Şimdi Ara

Hangi telefonu tercih etmeliyim?(Galaxy i9000,9003,lg optimus 2x vs...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni bir android tabanalı bir cep telefonu almayı düşünüyorum.Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.Fiyat konusunda beni fazla sarsmayacak,özellikle forum tabanlı siteleri açabilecek kapatiseye sahip bir telefona ihtiyacım var.Son olarak samsung galaxy i9000 marka telefonu sıfır olarak 960 tl buldum.Sizce ne yapmalıyım.Yardımcı olursanız sevinirim...

• *Samsung Galaxy S II

Kısaca var olan en iyi telefon. Kusursuz ve stabil. Fakat fiyatı da biraz cep yakıyor. Dünyanın birçok yerinde Mayıs başı çıkıyor. Türkiye'ye de Mayıs içinde gelmesi bekleniyor.

*LG Optimus 2X / Motorola Atrix

Performans ve stabillik açısından bir S2 etmezler fakat fiyatlarının daha düşük olduğu göz önüne alınırsa bunlar da iyidir.

*Samsung Galaxy S

Eski nesilden de olsa fiyatının düşmesiyle çok iyi bir f/p cihazı hâline geldi. Hâlâ çoğu kullanıcı için fazlasıyla yeterli düzeyde bir telefon. Kamera flaşının olmaması ve GPS'inin sorunlu olması sizin için önemli sorunlar değilse iyi bir tercih olur.
  • daha çıkmamış telefona nasıl kusursuz ve stabil diyorsunuz onu anlamadım. Evet kağıt üzerinde özellikleri ç.ok iyi ama yanlış yönlendirmeyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rouvax
    daha çıkmamış telefona nasıl kusursuz ve stabil diyorsunuz onu anlamadım. Evet kağıt üzerinde özellikleri ç.ok iyi ama yanlış yönlendirmeyelim.

Hocam iki gün sonra çıkıyor ve çıkış versiyonuyla yapılmış incelemeler gelmeye başladı. Onlara dayanarak söyledim. :)
  • Değerli arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim.Hala tam karar veremedim.Açıkçası bir de xperia arc de seçenekler arasında..Sizce fiyat performans açısından hangi telefonu tercih etmeliyim....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.