Şimdi Ara

Hangi ssd almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SSD almak istiyorum. Fakat bu konuda hiç bir bilgim yok. Daha öncede sormuştum arkadaşlar bazı markalar verdiler ama o zaman alamamıştım.
    Şuan hangi ssd yi almalıyım? Tavsiyeleriniz neler?
    Ne kadar bir fiyata alabilirim.
    Benim laptop bu ssd yi çalıştırır mı
    Birde bu ssd yi nasıl kullanacam nasıl windows yukleyecem guncellemesini nasıl yapacam?

Bilgisayar ozellikleri:
    i7 3612qm
    6gb 1600 ram
    hıtachı 750 gb hdd
    nvidia gt 630

butce: 300 ama boyutuna gore 400 e kadar cıkabilir

Hangi ssd almalıyım?

Hangi ssd almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoru998 -- 23 Mart 2013; 23:06:31 >

• alacaksında depolama alanın düşer onuda düşündünmü gerçi ordan çıkanıda harici olarak kullanırsında 120 gb ler 250-300 tl ayrıca uyum sorunu olmaz alabilirsin normal hdd kullanıyormuşsun gibi kullan gerisini o halleder

Sandisk 120GB Extreme Sata3 SSD kullanıyorum gayet memnunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: aglarm

alacaksında depolama alanın düşer onuda düşündünmü gerçi ordan çıkanıda harici olarak kullanırsında 120 gb ler 250-300 tl ayrıca uyum sorunu olmaz alabilirsin normal hdd kullanıyormuşsun gibi kullan gerisini o halleder

Sandisk 120GB Extreme Sata3 SSD kullanıyorum gayet memnunun

peki iops özelliği ne işe yarıyor Sandisk te dusuk biraz
  • Disklerin saniyede yapabildiği işlem sayısına IOPS deniliyor düşük olduğunu düşünüyorsan başka marka ve model alırsın herşey parayla Corsair Force veya OCZ Vertex gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenOlca

bütçe nedir

300 ama boyutuna gore 400 e kadar cıkabilir
  • ne demek depolama alanin duser yav 120 gb ssd alacaksin windowsun programlarin oyunlafin onun uzerinde kurulu olacak 750 gb lik hdd yide yerel disk d olarak kullanacaksin videolarin muzuklerin resimlerin kurulmamis programlarin ve oyunlarin orada olacak :) bu kadar basit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.