Bildirim
hangi telefonu alsam?
Apera MT23 Xiaomi ile Uyumlu 67W Turbo Hızlı Şarj Aleti Kablo Dahil Yarım Saatte Doldurur : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBW14ZJV
17 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O fiyata zor dostum. -
quote:
Orijinalden alıntı: khanjui
O fiyata zor dostum.
daha fazlada veririm ama ben telefonu çok iyi kullanamam hep elimden düşer çok pahalı birşey alıp düşürünce birde ekranı kırılırsa insan kötü olur yani çok pahalı olmasın ama bir telefon öner 600 filan en ffazla
-
quote:
Orijinalden alıntı: SavasKusu
quote:
O fiyata zor dostum.
daha fazlada veririm ama ben telefonu çok iyi kullanamam hep elimden düşer çok pahalı birşey alıp düşürünce birde ekranı kırılırsa insan kötü olur yani çok pahalı olmasın ama bir telefon öner 600 filan en ffazla
Xperia Sola
http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-sony-xperia-sola-mt27i-fiyati,824511.html
-
YA ÇİN MALI İPHONE AL BENCE -
quote:
quote:
quote:
O fiyata zor dostum.
Xperia Sola
http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-sony-xperia-sola-mt27i-fiyati,824511.html
telefon gerçekten çok hoş ama emin olamadım
Nokia 603
Sony Xperia U ST25i
Sony Xperia Sola MT27i
bu üçü arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim.
-
quote:
arkadaşlar ben telefonu genellikle internet, mesajlaşma, müzik ve fotoğraf için kullanırım. Tasarımıda güzel bir telefon arıyorum biraz araştırdım ama çok kararsız kaldım kullanıp beğendiğiniz telefonların modellerini yazırsanız sevinirim . Telefon o kadar pahalı olmasın 350-450 arası olsun.
htc 8s olabilir mesela sanırım beats audio özelliği var -
quote:
Orijinalden alıntı: Müslümano Ronaldo
quote:
arkadaşlar ben telefonu genellikle internet, mesajlaşma, müzik ve fotoğraf için kullanırım. Tasarımıda güzel bir telefon arıyorum biraz araştırdım ama çok kararsız kaldım kullanıp beğendiğiniz telefonların modellerini yazırsanız sevinirim . Telefon o kadar pahalı olmasın 350-450 arası olsun.
htc 8s olabilir mesela sanırım beats audio özelliği var
telefon gerçekten çok güzel ama fiyatı 900 lerde benim istediğim 650 filan olması
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Müslümano Ronaldo
quote:
htc 8s olabilir mesela sanırım beats audio özelliği var
telefon gerçekten çok güzel ama fiyatı 900 lerde benim istediğim 650 filan olması
SE Experia arc olabilir mesela biraz eski telefon ama büyük ekranı sayesinde internete rahat girersin, müzikte iyidir, fotoğrafıda baya iyidir, kötü yanı güncelleme artık almaz belki internete çok hızlı girmez şimdiki telefonlar gibi ama zamanını s3 ü xperia s i gibi üst segment telefonuydu senin beklentilerini karşılar
-
Atrix olabilir hepsiburada.com'da 649tl.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
telefonlar çok hoş iyice karasız kaldım biraz daha önerilere bakmak istiyorum zaten günlük hayatımda da kararsız biyimdir ama şuanda Sony Xperia Sola MT27i ağır basıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavasKusu -- 6 Ocak 2013; 17:54:06 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X