Şimdi Ara

Hangi station wagon? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
8.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Homer Jay Simpson

Konu hakkında pek bilgim yok kusura bakmayın ama SW araçlar normal kasalara göre çok daha tatlı geliyolar bana. Demek istediğim şey alfadan aldığınız zevki bu araçlardada bulabilirsiniz bence ama işte 2013 şartı işi bozuyor biraz yoksa her araç makul fiyata satılıyor zaten onu bi çok bağlayıcı bi kriter olarak görmezdim ben. Mesela Chrysler 300 C çok hoşuma gidiyor SW kasasını normaline tercih ederim ama 2006 model filan sanırım. Hani yerinizde olsam aracın yaşından feragat edip underground ruhuna yönelirim biraz win win durumu olur

Benzer kondisyonda bir 300c sw bulabileceğimi düşünsem evet tamam derim. Ama piyasada bakım yapmaya giden adama satmayacak mısın zaten diyen bir büyük yüzde varken çoğunluğun aracının durumunu az çok tahmin edebiliyorum. Çevremde genelde kısa süreli araç kullanıp bakımı gelince satan insanlar var. Haliyle ikinci ele bakış açım ancak yeni olduğu müddetçe var bu kez. Yoksa 2.7t a6 allroad falan varken bunların yüzüne bakmazdım :) ama ciddi anlamda referanslı bir araç olması lazım. Araç gerçekten bakımlı ise kendini çoğu kez belli ediyor yoksa. Da işte satılık ilanları genelde kozmetigi toplu dışı seni içi sahibini yakan cinsten olduğu için....

Yine de varsa bakayım 300c ilanlarına :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 18 Nisan 2021; 18:26:55 >
  • Hocam aracin fiyatini dusuk yazmissiniz o yuzden millet isgillenip aramaz :)

• Bu arada en ufak bir hakaret yokken beni sikayet edip banlatinca elinize ne gecti ? Koca bir sifir :)

• Yanlis anlamayın tabi araç sizin, istediğiniz fiyattan ilan açıp, otomobilinize istediğiniz fiyati biçebilirsiniz. Ancak aracınızı bu fiyat araliginda satmanız baya zor olacaktır diye düşünüyorum.

• 159 Sportwagon

• fiyat aralığınızı yazmamışsınız ancak örnek verdiğiniz araçlardan anlaşılan 90-110 aralığı gibi olabilir diye düşündüm.
    ilanlarla ilgim yoktur. sadece öneri...

örnek:

• volvo v50 v60 da bakabilrsiniz

bütçenizi aşmıyorsa levorg da sizi tatmin eder bir ara bir alfaromeo bayide çok güzel bir 1.9 jtd
    159 stw vardi şu an iln yok ama km de düşük deri döşeme bose sunroff hız sabitleyici herşey vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kibitzer

159 Sportwagon

Abi selamlar.Alfistiden nickinizi hatırlıyorum. Gönüllerin sw'i kendileri. Ama kullanışlılık puanım 10 üzerinden 6 :) bir de temiz birini bulmak ciddi mesele.

• quote:

Orijinalden alıntı: aresGTi

volvo v50 v60 da bakabilrsiniz

bütçenizi aşmıyorsa levorg da sizi tatmin eder bir ara bir alfaromeo bayide çok güzel bir 1.9 jtd
    159 stw vardi şu an iln yok ama km de düşük deri döşeme bose sunroff hız sabitleyici herşey vardı

Üstte yazdığım sebeplerden ötürü 159 sw düşünmedim. Ancak v60 2.0d ve 1.6t düşünmeme rağmen yeterli bilgi bulamadım. O yüzden o şekilde kaldı. Şimdilik beklemedeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: thormentor

fiyat aralığınızı yazmamışsınız ancak örnek verdiğiniz araçlardan anlaşılan 90-110 aralığı gibi olabilir diye düşündüm.
    ilanlarla ilgim yoktur. sadece öneri...

örnek:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-garage-2013-mercedes-c-180-avangarde-s-wagon-cam-tavan-isitma-501492558/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-leon-fr-1%2C4act-st-150bg-533822065/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-kazasiz-boyasiz-orjinal-bakmadan-gecme-528103028/detay

508 sw alırsam sanırım kullandığım sürece boyunca mantık evliliği yapmış olacağım. Donanım çok iyi sorunsuzluk konusunda gayet başarılı. O yüzden en mantıklısı o içlerinden. C estate kesinlikle çok tarz fakat masraf yönünden bir tık yukarda olacaktır. Bir de Max araç için ayırabileceğim bütçeyi başta belirtmedim ama 90 95 bini geçmek istemiyorum.

Leon sw ise yaşından ötürü garanti süreci ile biraz rahatlatır ama vag grubuna güvenim hala çok yok.

• Fotoraflara bakinca icinmden 45 bin gecti fiyat olarak. Modifiyeli arac almak bana biraz sacma geliyor, onun zevki zaten araci kendin yapmakta degil mi, kendi zevkine gore, oncesi sonrasi arasindaki farki bilmek falan. Keske baska bi araca yatirim yapsaydiniz.😔 Neyse umarim cok foyat kirmadan satabilirsiniz.

• cadillaccts C kullanıcısına yanıt
    Güzel bir 147'niz varmış, bu 147 bizim Giulietta whatsapp grubunda da çok paylaşılmıştı. Herkes bu aracı kullanmayı çok istediğinden bahsetmişti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Butceyı gorene kadar levorg gecmıstı aklımdan, sunu bırakıp gıdıyorum :)

• humerus06 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :) evet aslında kendileri istenilmeyen bir araç değil. Şükürler olsun ki satma mecburiyetinde olduğum bir durum da yok. Tavsiye almak için açtığım başlıkta bile yer yer böyle tepkileri alıyor olmak sadece üzücü. Basit tabirle yapılan işlemleri modifiye olarak adlandırmak da bir yay bi de jant takıp ölümüne pasta cila çekmek ile bir tutmak gibi geliyor :) kullanımı cidden keyifli ve meraklı gözler üzerinizde oluyor hep.

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Bir sonraki hamlem mantıklı bir araç almak olacak. Konunun amacına ulaştığını düşünüyorum zaten düşüncem de o yönde idi. 508 sw hdi ilaç olacak inşallah.

• 80-90 bin tl arası 2017 egea stw araclar var

• Mpv segmentine geciniz. Diger araclar size dar gelecektir artik..

• quote:

Orijinalden alıntı: nev20.06

Levorg için de gitmiyor diyenler var ama o tarz bir araç alırsam gittiği kadar kullanırım sanırım :) Ama 100 bin seviyesinin üstünde levorg. Şu an için pek imkanı yok o banda çıkmaya. Satılmazsa daha ufak ve kullanışlı biraz daha dar bütçeyle bir araç alacağım. Legacy sportwagon 2.0 lpg ile bayağı tatmin eder şimdilik. Sw almayı istememin en büyük sebebi yükleme eşiğinin kolaylığı vs vs. Eşim kullanırken rahat etmeli en azından.Yoksa benim için çok sorun bebek arabasını indir kaldır. Bakalım zaman neler gösterecek.

açtığınız konuyu ve yorumları keyifle okuyorum. naçizane tecrübeli bir bana olarak size tavsiyem sw değil mpv olacak ve mümkünse ford s-max yada galaxy. evet gereksiz bir yorum olarak gözükebilir ama bir bebeği, pusetinden alıp arkada koltuğuna koyabilmenin en rahat yolu mpv dir. iç hacim geniş, bagaj devasa, ayrıca muhtemelen anne de bebek yanında oturacak arkada ikisine ferah bir alan lazım ki kimse bu konuda mpv lerin eline su dökemez. farkındayım sizin isteğiniz bir sw ama bence bir büyük hacimli mpv bulup içini bir denemenizi tavsiye ederim. s-max yada galaxy tavsiyem ise, ford araçlarının yeterli süspansiyon konforu ile yol tutuşu çok güzel harmanlamasından.

• quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

quote:

Orijinalden alıntı: nev20.06

Levorg için de gitmiyor diyenler var ama o tarz bir araç alırsam gittiği kadar kullanırım sanırım :) Ama 100 bin seviyesinin üstünde levorg. Şu an için pek imkanı yok o banda çıkmaya. Satılmazsa daha ufak ve kullanışlı biraz daha dar bütçeyle bir araç alacağım. Legacy sportwagon 2.0 lpg ile bayağı tatmin eder şimdilik. Sw almayı istememin en büyük sebebi yükleme eşiğinin kolaylığı vs vs. Eşim kullanırken rahat etmeli en azından.Yoksa benim için çok sorun bebek arabasını indir kaldır. Bakalım zaman neler gösterecek.

açtığınız konuyu ve yorumları keyifle okuyorum. naçizane tecrübeli bir bana olarak size tavsiyem sw değil mpv olacak ve mümkünse ford s-max yada galaxy. evet gereksiz bir yorum olarak gözükebilir ama bir bebeği, pusetinden alıp arkada koltuğuna koyabilmenin en rahat yolu mpv dir. iç hacim geniş, bagaj devasa, ayrıca muhtemelen anne de bebek yanında oturacak arkada ikisine ferah bir alan lazım ki kimse bu konuda mpv lerin eline su dökemez. farkındayım sizin isteğiniz bir sw ama bence bir büyük hacimli mpv bulup içini bir denemenizi tavsiye ederim. s-max yada galaxy tavsiyem ise, ford araçlarının yeterli süspansiyon konforu ile yol tutuşu çok güzel harmanlamasından.

Düşüncelerinizi duyduğuma mutlu oldum, teşekkür ederim. Aslında daha çok şey paylaşmak istiyor burayı bazı şeyleri anlatabilmek için (tıbbi konularda da yanlış bilinenler hakkında bilgi vermek istiyorum) sonra olumsuz geri bildirimler görünce demoralize olduğumdan vazgeçiyorum.

Neyse konuyu değiştirmeyeyim. Size katılıyorum. Bilinen bir çok şeyin aksine asıl Mpv segment olarak = aile aracı. Halk arasında aile aracı sedan ya da biraz para varsa suv'a işaret ediyor. O yüzden sınıf olarak değeri bilinmiyor hem mpv hem sw'nin. Sw'nin dezavantaj yanı olan araç uzunluğu sorunu mpv'de yok. Ancak sw araçlar bana göre mpv araçlara göre çok düz ve basit mantıkla baktığımda uzun ve dengeli bir otomobilin daha kısa yüksek bir araçtan daha iyi yol tutar ya da aerodinamisi daha iyidir gibi hissettiriyor. Hani biraz da spor bir görünümü var yeni sw'lerin. Özellikle levorg ile beraber mondeo-insignia-passat gibi araçların sw versiyonları görüntü olarak da daha çok hitap ediyor.

Yine de yorumlarınızı kaale alacağım. Ford kesinlikle önyargımın olmadığı ve bana göre rakiplerinin altında olmayan bir marka zaten. Amacımın sorunsuzluk olduğu noktada 508 sw tek ilacım. Bir S-max veya galaxy'nin yürütme maliyetlerini bilmiyorum ve kullanım rahatlığını test edip görmem lazım. Araştıracağım teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.