Şimdi Ara

Hangi Suv ? (Tercih Yardım) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

2. Güzide Fransız şaheseri 3008

Gerisi tutmuyor Atike Atiye filan geçecen o işi babam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafif SUV olarak bir araç almayı düşünüyorsanız ben yeni Peugeot 2008'i öneririm. Sınıfın en iyi araçlarından birisi olduğunu düşünüyorum. Şubat ayında Türkiye'ye gelecek eğer düşünürseniz bir bakın derim bu modele :)

Hangi Suv ? (Tercih Yardım)
  • Şu sıralar en iyi SUV'u Peugeot üretiyor. Kim ne derse desin hiç biri Peugeot 'un konforunun yanına yaklaşamıyor :) Bu yıl en çok satan ödülünü de kaptı valla :D
  • Yeni Peugeot 2008👍

• Jeep Compass 1.4 Limited 4x4 9 İleri Otomatik 330.000

Önermek isterim ama bütçenize uygun mu bilmiyorum.
  • bence saydığınız araçların hepsi tercih edilebilir, kı yollarda gördüğümüze göre birileride alıyor bu araçları. özetle en doğru karar diye birşey yok.

Burda herkes size kendi doğrularına göre bir tavsiyede bulunacak, aksi nasıl mümkün olabilir ki. Ha bide doğruları olmayan fanatikler de oluyor arada ama yapacak birşey yok sıcak ülke çocuğuyuz hepimizin kanı kaynıyor :)

Birde şunu unutmayın ayranım ekşi diyeni bulmak zordur :)

Lafı uzatmayalım, alın bir kalem kağıt elinize sizin için önemli unsurları bir bir çokdan aza doğru önem sırasına göre listeleyin.

* güvenlik
    * konfor
    * iç hacim genişliği
    * yürütme maliyetleri ( yakıt bakım lastik vs)
    * fiyat....
    * tasarım
    * motor şanzuman
    * garanti servis bakım
    * teslim süresi ?
    * kronik prolemler
    * ikinci el satış hızı

bu liste böyle uzar gider.... buna benzer bir liste yapıp piyasadaki büteçenize uyan araçların hepsiyle test sürüşü yaptıkdan sonra kararınızı verin.

ben bizzat kısa süre önce, qq almaya heves edip sıra ile sportage 3008 kuga qq karoq ateca tucson deneyip ona göre bir seçim yaptım. Listedeki her aracın kusurları ve güçlü yanları var, ve çoğu tercih tamamen kişisel motivasyonlara bağlı yapılmakta. Burda herkes "qq tucson daha az yakar" diyebilir ve bu normal kulanımda böyledir de, ama "qq nin tasarımı tucson dan daha güzel" denildiğinde bu tamamen görecelidir. Siz bence araçdan ne istediğinizden emin olmaya bakın. Ayrıca araçların forumdaki sayfalarında problemleri ile ilgili bilgiler paylaşılıyor, bir göz atmanızda fayda olabilir. Sonra tipine kapılıp satın aldığınız aracın 100-120km arası süratlerde seyrederken, direksiyonunda kronik titreme olduğunu öğrendiğinizde tüm hevesiniz kaçabilir....

• Bende çok gittim geldim..suv hemen hemen bütün araçları inceledim..yeni bir yüz,yeni teknolojiler ve sınıfının en geniş bagaj hacmi olduğu için benim tercihim c5 oldu..motor ve şanzuman uyumu malum psa bu sınıfta sorunsuz ve lider..3008 bu sene en geç 2021de makyaj yer..ve donanım enflasyonu yaşanıyor..muhtemelen bayiler bile artık işin içinden çıkamıyor..hayırlısı olsun..

• Ben de bu araçların arasından tercih yaptım ve Opel Grandland x aldım.

Size yardımcı olması açısından benim gözlemlerimce artıları eksileri şöyle.

Olumlu tarafları:
    Motor şanzuman uyumu, tam otomatik sorunsuz şanzuman, yol tutuşu, süspansiyonları, yalıtımı, genişliği-hacmi, ortalama performans ve yakıt tüketimi, görüş açılarının aynalarının geniş olması ve sürüş ferahlığı, ön konsolun sade olması(bu bazıları için olumsuz algılanabilir, 3008 deki gibi hayalet ekran vb. oyuncaklara sahip değil), fiyatının rakiplerine kıyasla uygun olması.

Olumsuz tarafları:
    Genel malzeme kalitesi vasat, eşya gözleri yetersiz, koltukları çok rahat değil.
    2017 de üretilmeye başlayan yeni bir araç olduğundan araca jant dahi bulamıyorum, çok fazla etrafta yok(bu olumlu olarak da algılanabilir).
    Alırsanız kesinlikle boş paket Enjoy almayın, 120.yıl donanımı veya Excellence tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.