Şimdi Ara

hangi ülkede yaşamak isterdiniz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • colombia
  • kesinlikle ingiltere neden çünkü LİVERPOOL
  • Kesinlikle Caponyada

Anladınız Siz Oni

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Georges St-Pierre -- 9 Aralık 2007; 13:37:36 >

• Anlamadığım, takıldığım yerler var..
    Buradaki birçok arkadaş bugün Türkiyenin içinde bulunduğu durumu ve gidilen yolu adeta bir taraftar gibi alkışlarken diğer taraftanda Rusyada, Iskandinav ülkerinde, Amerikada vs.'de yaşamak isterdim demiş...

Ne garip bir ironi!
  • MEDİNE İSTERDİM EN GÜZEL YER
  • adam gibi yönetilen, bilinçli, yaşam standartı ve eğitim seviyesi yüksek bir Türkiyeye dünyayı değişmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Berkorn

adam gibi yönetilen, bilinçli, yaşam standartı ve eğitim seviyesi yüksek bir Türkiyeye dünyayı değişmem

İşte ben bunlara gülerim!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: BauglirXul

quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

quote:

Orjinalden alıntı: cagla.35

Turancılardan cevap gelmedi yaa benim yazıma

Damarlarında o asil kan dolaştıkça onlar Türk oğlu Türktür ve bizim kardeşlerimizdir.

Kan La sorunLar çözüLseydi benim ataLarım gagauzLarın eLinde parçaLanmazdı !!..

Benim tercihim irLanda itaLya norweç yada macaristan..

Dini bizi ilgilendirmez,kanlarında Türklük varsa bu yeterlidir.

‘‘Türk Birliği’nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. TÜRK Birliği’ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını TÜRK Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. TÜRK'lüğün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim TÜRK olarak doğmamdır’’

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkyaNuS. -- 9 Aralık 2007; 15:11:36 >

• Büyük Turan

Kafkasya'da,bağımsız Çeçenya'da yaşamak isterdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k1oNaXH -- 9 Aralık 2007; 19:10:52 >
  • kore digimonrpg'ye girmek için
  • İSPANYA

İspanya'da yaşamak isterdim ancak TÜRKİYE 'de yaşamaktan şikayetçi değilim ancak bazı insanlarla birlikte yaşamak ise beni geriyor!!! Ama burayı onlara hiçbir zaman bırakmam!!! Sonsuza kadar buradayım . Ancak bir turnuva için İSPANYA!ya gitmiştim Plame De Mallorca!ya harika bir şehir planlamasının yanında insanlar bize çok benziyor ve güleryüzlü ve nazik insanlar bizde medeniyeti tam benimsersek onlar gibi olacağız ancak onlardan tek bir farkımız olacak şçok daha ileri gidecek kapasitemiz var onların bizler kadar pratik zekası yok biz herşeyden anlıyoruz ancak onlar specific bilgilere sahipler yani gazeteci sadece gazateciliği biliyor evdeki ampulü bile değiştiremez gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BauglirXul

quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

quote:

Orjinalden alıntı: cagla.35

Turancılardan cevap gelmedi yaa benim yazıma

Damarlarında o asil kan dolaştıkça onlar Türk oğlu Türktür ve bizim kardeşlerimizdir.

Kan La sorunLar çözüLseydi benim ataLarım gagauzLarın eLinde parçaLanmazdı !!..

Benim tercihim irLanda itaLya norweç yada macaristan..

kardeşlerimizmiş ..

olmaz olsun öyle kardeş ! seni vursun işkence yapsın ben türk değilim desin hala damarlarında o asil kanı taşıyo diye avunalım biz.

Geçiniz Efendim !

• Türkiye(İstanbul) İstanbul bu kadar güzel olmasa Mekke yada Medine'de yaşamak isterdim. Ama ceddimiz elinden geleni yapıp, kimi feth etmiş, kimi cami temeli dikmiş. Anladınız siz onu

Bu arada millet Türkiye hariç her yeri diyor, annamadım gitti
  • hollanda veya kanada
  • italya
  • türkiye tabiki bizim en mutlu olabilcegimiz ülkedir, sebep türk oldugumuz için hiç kimse bize yabancı muamelesi yapamaz bu gurur verıcı duyguyu asla hıç bıyerde yaşayamayız emın olun arkadaslar..bende almanyada yaşadım,6ay romanyada kaldım,hollandayıda gördüm,avusturyayıda gördüm.romanya harıç bu ülkeler türkiyeden çok fazla gelışmış ve hayat şartları buradan kat kat daha iyi.orada herzamn yabancıyız kesınlıklede hep öle olucaz onlar için. ama merak işte japonyı görmek ve orada yaşamak en büyük hayalım. not. parayı buldugum ilk anda biletımı alıp kaçıcam buralardan .
  • ikinci kere dünyaya gelsem eminim türkiyede yasamak istemezdim.

türkiye 3. dünya ülkesidir macaristan moldava tunus gibi.

egitim 0 saglık 0 can güvenligi 0 insanca yasam 0
  • Vatanımdan memnunum ama yabancı ülke olsaydı tabiki finlandiya.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.