Şimdi Ara

Volkswagen Passat Varıant 1.6 Station Vagon Hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni bir araç almayı düşünüyordum. Sizlere danışma ihtiyacı hissettim.
    2014 model Volkswagen passat Variant 1.6 TDİ Bluemotin 120 Highline bir araç almayı düşünüyorum. Rengi gri. Araç 128000 km.dedir. Yarı otomatik dizel bir araçtır. Sunroof yoktur. Aracın Motor gücü 88 dir. Aracın kazası gözükmüyor tramer kaydında...Sadece sağ arka kapı boyalıdır. (Araç sedan değil station vagondur)
    Sormak istediğim;
    1) Bu aracı aldığımda ikinci el piyasası nedir? İstediğim zaman satabilir miyim?
    2) Bana 140000-150000 arası eder dediler? Sizce bu fiyatlar makul mudur? Yoksa ederi ne kadar dır?
    Teşekkürler....

• Merhaba yıllarca bu araçları (d segmenti sw) kovalamış ve geçen ay bu muradına 508 sw alarak ermiş birisi olarak nacizane gözlemlerimi yazayım.
    Sw müşterisi ayrıdır ve her daim vardır ama çok fazla değildir. Bu yüzden az olan (insignia, mondeo ve 508 gibi) araçların temiz ve fiyatı uygun olanları görece kısa süre de satılıyor ancak bu passat için tam böyle değil çünkü sınırlı müşteriye sunulan alternatif daha fazla yani
    Sanılanın aksine sw d segmenti araçlar içerisinde daha yavaş gidenleri benim gözlemlerime göre passatlar.
    (Şimdi çıkıp yok efendim öyle değil falan yazacaklar olabilir ben yılların tecrübesini paylaşıyorum ister inanın ister inanmayın takdir sizindir ) o yüzden ederinden alırım ederindende çok kısa sürede satarım mantığınız varsa uzak durun derim. Normal fiyatından alır 3 e 5 e bakmaz, yada uygun fiyatlı alır uygun fiyatlı satarım diyorsanız kısa sürede satılırlar
    Bahsettiğiniz fiyatlardan aracın b8 kasa olduğunu düşünüyorum ama 150 li fiyatlara 2014 model o km deki aracın satışı bence mümkün değil.
    Son olarak alacam satacam diye düşünüyorsanız almayın ama ben sw istiyorum diyorsanız alın keyfine bakın derim.
  • Fiyat aşırı yüksek bence 120 maximum
    Alıcı kitlesi herzaman vardır ama aracın km yükseldikçe zorlaşacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 bulabilirseniz 2016 model cok daha dusuk kilometrede comfortline bulabilirsiniz, bahsettiğim sedan, bence onlara bakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba yıllarca bu araçları (d segmenti sw) kovalamış ve geçen ay bu muradına 508 sw alarak ermiş birisi olarak nacizane gözlemlerimi yazayım.
    Sw müşterisi ayrıdır ve her daim vardır ama çok fazla değildir. Bu yüzden az olan (insignia, mondeo ve 508 gibi) araçların temiz ve fiyatı uygun olanları görece kısa süre de satılıyor ancak bu passat için tam böyle değil çünkü sınırlı müşteriye sunulan alternatif daha fazla yani
    Sanılanın aksine sw d segmenti araçlar içerisinde daha yavaş gidenleri benim gözlemlerime göre passatlar.
    (Şimdi çıkıp yok efendim öyle değil falan yazacaklar olabilir ben yılların tecrübesini paylaşıyorum ister inanın ister inanmayın takdir sizindir ) o yüzden ederinden alırım ederindende çok kısa sürede satarım mantığınız varsa uzak durun derim. Normal fiyatından alır 3 e 5 e bakmaz, yada uygun fiyatlı alır uygun fiyatlı satarım diyorsanız kısa sürede satılırlar
    Bahsettiğiniz fiyatlardan aracın b8 kasa olduğunu düşünüyorum ama 150 li fiyatlara 2014 model o km deki aracın satışı bence mümkün değil.
    Son olarak alacam satacam diye düşünüyorsanız almayın ama ben sw istiyorum diyorsanız alın keyfine bakın derim.

• Araç güzel fakat km'si ve fiyatı çok. İstediğiniz zaman da satamazsınız muhtemelen.

• sw'lerin ikinci eli çok zayıf ve istenen fiyat çok yüksek. piyasası her zaman sedan'dan zayıf olmuştur sw'lerin...
  • Merhabalar. Cevaplar için teşekkürler..en son kaç vermeliyim sizce? Pazarlık aşamasında kaldım. Üstadlarimin bahsettiği gibi banada fiyat yüksek geldi.araca 1-2 sene binip satmayı düşünüyorum. Teşekkürler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    skoda octovia 1.6 elegance nasıl?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kullanımı çok keyifli , yumuşak sessiz ve konforlu, geniş bagaj zaten mükemmel , ama 2. eli zayıf , 2012 model aldım 74.5 , bir yıl sonra 73 e zor verdim, ikinci eli çok zayıf,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somet 16 -- 13 Nisan 2019; 16:16:28 >
  • b7 kasa ise 105hp, hilelisinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.ozbek

Merhabalar. Cevaplar için teşekkürler..en son kaç vermeliyim sizce? Pazarlık aşamasında kaldım. Üstadlarimin bahsettiği gibi banada fiyat yüksek geldi.araca 1-2 sene binip satmayı düşünüyorum. Teşekkürler...
    Aracın iyiniyet garantisi devam ediyorsa yani tamamen servis bakımlıysa veya baskı balatası yakın zamanda değişmişse, lastik masrafı yoksa kısacası masrafsız ve bakımlıysa en fazla 130.000 tl verirdim

• Cevaplarınız için teşekkür ederim...
  • Passat'ın ikinci el olarak alacaksam, otomatiğini almazdım... DSG size çok masraf açacaktır... Sıfır alınabilir, garantiye güvenebiliyorsunuz, ama ikinci elde bilemiyorum.

Onun yerine DSG kadar kötü şöhreti olmayan bir şanzımana sahip SW alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.