Şimdi Ara

HANGİ SSD ALMALIYIM(1 2 GÜNE SİPARİŞ GEÇECEĞİM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar genel testlere bakarak 3 tane ssd yi aradan cıkardım sizlerede danışmak istedim.HDD yi tamamen sistemden cıkaracağım eski olduğu için o yüzden yüksek depolama alanı olan bunları seçtim.
    Samsung 860 evo 1tb
    Samsung 970 evo plus 500gb
    crucial mx500 1tb

Sizce bu 3 üründen hangisini almalıyım 970 in hızı ortada ama bütçem 1 tb almaya yetmez,sistemim iyi bir sistem (i7 6700k,Zotac gtx 1080 vs) ,yakında twitch ve dlive üzerinden yayın açacağım ,arada youtube a videolarda gelicek o yüzden yük altında calışmaya dayanabilcek birşey istiyorum.Benim gözümden kaçan sizin önerebilceğiniz ssd varsa onlarada bakabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Hız farkını hissetmezsiniz. Crucial (Micron) ve Samsung 1 TB. İkisi de iyi seçim.
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 16:48:17 >
  • Samsung 860 Evo 1 TB almanızı öneririm.
  • internet hızlıysa

Samsung 970 evo plus 500gb

yazma ömrü uzun oyunları yükler silersin twitch oyuncuları genelde sürekli farklı oyunlar deniyor
  • Bütçemin sınırlarını zorlayıp bunu aldım umarım samsung gıbı kalıtelı cıkar yılların firması sonucta adatada

• Yukko'dan 75 lira hediye çekiyle 1550 liraya 970 evo plus aldım bende. Ayrıca Corsair Mp510'da hızına kıyasla fiyat olarak uygun. Bu adata ssd'yi de inceliyordum. Uygun fiyatlı ve performanslı. Hayırlı olsun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Yukko'dan 75 lira hediye çekiyle 1550 liraya 970 evo plus aldım bende. Ayrıca Corsair Mp510'da hızına kıyasla fiyat olarak uygun. Bu adata ssd'yi de inceliyordum. Uygun fiyatlı ve performanslı. Hayırlı olsun hocam.
    Saol kardeşim sanada evo plus hayırlı olsun ,aslında aklımda 970 almak vardı benımde ,fıyatı doğrultusunda adataya şans vermek istedim genel bi test yapıcam sisteme taktıktan sonra, sonuçları sızınlede paylaşırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.