Şimdi Ara

hangi telefonu alsam?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben telefonu genellikle internet, mesajlaşma, müzik ve fotoğraf için kullanırım. Tasarımıda güzel bir telefon arıyorum biraz araştırdım ama çok kararsız kaldım kullanıp beğendiğiniz telefonların modellerini yazırsanız sevinirim . Telefon o kadar pahalı olmasın 350-450 arası olsun.

• O fiyata zor dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

O fiyata zor dostum.

daha fazlada veririm ama ben telefonu çok iyi kullanamam hep elimden düşer çok pahalı birşey alıp düşürünce birde ekranı kırılırsa insan kötü olur yani çok pahalı olmasın ama bir telefon öner 600 filan en ffazla

• quote:

Orijinalden alıntı: SavasKusu

quote:

O fiyata zor dostum.

daha fazlada veririm ama ben telefonu çok iyi kullanamam hep elimden düşer çok pahalı birşey alıp düşürünce birde ekranı kırılırsa insan kötü olur yani çok pahalı olmasın ama bir telefon öner 600 filan en ffazla

Xperia Sola

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-sony-xperia-sola-mt27i-fiyati,824511.html

• YA ÇİN MALI İPHONE AL BENCE
  • quote:

quote:

quote:

O fiyata zor dostum.

Xperia Sola

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-sony-xperia-sola-mt27i-fiyati,824511.html

telefon gerçekten çok hoş ama emin olamadım
    Nokia 603
    Sony Xperia U ST25i
    Sony Xperia Sola MT27i
    bu üçü arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

arkadaşlar ben telefonu genellikle internet, mesajlaşma, müzik ve fotoğraf için kullanırım. Tasarımıda güzel bir telefon arıyorum biraz araştırdım ama çok kararsız kaldım kullanıp beğendiğiniz telefonların modellerini yazırsanız sevinirim . Telefon o kadar pahalı olmasın 350-450 arası olsun.

htc 8s olabilir mesela sanırım beats audio özelliği var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi laptop sizce
    9 ay önce açıldı
    TELEFON ALCAM HANGİSİ
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müslümano Ronaldo

quote:

arkadaşlar ben telefonu genellikle internet, mesajlaşma, müzik ve fotoğraf için kullanırım. Tasarımıda güzel bir telefon arıyorum biraz araştırdım ama çok kararsız kaldım kullanıp beğendiğiniz telefonların modellerini yazırsanız sevinirim . Telefon o kadar pahalı olmasın 350-450 arası olsun.

telefon gerçekten çok güzel ama fiyatı 900 lerde benim istediğim 650 filan olması

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Müslümano Ronaldo

quote:

telefon gerçekten çok güzel ama fiyatı 900 lerde benim istediğim 650 filan olması

SE Experia arc olabilir mesela biraz eski telefon ama büyük ekranı sayesinde internete rahat girersin, müzikte iyidir, fotoğrafıda baya iyidir, kötü yanı güncelleme artık almaz belki internete çok hızlı girmez şimdiki telefonlar gibi ama zamanını s3 ü xperia s i gibi üst segment telefonuydu senin beklentilerini karşılar

• Atrix olabilir hepsiburada.com'da 649tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonlar çok hoş iyice karasız kaldım biraz daha önerilere bakmak istiyorum zaten günlük hayatımda da kararsız biyimdir ama şuanda Sony Xperia Sola MT27i ağır basıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavasKusu -- 6 Ocak 2013; 17:54:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.