Bildirim
******hangi telefonu önerirsiniz?*****
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
madem motorola v360 var listende 50 ytl daha koyup motorola v3i almanı tavsiye ederim radyosu yok ama sırf radyolu diye e250 almanı tavsiye etmiyorum çok sorunlu bir telefon boyası dökülüyo ve zamanla kızağı sorun çıkarıyo akrabalarımda 3 kişide e250 var bendede vardı ve 3 ündede kızak açılıp kapanırken takılma yapıyo hele bir e250 çok fazla takılıyo acayip zorlanıyo 3 üde tesadüf olamaz değilmi -
v3i modeli çok tuttu ve sorunsuz bir model.ancak o fiyat aralığında nokiaya da bakabilirsin. -
e250 kullanıyorum.bence hiç girme e250 olayına. w200i 9@9k veya başka bişey. e250 garip sorunları olan bir alet. -
Bende bir süre motorola V360 ı kullandım ama bence bu fiyata daha iyi ir telefon alabilirsin -
Samsung E250 modelini öneririm. Alternatif olarak Sony Ericsson W200i modelini de araştırabilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X