Şimdi Ara

Hangi Tchibo Kahvesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Brazil Mild, Guatemala Grande, African Blue. Hangisini tercih edersiniz ?

• upotemi

• Fakiriz knk 3ü 1 arada içiyoruz a101den
  • Brazil mild içmiştim 1 paket ama hiç beğenmedim. Kahvenin hiç aroması yok, dümdüz su gibi. Yumuşak içim kahve arıyorsan, kahve içmeye yeni başladıysan kuru kahveci mehmet efendi'nin colombia kahvesini alabilirsin. Tchibonun brazil mild ve gold selection kahvelerini içtim, ikisini de beğenmedim. En son online satış yapan 3. nesil kahveci dükkanından sipariş verdim 2 paket, gayet mutluyum şu an.
  • Heyea kullanıcısına yanıt

şu a roasting lab'dan mı aldınız hocam

• Yok hayır, kahhve.com'dan aldım. Colombia supremo ve breakfast blend olarak satılan 2 kahveyi aldım. Colombia'yı çok beğendim ancak diğer kahveyi o kadar güzel bulmadım. Bitmek üzere kahveler, yakında yeni sipariş geçerim. Hangi Tchibo Kahvesi ? 

• Kahvede aradığın şey ne ona göre cevap vereyim. Tchibo'yu falan boşver sanalbaharattan alıyorum ben. Fiyat ve kalite olarak en iyisi orası şu dönemde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk kahvesi makinesi tavsiye
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt

hocam açıkçası yeniyim. filtre kahveye başlayalı 1 ay oldu. geçen ay tchibo special ve kahve dünyasından 250 gram aldım ikisi de çay gibi. böyle yeni tatlar arıyorum. zevk verecek, acı olmayan.

• donerekmek kullanıcısına yanıt

hocam diğer tchibo kahvelerini veya başka filtre kahveler tattınız mı african blue onlara göre nasıl? buna çok yoğun ve saman gibi diyen de var en iyi kahve diyen de

• donerekmek kullanıcısına yanıt

anladım hocam teşekkürler. bu ay bi african blue deniyeyim.

• Brazillerin aroması kötü alabilirsen Guatemala al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FA0173588

hocam açıkçası yeniyim. filtre kahveye başlayalı 1 ay oldu. geçen ay tchibo special ve kahve dünyasından 250 gram aldım ikisi de çay gibi. böyle yeni tatlar arıyorum. zevk verecek, acı olmayan.

Ben mesela düz kahve sevmem çok kötü bulurum. Ancak uyku açsın falan diye zorda kalır sert birşeyler ararsam.

Mocha severim ben. Kahvede de kakao ve fındık notaları olan asiditesi düşük ekşi olmayan kahveleri severim. Mexico,costa rica,guatemala gibi. Günlük süt ve %70 bitter çikolata kullanarak yapıyorum. Hatta bir çay kaşığı da fiskobirlik nuga eklerim 500ml'lik karışıma. Çok zengin bir aroması ve eşsiz bir lezzeti oluyor. Starbuckstan daha iyi yaparım mochayı.

• DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt

sanalbaharattan columbia supremo aldınız mı hocam

• Üretim/Son kullanma tarihlerine baktınız mı? İnternetten alınan Tchibo kahvelerde müşteriye üretim tarihinin üzerinden bir yıldan fazla zaman geçmiş paketli kahve satılıyor diye şikayet vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FA0173588

sanalbaharattan columbia supremo aldınız mı hocam

Kafeingodan almışlığım var ama çok beğenmediğim için bidaha almadım bidaha. Etiyopya Yirgacheff almıştım o da bildiğin baharat notaları olan bi kahve hiç sevmemiştim.

• çay

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.