sana mahkeme celbi geldiğinde
  • Teşekkürler sabahtan beri aradığım cevap çöp olduğunu biliyorum ama mini PC kısmında bulunmuyor bu fiyata yoksa normal kasa toplamak istesem biliyorum sen adamsın @antalyalı0304

Şimdi yukardaki arkadaş güzelce demiş internetde gezme dışında bir işe yaramaz diye verdiğin cevap aklı başında insan yokmu yardımı hak etmiyorsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.