Şimdi Ara

Hangi SSD yi önerirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2011 model i5 13.3" MBP kullanıcısıyım SSD almayı düşünüyorum RAM den ziyade, internette ön bi araştırma yaptım ama tam yeteri kadar bilgi sahibi olamadım hangi ssd modelini ve markasını tavsiye edersiniz ? (2tb hard diskim olduğu için sadece performans amaçlı kullanacağım)

• Buradan yardım alabilirsiniz.
    http://ssd.userbenchmark.com/Comparison
    Sonra uyuymluluklarına bakarsınız.
  • Samsung evo 120 gb aldim gayet memnunum.acilis hizi cok yuksek. Mevcut hdd i de dvd yuvasina taktim super oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

Buradan yardım alabilirsiniz.
    http://ssd.userbenchmark.com/Comparison
    Sonra uyuymluluklarına bakarsınız.

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cratos4203

Samsung evo 120 gb aldim gayet memnunum.acilis hizi cok yuksek. Mevcut hdd i de dvd yuvasina taktim super oldu.

Mevcut olan hdd yi dvd yuvasına takmak için bir aparat alınıyor galiba o aparatı nereden buldunuz ve fiyatı nedir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgtydmn81

quote:

Samsung evo 120 gb aldim gayet memnunum.acilis hizi cok yuksek. Mevcut hdd i de dvd yuvasina taktim super oldu.

Mevcut olan hdd yi dvd yuvasına takmak için bir aparat alınıyor galiba o aparatı nereden buldunuz ve fiyatı nedir acaba

tornavidalar ebay de yada gitti gidiyor gibi sitelerde var.Hong Honk'tan gelirse kargo bedava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

quote:

Orijinalden alıntı: cgtydmn81

quote:

tornavidalar ebay de yada gitti gidiyor gibi sitelerde var.Hong Honk'tan gelirse kargo bedava.

yok ben şeyi sordum dvd romu söküp oraya takmadın mı hdd yi , direk dvd romu söktüğün gibi aynı yere takılmaz heralde bir aparat lazım değil mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Ssd'yi nereye takacağım ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.