< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Çok özür dilerim Hocam da, satılığa çıkarttığınız aracı komple altın kaplatsanız yine de bu fiyat etmez. Siz önce arabanızı bir elden çıkartın da, ondan sonra araç aramaya başlayın bence.
|
Siz bu arabalara dünyanın masrafını yaparken bir gün satmak lazım olur mu falan diye hiç düşünmüyomusunuz anlamıyorum.
Aracın muadilleri 44 bin fiyat yazmış bide zaten piyasası yok pazarlık yapsan 40 a bırakıcakken sen bu arabayı 60 küsüre satabilirsen yat kalk dua et derim. |
Aynen katılıyorum.
Araca yapılan bütün performans ekstralarına karşı sorun çıkarabilecek yetersiz kalabilecek yürüyen, aktarma, intercooler gibi gibi bütün ayrıntılar düşünülmüş. Bu forumdaki çoğu görüşü dikkate bile almayın derim, birçoğu babasının arabasını 10 km sürüp youtubedan izlediği iki videoyla kendini duayen sanan liseli arkadaşlar. Benim önerim sizinde aklınızda bulunan 1.5 ecoboost mondeo olur. Böyle bir 147'den sonra performans olarak yine yetmeyebilir fakat azımsanacak bir performansı da yok. Süspansiyon konforu ile aile üyelerini, dinamik şasi dengesiyle de sizi memnun edecektir. Aracınızı umuyorum istediğiniz fiyatı satabilirsiniz. Fiyat bence makul bunca emeğin vs. karşılığı olmuyor zaten. Forumda böyle bir alfista olduğunu görmek memnun etti. Edit:İmla |
Bütçeniz biraz daha yüksek olsa Subaru Levorg var aslında.
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morningstarzz -- 23 Şubat 2018; 12:44:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |