Şimdi Ara

Hangi Tank?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çinli str blade mi, avrupalı 1h sword mu?

-Avrupalı tankın pot sorunu var fakat party olarak kasarken canavarın kendisiyle ilgilenmesini sağlayabiliyor ama bunu çinli yapamıyor.

-Çinli tankın uzun süre savaşabilme avantajı var.

Bu karakterlerin artıları eksileri nelerdir? Hangisi hangi alanlarda birbirinden üstündür? Bir tank kasmak isteyen birisi hangisini neden seçmelidir?

Şimdiden teşekürler.

• En azından fikrinizi yazarsanız iyi olur.
  • bless speel+iron skin+cleric buff+heavy armor

sence ?
  • Bu 110 level ile gelen yenilikler ile Avrupa karakterlerin skill kullanımında baya bir sınırlama gelmişti.Ben Hem Blader hem de Warrior karakter oynadım Silkroad'da ama benim için Blader karakterin yeri ayrı,Avrupa karakterlerinden daha zevklidir bence Çin karakterleri.Genel olarak söylemiyorum ama Avrupa karakter açanların çoğu oyundaki ezikliğini kapatmak amacı ile açıyor ''tek atayım alayım milleti,gizleneyim keseyim,buff basıp çıkayım dışarıya hepsini alayım v.s''

8'li partide Warrior daha fazla iş görür gibi diyeceğim ama oyun Warrior kaynıyor.Templar karakterlerin solo kasmada yavaş olduğunu düşünmüyorum,elbet bir yavaşlık var ama bu yavaşlık diğer sınıflara oranla olan bir yavaşlıktır.Ben 80 levele kadar Çin Blade karakteri el ile kasmıştım,çünkü çok zevkli bir sınıf gerek PvP gerekse Exp kasmak,skilleri çok güzel zaten Silkroad'ı bu yapanda güzel skilleri idi.

Eşit şartlarda Warrior-Blade PvP'sini çoğunlukla Blade karakter alır diyorum.Ben 90 level iken full sun set Blader ile aynı şekilde full sun olan Warrior'u alıyordum ki bu Warrior serverin o zaman en iyisi idi,kapışma çok çok uzun sürüyordu Warrior'un buffları nedeni ile ama alan ben oluyordum çoğunlukla,hem şuan 110 level ile gelen Avrupa skill kullanım kısıtlığı ve yeni Çin skilleri Çin karakterleri için fazladan birer avantaj olarak düşünüyorum.

Sonuçta olay item yapma ile sonanıyor ne kadar iyi itemin varsa o kadar iyisin bir anlamda,yapman gereken tek şey klavye tuşlarına ''1 - 2 - 3 - 4 ...'' diyerek basmak.

Şu saatte Silkroad'a başlasam giderim Çin Blader karakterim ile oynamaya devam ederim.Avrupa karakterleri yavaş yavaş üstünlüğünü kaybediyor diye düşünüyorum.

Konu Warrior-Blader ama ben biraz genel konuşmakla birlikte aslında bu iki sınıfın eksikliği ya da artılarını göstermek istedim her ne kadar pek fazla bir şey yazmamış olsam bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor™

Bu 110 level ile gelen yenilikler ile Avrupa karakterlerin skill kullanımında baya bir sınırlama gelmişti.Ben Hem Blader hem de Warrior karakter oynadım Silkroad'da ama benim için Blader karakterin yeri ayrı,Avrupa karakterlerinden daha zevklidir bence Çin karakterleri.Genel olarak söylemiyorum ama Avrupa karakter açanların çoğu oyundaki ezikliğini kapatmak amacı ile açıyor ''tek atayım alayım milleti,gizleneyim keseyim,buff basıp çıkayım dışarıya hepsini alayım v.s''

8'li partide Warrior daha fazla iş görür gibi diyeceğim ama oyun Warrior kaynıyor.Templar karakterlerin solo kasmada yavaş olduğunu düşünmüyorum,elbet bir yavaşlık var ama bu yavaşlık diğer sınıflara oranla olan bir yavaşlıktır.Ben 80 levele kadar Çin Blade karakteri el ile kasmıştım,çünkü çok zevkli bir sınıf gerek PvP gerekse Exp kasmak,skilleri çok güzel zaten Silkroad'ı bu yapanda güzel skilleri idi.

Eşit şartlarda Warrior-Blade PvP'sini çoğunlukla Blade karakter alır diyorum.Ben 90 level iken full sun set Blader ile aynı şekilde full sun olan Warrior'u alıyordum ki bu Warrior serverin o zaman en iyisi idi,kapışma çok çok uzun sürüyordu Warrior'un buffları nedeni ile ama alan ben oluyordum çoğunlukla,hem şuan 110 level ile gelen Avrupa skill kullanım kısıtlığı ve yeni Çin skilleri Çin karakterleri için fazladan birer avantaj olarak düşünüyorum.

Sonuçta olay item yapma ile sonanıyor ne kadar iyi itemin varsa o kadar iyisin bir anlamda,yapman gereken tek şey klavye tuşlarına ''1 - 2 - 3 - 4 ...'' diyerek basmak.

Şu saatte Silkroad'a başlasam giderim Çin Blader karakterim ile oynamaya devam ederim.Avrupa karakterleri yavaş yavaş üstünlüğünü kaybediyor diye düşünüyorum.

Konu Warrior-Blader ama ben biraz genel konuşmakla birlikte aslında bu iki sınıfın eksikliği ya da artılarını göstermek istedim her ne kadar pek fazla bir şey yazmamış olsam bile.

+1
    Oyunda heryer Wizard ve Warrior kesinlikle katılıyorum , fakat çin karakterlerin party için uygun oldugunu düşünmüyorlar ve bu yüzden sürekli party arama gibi bir sıkıntımız oluyor.
    Diyeceksiniz ki solo çok rahat kasar çin karakterler ama Cave 'deki 106+ görevlerinde party ile olmak çok büyük bir avantaj (bence). Ama sanırım bu popüleritesini zamanla kaybedicek eu karakterler. ( inşallah en kısa zamanda )

• Burada Tanktan bahsediyoruz arkadaşlar, Blade ile pvp zevkli olabilir, Skilleri hoş görüntüsü mükmell olabilir. Fakat tank olarak 1h Warior la asla baş edemez. Lure yapabilme(Yaratıkları Toplamak) gibi bir özelliği olmadan zaten tanklığınında pek bir önemi yok. Tamam tank sağlam olmalı ama İsterseniz ölümsüz olun yaratıklar sizi tınlamıyorsa bunun bir anlamı yoktur bence.
  • O zaman şunu diyebiliriz. Çin str blade kendine tank.

Kendine müslüman hesabı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi ağır tank
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: *siteci*

O zaman şunu diyebiliriz. Çin str blade kendine tank.

Kendine müslüman hesabı

Warriror da kendine basılan buff ile ayakta kalıyor,solo bir şekilde Çin Blader daha iyi tanktır kendine.Warrior partiler için tanklık yapar.

Dediğim gibi 8'li partilerde Warrior istemelerinin nedeni belli ReLaKs arkadaşımızda demiş ama oyunda çok fazla Warrior olduğu içinde artık onlarda kendi arkadaş ortamı yoksa kolay kolay parti bulamıyorlar.

8'li parti ile kasarken etraftan mobları toplasın,yaratıkların saldırılarını kendi üzerinde tutsun diyorsanız elbette ki Warrior bu iş için biçilmiş kaptan.

• Bladerla ptye tanklık yapman zor. Tankın sadece yatmaması değil ptsindekileri de koruması lazım. Bladerda herhangibi bi pt buffı olmadığı için o iş yaş
  • warrior tabikide daha iyi bir tanktır.. taa ki bufflari sona erene kadar, yeniden basılabilir hepsi tamam ama set büyük bi etken.. set sağlam ise hicbir blader warrior tanimaz, sahsen kasacak olsam blader kasarım ama iki buildde oynanabilir ve güzeldir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadonTR

warrior tabikide daha iyi bir tanktır.. taa ki bufflari sona erene kadar, yeniden basılabilir hepsi tamam ama set büyük bi etken.. set sağlam ise hicbir blader warrior tanimaz, sahsen kasacak olsam blader kasarım ama iki buildde oynanabilir ve güzeldir..

Zaten sırf daha iyi bir tank diye Warrior açan adamın aklından şüphe ederim eğer amacı oynamak değilde sadece partisine tanklık yapmak için açmış olduğu TEK karakteri ise.

Çin Blade her açıdan daha zevkli bir sınıf,zaten oyunu da eğlenmek için oynamıyor muyuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capt. Awesome -- 19 Eylül 2010; 19:58:52 >
  • Blader kesinlikle zevkli ama el yakmaladan dolayı mp sıkıntısı çok oluyor.Hee el yakmazsan weap skilleri kullanırsan zor ve yavaş kesersin.Zaten yavaş kesersen karşındaki sana en az 5 kere vurur.Eu warriror'a bak bi kendi levelındaki mob ona vuramadan kesiyor.One hand kalkanla itiyor hızlı vuruş yapıyor sonrada napıyosa yapıyor two hand yere yatırıyor batırıyor itiyor koşuyor Böylece pt'ndekileri savunmak için hp'n kalmış oluyor.
    Ondan sonra warrirorlarda çoklu vurma var.Pt'ndekilere dalan olursa çekiyorsun 3-4 mob'a aynı anda koyuyosun.
    Arkadaşların dedii gibi blade kendi çapında tank
    Warriror pt'ler için tasarlanmış bir tank
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melankoliqwer
    Blader kesinlikle zevkli ama el yakmaladan dolayı mp sıkıntısı çok oluyor.Hee el yakmazsan weap skilleri kullanırsan zor ve yavaş kesersin.Zaten yavaş kesersen karşındaki sana en az 5 kere vurur.Eu warriror'a bak bi kendi levelındaki mob ona vuramadan kesiyor.One hand kalkanla itiyor hızlı vuruş yapıyor sonrada napıyosa yapıyor two hand yere yatırıyor batırıyor itiyor koşuyor Böylece pt'ndekileri savunmak için hp'n kalmış oluyor.
    Ondan sonra warrirorlarda çoklu vurma var.Pt'ndekilere dalan olursa çekiyorsun 3-4 mob'a aynı anda koyuyosun.

bunun problem olduguna inanmıyorum, o zaman wizardlarinda skill kullanması mantıksız olur

• quote:

quote:

Blader kesinlikle zevkli ama el yakmaladan dolayı mp sıkıntısı çok oluyor.Hee el yakmazsan weap skilleri kullanırsan zor ve yavaş kesersin.Zaten yavaş kesersen karşındaki sana en az 5 kere vurur.Eu warriror'a bak bi kendi levelındaki mob ona vuramadan kesiyor.One hand kalkanla itiyor hızlı vuruş yapıyor sonrada napıyosa yapıyor two hand yere yatırıyor batırıyor itiyor koşuyor Böylece pt'ndekileri savunmak için hp'n kalmış oluyor.

bunun problem olduguna inanmıyorum, o zaman wizardlarinda skill kullanması mantıksız olur

Wizz full int.Arkadaş "TANK" demiş dikkat edersen

• quote:

quote:

quote:

Wizz full int.Arkadaş "TANK" demiş dikkat edersen

Mp sıkıntısı olması zor eğer snow shield kullanmazsan. %70e çekersin mpyi tamam işte.

• adam daha iyi tankı soruyor

mıllet blader daha zevkli diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

adam daha iyi tankı soruyor

mıllet blader daha zevkli diyor

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

bless speel+iron skin+cleric buff+heavy armor

sence ?

+1
  • Forever warıor pot sorunları clerıcle hal olur ayrıca ptlerdede yer bulabılırsın saglam set ve ıtemlerle server kralı olursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.