Şimdi Ara

HANGI TIP? (ANKETLI) -SDU, Trakya, Kirikkale-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

HANGI TIP? (ANKETLI) -SDU, Trakya, Kirikkale-

(En Son Oy Tarihi: 14.7.2015)
Giriş
    Edit: Isparta hakkinda bilgisi olan var mi? Sehir, universite?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr2196 -- 8 Temmuz 2015; 22:24:19 >

• En yakın olana git
  • quote:

Orijinalden alıntı: forum adam

En yakın olana git

En yakin Kirikkale ama bunun bana ne gibi bi faydasi olur? Kirikkale pek universite sehri degil gibi.
  • Trakyaya git en azından yobaz anadoluda olmazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MelihBalikci

Trakyaya git en azından yobaz anadoluda olmazsın

Trakya en uzak olan yer, Isparta hakkinda bi fikriniz var mi? Sehrin universitenin ortami vs?
  • dr2196 D kullanıcısına yanıt
    Daha az masraf edersin + eve dönmek daha kısa sürer

Melih kardeş merak etme dindarlıkda trakya anadoludan farklı değil Allah'a şükür . Haa plajlarda köylüler yok o ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: forum adam

Daha az masraf edersin + eve dönmek daha kısa sürer

Melih kardeş merak etme dindarlıkda trakya anadoludan farklı değil Allah'a şükür . Haa plajlarda köylüler yok o ayrı

Isparta da cok uzak sayilmaz oturdugum yere,orasi sehir olarak universite olarak nasildir?

• Bütün konuştuğum tıp okuyan arkadaşlarım eve en yakın olanını önerdi ben de öyle yapmaya çalışacağım . Sınav zamanları özellikle çok çok önemli imiş ggit gel masrafı da var işin içinde .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesla0722

Bütün konuştuğum tıp okuyan arkadaşlarım eve en yakın olanını önerdi ben de öyle yapmaya çalışacağım . Sınav zamanları özellikle çok çok önemli imiş ggit gel masrafı da var işin içinde .

Anladim,5 saatlik yer nasil olur acaba?
    Kardeşim il olarak türkiye 3 kategori

1)İstanbul : 25 milyona yakın bir şehir . Göbeğinden deniz geçiyor . Türkiyenin her mânâda başkenti ( sanmayın tr ankaradan idare ediliyor . Her şey formalite ) . İstanbuldan gayrı taşra

2)Ankara ve İzmir : Nüfusu kalabalık buraların biraz da turizm filan üni derken para giriyir

3) Geri kalan türkiye ...

Yani ısparta ile kırıkkale farklı değil emin ol
  • forum adam kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler yorumunuz icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr2196

Tesekkurler yorumunuz icin
    pek fark yok eğitimleri açısından hangisi yakınsa onu seç
  • Escherich kullanıcısına yanıt
    Sehir olarak Kirikkale de okumak istemiyorum acikcasi pek, Isparta nasildir?
    5 saat sıkıntı olmaz bence ben de 2-3 saat civarı bakacağım .
  • Up
  • Hocam bulunduğun şehre yakin olan kırıkkale ise onu yaz derim.Sehir olarak ispartada yapipta kırıkkalede yapamayacagin pek birşey yok bence benzer şehirler Kırıkkale daha yakınsa avantajlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açıkmavikoyumavi -- 8 Temmuz 2015; 22:32:40 >
  • açıkmavikoyumavi kullanıcısına yanıt
    Hocam Ispartayi secsem orada yapamazsam yatay gecisle Kirikkaleye gelme imkanim var, daha sonralari istemedigim halde Kirikkalede kalirsam 6 yil cekilmez diye dusunuyorum. Ispartada biraz ege kulturu vardir diye biliyordum
  • Bu arada nerelisin :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.