Şimdi Ara

Hangi tarifeyi seçmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba kendime oyun oynamak icin pc topladım. mevcut internetimin bf4,gtaV,(Coklu oyuncu modlu oyunlardan bahsediyorum.) gibi oyunlarda ping,lag vb. olayları yaratmaması için internetimin hızını yükseltmeyi düşünüyorum. ama bu internet olayını anlayamıyorum fiber,adsl gibi olaylar var. bana nasıl bir paket önerirsiniz hem hızım iyi olsun istiyorum hemde indirmelerde fazla kota sıkıntısı çekmek istemiyorum. fiber olayında kapıya kadar fiber geliyormuş ama pc'ye gelen internet adsl'den farksız oluyormuş anlamadım bu olayları ben biraz paketlere göz gezdirdim ama birsürü paket var işin içinden çıkamadım anlamadığım için. :(

NOT: önereceğiniz paket ücretleri 100-120 lirayı gecmezse sevinirim.

• ??????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri hizmetlerini arayıp bu yazdıklarınızın aynısını söylerseniz sizi bilgilendireceklerdir.

• aklıma geldi aslında ama bu seferde bunlar beni anlamıyor die kazıklamasınlar die sordum sizee
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihTUNCER

arkadaşlar merhaba kendime oyun oynamak icin pc topladım. mevcut internetimin bf4,gtaV,(Coklu oyuncu modlu oyunlardan bahsediyorum.) gibi oyunlarda ping,lag vb. olayları yaratmaması için internetimin hızını yükseltmeyi düşünüyorum. ama bu internet olayını anlayamıyorum fiber,adsl gibi olaylar var. bana nasıl bir paket önerirsiniz hem hızım iyi olsun istiyorum hemde indirmelerde fazla kota sıkıntısı çekmek istemiyorum. fiber olayında kapıya kadar fiber geliyormuş ama pc'ye gelen internet adsl'den farksız oluyormuş anlamadım bu olayları ben biraz paketlere göz gezdirdim ama birsürü paket var işin içinden çıkamadım anlamadığım için. :(

NOT: önereceğiniz paket ücretleri 100-120 lirayı gecmezse sevinirim.

İyi akşamlar adaş Öncelikle tabikide fiber hizmet en iyisidir sonra vdsl ve akabinde adsl gelmektedir...Fakat bulunduğunuz yerde Süperonline Fiber veya Türk telekom fiber veya vdsl hizmeti varmı yokmu bunları araştır derim....Oyun oynayan birisi için öncelik ping değeri ve şu aralar hiç bir İss stabil şekilde ping değeri sunmuyor bunun 4,5 G ile paralel olduğunu düşünen çok insan var... Yardımcı olabileceğim başka konular varsa sorabilirsin adaş

• Eyvallah adaşım müşteri hizmetlerine derdimi anlattım 100mb hızına yükselttik dediler kotayıda 200gb yaptıklarını söylediler aylık 112 liralık bi ödeme cıkardılar şuan icin sıkıntı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi anakarti seçmeliyim?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.