Şimdi Ara

Hangi SSD' yi Almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar toplayacağım bilgisayara ssd almak istiyorum maksimum 120 gb olacak şekilde şimdilik aklımda 2 ürün var.

1)OCZ vertex 3 agility 120 gb

2)Kingston HyperX 120 gb

Sizce hangisini almalıyım ??

Teşekkürler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Corsair Force Gt serisine bak.
  • pahalıymış bu force :D 60 gb artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Corsair Force Gt serisine bak.

daha uygun fiyatlı önerin var mı hocam :) maksimum 500 lira
  • CORSAIR CSSD-F60GB3-BK var hocam. Force Gt kadar olamasada performansı iyidir.
  • 1)OCZ vertex 3 agility 120 gb
    ocz bu ısı bılıyor testlerı guzel
  • bendece sata 3 serisi almak daha mantıklı
  • Corsair Force 3 (GT olmayanı), bence sakın almayın. Yabancı forumlarda da araştırdım, testlerde tutarsızlıklıklar var. Performans olarak, iddia edilen hızları yakalayamıyor. Belki asenkron bellek kullanmasından kaynaklıdır, belki de başka birşeyden, bilemiyorum ancak tavsiye etmem ben. Zaten ilk çıkan force 3 ler, hatalı olduğu gerekçesiyle geri toplatılmış vs.

Ocz Vertex 3, Kingston HyperX tavsiye ederim ben. Hyperx lerin fiyatları çok daha uygun Vertex3 e göre...
  • quote:

Corsair Force 3 (GT olmayanı), bence sakın almayın. Yabancı forumlarda da araştırdım, testlerde tutarsızlıklıklar var. Performans olarak, iddia edilen hızları yakalayamıyor. Belki asenkron bellek kullanmasından kaynaklıdır, belki de başka birşeyden, bilemiyorum ancak tavsiye etmem ben. Zaten ilk çıkan force 3 ler, hatalı olduğu gerekçesiyle geri toplatılmış vs.

Aynı fikirdeyim. Bu saatten sonra asenkron ssd almak çok mantıksız.
  • Notebook um için bende SSD düşünüyorum.

Team Xtreem S3 60GB SATA III 3,5” Dönüştürücü SSD (TMSSDS3-60G)
    348,07 TL

HP Pavilion DV6-6020ST Intel Core i7 2630QM 2GHZ 4GB 500GB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar LL046EA
    2.086,66 TL

Kingston 120GB 2.5" Sata3 Hyperx 100 S3 SSD - SH100S3/120G
    519,43 TL

Team kapasite olarak bana yeter .Sadece win 7 Norton 5.0 MS SQL ve 400 mb lık veri tabanı çalışacak.Acaba hangisini almalıyım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.