Bildirim
Hangi Üniversite ve Şehir Daha İyidir? (Acil Durum, Yardım Edin Lütfen)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Hangi Üniversite ve Şehir Daha İyidir? (Acil Durum, Yardım Edin Lütfen)
(En Son Oy Tarihi: 14.8.2020)
Giriş
-
Sadece şehir bazında değerlendireceğim. Üniversite ve eğitim anlamında bir bilgim yok. Trabzon, Sakarya ve Kayseri haricinde çok rahat edersin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geri dönüş için çok teşekkür ederim hocam, bu şehirleri atıyorum o zaman. Zaten insanı bana göre değil. -
Rica ederim yine eğitim anlamında bir yorum yapmayacağım ama Mersin'i bir düşün. Hem Büyükşehir hem modern
up up -
up up, az daha fikir alsam? -
yukarı -
UPtown funk (bu gidişle spam banı yiyeceğim )
Arkadaşlar biraz daha görüşe ihtiyacım var, kafam aşırı karışmış durumda, seri bir şekilde basıverin lütfen. -
Öğretmenliğin dışında şeylerle uğraşmak gibi fikrin varsa büyükşehir ve özellikle istanbul derim. Dilini kullanabileceğin birçok işle uğraşabilirsin diye düşünüyorum. Uluslarlarası şirketlerin varlığından dolayı böyle dedim. Okul kalitesi olarak bilgim yok.
Yok hocam, sadece öğretmenlik düşünüyorum. Devlet, öğretmenliklerde üniversiteye bakmıyor diye biliyorum. Ama KPSS'de çakılırsam dediğin gibi şirketlerde çalışabilirim, bu yüzden biraz daha iyi bir üni. olması lazım :D -
Yok mu biraz daha oylayacak bir arkadaş -
Bir kaç oy daha gelirse yazacağım üniversite kafamda belirmiş olacak. -
up up
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackRange -- 25 Temmuz 2017; 4:13:21 > -
up
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X