Uyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan artık uyaaaaaaaaaaaaaaaaaan BİTTİ RÜYA
Bir düşünceye inanan insanlar olduğu sürece hiçbir düşünce bitmez.
Ve ben bu düşünceye inanıyorum.
Niye olmasın ki Turan ? Küreselleşen Dünya'da yaşamak için tek şart bu.Yoksa yok olmaya mahkumuz.
ÇOK HAKLISIN ANDAM
TEK YOL TURAN !
710 ytl aldığım memur maaşı ile kiramı bakkal manavı kasap giderlerini rahat karşılayacğaım hafta sonu tatil yapacğaım herhangi bir ülke olaiblir.
amerikada ve ordaki kızlarla birlikte
Amsterdam
Yaşamak ile gezmek, seyehat etmek farklı şeyler..Eğer yaşamak istersem Amerikada, gezmek seyehat etmek istediğim yerler ise Paris,Tokyo,Londra hatta tüm Avrupa diyelim :) ve Mısır..
amerika
çin
İngiltere.
quote:
Orjinalden alıntı: EagleWING
İngiltere.
Daha cumhuriyetin bile olmadığı son derece faşist dünya nın en iğrenç insanlarının yaşıdığı sosyal hakların ve insan haklarının çok kısıtlı olduğu bir ülkede yaşamak istiyorsun hiç yakıştıramadım sana doğrusu
Ben bir Güney Amerika ülkesinde yada İtalya da yaşamak isterdim ama 30 40 yıl önceki Türkiye'yi hiç birşeye değişmem
quote:
Orjinalden alıntı: cndstrn
quote:
Orjinalden alıntı: EagleWING
İngiltere.
Daha cumhuriyetin bile olmadığı son derece faşist dünya nın en iğrenç insanlarının yaşıdığı sosyal hakların ve insan haklarının çok kısıtlı olduğu bir ülkede yaşamak istiyorsun hiç yakıştıramadım sana doğrusu
Ben bir Güney Amerika ülkesinde yada İtalya da yaşamak isterdim ama 30 40 yıl önceki Türkiye'yi hiç birşeye değişmem
Yanılıyorsunuz. Krallık, semboliktir İngiltere'de. Faşist bir millet değil, çıkarlarına göre dost seçer hükümet. Ancak faşist değiller kesinlikle. İnsan kavramı değişir. Bana göre İngiliz toplumu Dünya'nın en iyi toplumlarındandır genel olarak. İnsan hakları hiç de kısıtlı değil. Karıştırdığınızı düşünüyorum açıkçası. PM'den konuşmak isterim açıkçası sizinle. Dilerseniz tartışabiliriz.
İtalya'yı sevmem bu arada. Toplumen özellikle.
ABD ya da irlanda cumhuriyetinde yaşamak isterdim
bir ara irlanda dünyanın en yaşanabilir ülkesi seçilmişti
ABDde yaşamak isteyenlere abdnin sağlık sektörüyle ilgili yapılan belgeseli izlemelerini öneririm sanırım micheal moore yapmıştı...
amerikada yaşadım hemde en güzel yerlerinden birinde floridada,, amerika için söylüyorum araba fiyuatları çok ucuz otellerde türkiyeyle kıyaslanmıyacak derecede ucuz, çok güzel bir ülke ama ortam yapmak çok zor,, yani öyle girişkenim filan hikaye oluyor amerikalılarla zor ortam yapılıyor orda 5seeden beri okuyan bir genci ile konuşmuştum bana hala ortamı olmadığını söylemişti,, bizimle takılıyodu halbuki orda daha yeni tyanışmıştık,, bir de artık işbulmak öyle kolay değil,, mesela ben geldim diplomam elimde yükseği de burda yapiyim iş bulayim inanın zor,, ama avustralya kanada harıl harıl mühendis, ara eleman filan arıyorlar,, benim tavsiyem avustralya arkadaşlar eğer imkanınız varsa hiç durmayın,, bu arada avrupayı da anlatiyim, almanya avusturya fransa filan buralar milliyetçi türklere iyi gözle bakılmıyor,, hollandada da bir dünya türk var ama dünyanın en güzel kızları hollandada benim gördüğüm bu, aşırı güzeler hele amsterdam havalimanındaki hostesler hala aklımda inanamazsınız kafayı yersiniz, danimarkayada akrabam gitti 6 ay kaldı orda söylediğine göre kızları inanılmaz güzelmiş ama hava soğuk ve ortam kötüymüş, sormak istedikleriniz varsa sorun hemen hemen her ülke hakkında bilgi sahibiyim.