Bildirim
HANGİ T.V ALINMALI ??? ACİLL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: profotocu
ARKDAŞLAR T.V ALMAK İSTİYORUM FAKAT HİÇBİR BİLGİM OLMADIGI İÇİN HANGİSİNİ ALICAGIMI BİLEMİYORUM. BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN EKRAN GENİŞLİGİ 55"(140cm) OLMASIDIR 5 MİLYARLIK BİR BÜTÇE AYIRDIM. LED LCD 3D PLAZMA HANGİSİ 55" İÇİN UYGUNDUR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
En popüler tv samsung
D serisi
55D7000 - 55D8000 yada 55D6500 (en az 6500) (piyasada ne var ne yok hepsi içinde var)
Youtube'da arama yap videolarını izle karar vermene yardimci olur -
kardeş git bi panasonic plazmaları incele.mademki sadece tv izleyeceksin o zaman fazla özelliği olmayan bi plazmaya bak.g serileri v serileri çok iyidir.led lere bakaraktan daha tatmin edici görüntü izlersin. -
Aynı dert bendede var ama benim bütçem en fazla 2400 tl olabilir ve lcd tv düşünüyorum 106 yada 117 cm olabilir -
http://www.avrupabilisim.com.tr/?urun-435-60PX950-LG-PLAZMA-TV-GOZLUK-HEDiYELi.html birde bu var bi bak istersen.ama tv nasıl bilemem.gidip görerek almanda fayda vardır.. -
bence seçerken popülaritesine göre değilde, kalite ve özellik bakımından değerlendirmelisin.
en popüler en iyi olduğunu söylemek doğru olmaz...
ben lg 3d tv tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caylakprofesor -- 29 Nisan 2011; 13:36:03 > -
philips -
V Serisi Panasonic plazmaları incele pahalı gelirse G serisi.. Sony lerde hiç fena değil yüksek modelleri. -
birçok şey gibi bunun ucuda paraya dayanıyo.
parana göre en iyisini bulmalısın. -
hocam bu t.v hoşuma gitti ama özellikleri nasıl bilmiyorum anlayan arkadaşlar özelliklerine dair nasıl olduguna bakıp yorum atarlarsa sevinirim
1920x1080 Çözünürlük
PARLAKLIK 1.500 cd/m2 Parlaklık
PANEL 16 Bit Panel
KONTRAST (DİNAMİK) 5.000.000:1 Kontrast
PARLAKLIK 1500 cd/m2 Parlaklık
quote:
Orijinalden alıntı: wkend
http://www.avrupabilisim.com.tr/?urun-435-60PX950-LG-PLAZMA-TV-GOZLUK-HEDiYELi.html birde bu var bi bak istersen.ama tv nasıl bilemem.gidip görerek almanda fayda vardır..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X