Şimdi Ara

Hangi station wagon? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
8.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 83.000 e koymusun ayni aracı 2005 ini 24 e bulmuştum be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QhellThosh

Günaydın, 5,5 yıl Linea Lounge dan sonra geçen hafta Egea SW 1.6 DCT aldım. Dört gündür kullanıyorum, Fiat gerçekten kendini aşmış. Denemenizi tavsiye ederim.
    Linedan sonra hangine binersen zaten uçak gibi gelecektir
  • SW kararı yerinde.

Ancak bahsi geçen araçların temiz SW seçenekleri çok az.

Dolayısıyla bir kaç markaya birden bakmakta fayda var, gördüğüm kadarıyla zaten böyle yapıyorsunuz.

Hem makyajlı hem de makyajsız kasa Insignia sahibi olarak, Insignia olacaksa makyajlı kasa olsun derim. Flexride şart değil diye düşünüyorum zaten aracın konfor/yol tutuş dengesi mükemmele yakın. (bknz Otopark.com testi) Makyajsız kasa olursa Flexride daha önemli derim zira makyaj öncesi konfor daha düşük.

Ceed SW benim de çok beğendiğim bir araç. Ceed son yıllarda makyajlandı ve otomatik şanzıman değişti. (Tork konvertörlüden çift kavramalıya geçti sanırım) Bu konuyu bir araştırın, kağıt üstünde çift kavramalarının teknik değerleri çok daha iyi olsa da, Hyundai grubunun çift kavramaları için sorunlu diyenler oldukça fazla.

NOT : Bizim insanımız kendi malını ve tercihini en iyisi olarak dayatmayı sevdiğinden, birazdan "flexride önemsiz değil" gibi mesajlar gelebilir. O yüzden not düşmek istedim, flexride elbette önemli ve tercih sebebi olabilecek bir donanım. Ancak kısıtlı bütçeyle 2. el araç ararken, makyajlı kasa da süspansiyon dengesini bu kadar iyi yakalamışken "olmazsa olmaz" değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 25 Nisan 2018; 10:35:9 >

• rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    1.6 Mj Linea Lounge dan bahsediyorum..
  • QhellThosh kullanıcısına yanıt
    kalite olarak
  • şirkette ford focus 2016 model station araç kullandım yaklaşık 6 ay. daha sonra egea çarpışma önleyicili station kullandım. fordun yol tutuşu gerçekten mükemmel. sağlamlık sürüş üstüne yok gibi birşey. focusun rakibi bence sadece mondeodur.

egea stitaona bakarsak ta donanım bu araç için gayet güzel. çarpışma önleyici vs.

ama bir alt kalite olduğu çok belli. yol tutuşu gerçekten forda göre kötü.

yakıt forddan bir tık daha az.

şanzıman olarak ta ford ıslak tipi şanzıman powershift.

fiat dct kuru tip bu yüzden de fordu tercih ederim.

donanım açısından egea.

sağlamlık ve yol tutuşu hertürlü focus derim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.