Şimdi Ara

HANGİ TELEFONU SEÇMELİYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.yeni bir telefon alcam.ama karar veremedim. note 4 ile lg g4 arasında kaldım.özelliklerini karşılaştırmalarını inceledim ama bir türlü karar veremiyorum.sice hangisi almalıyım. yada başka bir öneriniz var mı? bütçem şuan 2000 tl ama bütçede sıkıntı olursa zenfone 2 düşünüyorum daha uygun bir fiyat olarak.

• Öncelikle ihtiyaçlarınızı göz önüne almalısınız. Eğer kaleme ihtiyacınız varda g4 almanız biraz saçma olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: strk92

Öncelikle ihtiyaçlarınızı göz önüne almalısınız. Eğer kaleme ihtiyacınız varda g4 almanız biraz saçma olacaktır.

benim önem verdiğim telefon kasmasın.herhangi bir şey açtığımda zorlanmadan açılsın hızlı olsun. internet ve oyun için kullancam
  • ben olsam note4 tercih ederdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: silici4190

quote:

Orijinalden alıntı: strk92

Öncelikle ihtiyaçlarınızı göz önüne almalısınız. Eğer kaleme ihtiyacınız varda g4 almanız biraz saçma olacaktır.

benim önem verdiğim telefon kasmasın.herhangi bir şey açtığımda zorlanmadan açılsın hızlı olsun. internet ve oyun için kullancam

Oyun için düşünüyorsanız g4 bence daha makul bir cihaz olacaktır. Adreno grafik işlemcileri için oyunlar daha optimize oluyorlar ve daha stabil çalışan rom bulmanız daha kolay olur. Ancak iş amaçlı bir tel düşünüyorum demiş olsaydınız kesinlikle note derdim. Son olarak almayı düşündüğünüz bu iki cihaz pil konusunda biraz sıkıntılılar bunların yerine size oyun için z3+ önerebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.