Şimdi Ara

hangi ülkede yaşamak isterdiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SkiNNy

Seçimim bir iskandinav ülkesi olurdu..

• U.S.A = California..

Hastayım o şehre yaa. Çok güzel... Özeniyorum hep
  • iSKANDİNAV ulkesine gidecekler oradakilerde yaz gelsede turkiye de ucuz tatil yapsak diyorlar(;

Tek avantajı esmerler talep goruyor(;
  • Kore'de yaşamak isterdim. Çok merak ediyorum zaten umarım bir gün görebilirim
  • stockholm
  • CANADA
  • İspanya.Dillerini çok severim.Türk dili kadar deil tabe.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fırtınam...

U.S.A = California..

Hastayım o şehre yaa. Çok güzel... Özeniyorum hep

California eyalettir. Ama her neyse.
  • Kesinlikle FİNLANDİYA
  • BÜYÜK TURAN İMPARATORLUĞU

Biraz fazla abarttım galiba.
  • Detroit'de east coast
  • İSVİÇRE
  • Turancılardan cevap gelmedi yaa benim yazıma
  • Ben ihtiyaçlarımı giderebileceğim ortalama bir ücret olduktan sonra Türkiyede yaşamak isterim.

Üst kattaki komşumuzdan damat hollandalı eşi türk 20 ve 15 yaşlarında iki çocukları var. 7-8 sene önce türkiyeye geldiler. Türk kızımız hollandayı seviyor hatta gitmekte istiyor ama esas memleket özlemi çekmesi geereken kapı orada istiyorsan sen git ben türkiyede kalırım diyor. Ayrıca hollandada ortamın çok kötü olduğunu çocuk yetiştirmek için türkiyenin daha uygun olduğunu söylüyor.

İkinci örneğimiz uzun süre önce avusturalyaya gitmiş bir tanıdığımızdan çocukları orada doğdu yani ikinci nesil. 3-4 yılda bir türkiyeye tatil için geliyorlardı. Artık çocukları büyüyüp iş güç sahibi olduğu için içlerinin rahat olduğunu tekrar vatanlarına dönmek istediklerini söylüyorlardı. Buraya kadar herşey normal ama doktor olan büyük oğluda türkiyeye dönmek istiyor nedeniyse ne kadar okusanda mevki sahibi olsanda hiç bir şeyin değişmediğini her zaman ikinci sınıf insan muamelesi gördüğünü söylüyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: cagla.35

Turancılardan cevap gelmedi yaa benim yazıma

Damarlarında o asil kan dolaştıkça onlar Türk oğlu Türktür ve bizim kardeşlerimizdir.
  • ne turanı ya turan mı kalmış artık Türkiye Cumhuriyeti kuruldu fark etmediniz mi turancılar

eski devlet politikalarının günümüzde hiçbir yeri yok. devir değişti ekonomik savaş başladı.
  • İsveç olabilir çünkü bir iskandinav ülkesinin toplumu hep yumuşak ve sessiz biçimde yaşarlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ELITTURK

ne turanı ya turan mı kalmış artık Türkiye Cumhuriyeti kuruldu fark etmediniz mi turancılar

eski devlet politikalarının günümüzde hiçbir yeri yok. devir değişti ekonomik savaş başladı.

Turan hep vardı zaten hiç bitmedi
    "Tehlikesiz yaşamak isteyenler intihar etsin. Hayat ve kâinat tehlikelerle doludur. Tehlike fertler için de, milletler içinde, topraklar içinde vardır. Korkunç bir deprem birkaç saatte Anadolu'yu suların altına gömebilir. Dünyaya yakın geçen bir kuyruklu yıldızın boğucu gazları birkaç milleti birden yok edebilir. Dünyayı yörüngesinden Çıkaracak büyüklükte bir göktaşı küremize çarparak dünyanın kıyametini koparabilir. Birkaç millet birleşerek bir gece Türkiye'nin üzerine 500 hidrojen bombası fırlattıktan sonra özel giyimli askerlerini yurdumuza sokabilir.Bütün bu ihtimaller var diye uyuşuk uyuşuk oturup yalnız fabrika kurmak, futbol maçları seyrederek bağırmak, defile ve güzellik müsabakaları yapmak, üniversitelerde bir takım bayağıların eserlerini tahlil etmekle mi vakit geçireceğiz? Bunlarla millet yaşamaz. Millet bir hayvan sürüsü değildir. Millet milli bir hedef ister. Ancak o hedefi gördüğü zaman sürü olmaktan çıkıp insanlaşır, bencil olmaktan kurtulup fedakârlaşır. Bizim için en kutlu hedef Turancılıktır. Eskiden nasıl bir idiysek yine birleşeceğiz diye kendisini bir ülküye adamaktan daha kutlu ne olabilir? Bütün Türkleri birleştirmek hakkımız ve görevimizdir, bizden zorla koparılanı zorla geri almak adaleti yerine getirmektir. Turancılık bir büyüklük düşüncesidir. Büyüklük düşüncesi asil bir düşüncedir."[/size]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @lperen -- 9 Aralık 2007; 0:32:17 >

• maddi durumum iyi olursa TÜRKİYE yi hiç bir şeye değişmem! ayrıca param olmayacak olsa bile Galatasaray'ı bırakıp hiç bir yere gidemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

quote:

Orjinalden alıntı: cagla.35

Turancılardan cevap gelmedi yaa benim yazıma

Damarlarında o asil kan dolaştıkça onlar Türk oğlu Türktür ve bizim kardeşlerimizdir.

Kan La sorunLar çözüLseydi benim ataLarım gagauzLarın eLinde parçaLanmazdı !!..

Benim tercihim irLanda itaLya norweç yada macaristan..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.