|
Bildirim
|
Merhaba yıllarca bu araçları (d segmenti sw) kovalamış ve geçen ay bu muradına 508 sw alarak ermiş birisi olarak nacizane gözlemlerimi yazayım.
Sw müşterisi ayrıdır ve her daim vardır ama çok fazla değildir. Bu yüzden az olan (insignia, mondeo ve 508 gibi) araçların temiz ve fiyatı uygun olanları görece kısa süre de satılıyor ancak bu passat için tam böyle değil çünkü sınırlı müşteriye sunulan alternatif daha fazla yani Sanılanın aksine sw d segmenti araçlar içerisinde daha yavaş gidenleri benim gözlemlerime göre passatlar. (Şimdi çıkıp yok efendim öyle değil falan yazacaklar olabilir ben yılların tecrübesini paylaşıyorum ister inanın ister inanmayın takdir sizindir ) o yüzden ederinden alırım ederindende çok kısa sürede satarım mantığınız varsa uzak durun derim. Normal fiyatından alır 3 e 5 e bakmaz, yada uygun fiyatlı alır uygun fiyatlı satarım diyorsanız kısa sürede satılırlar Bahsettiğiniz fiyatlardan aracın b8 kasa olduğunu düşünüyorum ama 150 li fiyatlara 2014 model o km deki aracın satışı bence mümkün değil. Son olarak alacam satacam diye düşünüyorsanız almayın ama ben sw istiyorum diyorsanız alın keyfine bakın derim. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somet 16 -- 13 Nisan 2019; 16:16:28 > |
|
|
|