Şimdi Ara

Hangi telefonu almalıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
57
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son birkaç senedir doğru düzgün bir telefon kullanmadığımdan kenarda köşede bir şekilde para topladım ve günlük ihtiyaçlarımı görecek bir telefon alma niyetindeyim. Alacağım cihazı yenilenmiş olarak alacağım ve bu konuda biraz araştırdıktan sonra tercihim GetMobil'den en üst kalitede almak telefonu. Ortalama 40K'ya kadar çıkabilen bir bütçem var ve arada kaldığım modeller Samsung S23 Ultra ve İphone 13 Pro. Dediğim gibi cihazı yenilenmiş olarak alacağım ve özellikle Youtube'da android cihazlar için bunu pek de önermiyorlar. Öncelikle artıları ve eksileri var fakat arada kaldım. Android'in kullanışlığını, kullanıcısını özgür bırakmasını vs seviyorum, aynı zamanda S23 Ultra özelinde bir Ai desteği olduğu da ortada, e telefon da yeni sayılır. Diğer yandan sosyal medyaya içerik üretmekle uğraşıyorum ve iphone'un bu konudaki üstünlüğü de ortada. Ayrıca elden çıkaracağım zaman 13 pro'nun piyasası önümüzdeki birkaç sene içinde olmaya devam edecek gibi. Hangi telefonu almamı önerirsiniz? Birinin diğerine başka artıları veya eksileri var mı? 13 Pro diğer iphonelar gibi şarj veya performans konusunda beni üzer mi? 13 Pro 2025 yılında hâlâ güncel olarak rahatlıkla kullanılabilir mi yoksa problem çıkartır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harrigton -- 28 Ocak 2025; 15:16:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi laptop sizce
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.