Şimdi Ara

Hangi Vitamin Bağışıklık İçin Daha İyi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
4
Favori
2.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu solgar vm2000 yetkili eczaneden aldım son kullanım tarihine seneler vardı uygun koşullar da sakladım açtıktan 1 ay sonra bozuldu ürün hem kokuyor hemde siyah siyah benekler oluşmuştu dikkatli kullanın.

Hangi Vitamin Bağışıklık İçin Daha İyi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resurrectionn -- 4 Eylül 2020; 23:56:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eğer dengeli bir diyetiniz varsa 2-3 günde bir C vitamini atın yeter. Multivitaminler, şehirliyi düdükleme hareketidir. Birisi yazmış üstte; adek ler depolanır dikkat edin fazlasını almayın. Hatta C yi de fazla almayın. Günde 2gr vitc içenler var, kanseri önlediğini sanıyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Hocam şu vitaminler nasıl acaba ? Kan tahlili sonucu yazdı doktor hanım.

Hangi Vitamin Bağışıklık İçin Daha İyi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sünnetçi34 kullanıcısına yanıt
    folik asit olmayani al b12 nin

www.hepsiburada.com
    Voonka Vitamin B12 102 Tablet Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/voonka-vitamin-b12-102-tablet-p-HBV00000881MX?magaza=Vitamininise%C3%A7#reviews

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 5 Eylül 2020; 1:23:7 >
  • Vitamin D(değelerin çok düşükse yükleme yapmak gerekebilir)2000-5000 UI günlük.
    Vitamin C - 2000mg
    Çinko - 20mg
    Magnesium - 200-400mg
  • Günde 5 yumurta yapıştırıyorsun çavuş esas duruşa geçiyor.

• sünnetçi34 kullanıcısına yanıt
    Ocean b12 yazmış baktım siyankobamalin değil metilkobalamin bu güzel bir artısı. Vücut daha kolay sentezliyor. Sprey şeklinde zaten kolay kullanılır. B12 gerçekten düşükse kullandıktan sonra çok etkisini görürsün.

New Life Mena K2`de ise d3 ve k2 vitamini var adından da anlaşılacağı üzere. D vitamini fazla kullanımda kalsiyum çökmesi sonucu böbrek taşı vs. oluşturduğunda k2 vitamini ile kullanılması tavsiye edilir. K2 vitamini kalsiyum birikmesini önler. Bu ilaçta da ikisini bir katmışlar birde d vitamini yağda eriyen bir vitamin oldugundan zeytinyağıda ileveten var ben beğendim güzel.

Bu arada devlette mi kontrol ettirdiniz? Devlette böyle bir şey olduğunda benoxel b12+devit 3 ampul yazarlar genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hammertime44

Doğrudur mantıklı hocam teşekkürler

Alıntıları Göster
    Bende bunların hepsi var misal. Kimisi 60 porsiyon kimisi 80. C vitaminleri 120-180 porsiyon. Düşününce pahalı olmuyor. Günde 1 paket sigara içen bir insandan daha az ödüyorum bunlara. Her günde içmiyorum üstelik.

Shiffa Home Arı Sütü
    NCS Ester C - Vitamin C
    Balen Propolis, Kudret Narı, Ekinezya ve Çörek Otu Yağı
    Sambucol Plus
    Voonka Multivitamin, B12
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Bende bunların hepsi var misal. Kimisi 60 porsiyon kimisi 80. C vitaminleri 120-180 porsiyon. Düşününce pahalı olmuyor. Günde 1 paket sigara içen bir insandan daha az ödüyorum bunlara. Her günde içmiyorum üstelik.

Shiffa Home Arı Sütü
    NCS Ester C - Vitamin C
    Balen Propolis, Kudret Narı, Ekinezya ve Çörek Otu Yağı
    Sambucol Plus
    Voonka Multivitamin, B12

Alıntıları Göster
    Aynen öyle hocam. Nelere para harcıyoruz sağlık daha önemli.
    Voonka çok gördüm ama nasıl bir marka bilmiyorum.

Şuan Now C 1000 alasım var o iyi gibi, ama C vitamini faydalı olur mu tam bilmiyorum.
    Çörek otu yağı kapsülü benimde aklıma geldi.
    D vitamini de önemli diyorlar.

Yani nasıl kombinasyon yapacağım bakalım :)

Solgar dilaltı B12+now c1000 mi yoksa D vitamini mi yada başka bir şey mi bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: İmam Bayıldı

Ocean b12 yazmış baktım siyankobamalin değil metilkobalamin bu güzel bir artısı. Vücut daha kolay sentezliyor. Sprey şeklinde zaten kolay kullanılır. B12 gerçekten düşükse kullandıktan sonra çok etkisini görürsün.

New Life Mena K2`de ise d3 ve k2 vitamini var adından da anlaşılacağı üzere. D vitamini fazla kullanımda kalsiyum çökmesi sonucu böbrek taşı vs. oluşturduğunda k2 vitamini ile kullanılması tavsiye edilir. K2 vitamini kalsiyum birikmesini önler. Bu ilaçta da ikisini bir katmışlar birde d vitamini yağda eriyen bir vitamin oldugundan zeytinyağıda ileveten var ben beğendim güzel.

Bu arada devlette mi kontrol ettirdiniz? Devlette böyle bir şey olduğunda benoxel b12+devit 3 ampul yazarlar genelde.
    Hocam yazdıklarız gerçekten çok doğru haklısınız. Peki Solgar dilaltı B12 ürünü hangi formda ? Siyankobamalin mi metilkobalamin mi?

Bu arada Now C 1000 faydası olur mu.

• Hammertime44 H kullanıcısına yanıt
    Voonka eczacıbaşının markası, güvenle alabilirsin nette çok daha ucuz. Karamürver içerikli şeyler al muhakkak. Sambucol çok pahalı, NCS Ester C daha uygun. Benzer ürünler vardır araştırırsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 5 Eylül 2020; 16:27:6 >
    metilkobalamin emilimi daha hizli

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Voonka eczacıbaşının markası, güvenle alabilirsin nette çok daha ucuz. Karamürver içerikli şeyler al muhakkak. Sambucol çok pahalı, NCS Ester C daha uygun. Benzer ürünler vardır araştırırsanız.
    Evet internette güzel ucuz fiyatlar. Voonka çok gördüm ama hiç bakmamıştım meğer iyiymiş çok teşekkürler artık ona da bakarım. NCS C vitamini Karamürver için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

metilkobalamin emilimi daha hizli
    Evet hocam biliyorum. O yüzden sormuştum Solgar dilaltı B12 hangi formda diye?

Bu arada siz Now C 1000 kullanıyorsunuz galiba hocam nasıl memnun musunuz?

Hocam bundan bahsediyorsanız
    vitaminler.com
    Solgar Methylcobalamin (B12) 1000 Mcg 30 Dilaltı Tableti - B Vitaminleri
    https://www.vitaminler.com/urun/solgar-methylcobalamin-b12-1000-mcg-30-dilalti-tableti-7424
    üzerinde yazdıgı gibi metilkobalamindir. Solgar bazı multivitaminlerinde siyanokobalamin kullanıyordu ama son araştırmalarda siyanakobalamin hem toksik hem de metilkobalamine göre daha az etkin olduğundan tüm ürünlerinden kaldıracaktı.

Now-c 1000 hakkında bilgim yok ama c vitaminin gerçekten faydası var. Pandemi öncesinde de kışın ekstra alıyordum hastalıksız geçiyordu. Hastalık olsa bile çok hafif oluyordu. Koronavirüs hastalarına da c vitamini veriliyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 5 Eylül 2020; 16:42:12 >

abd nin 1 numarali vitamin sirketi.memnunum kullanimindan.
    ailece kullaniyoruz .

• quote:

Orijinalden alıntı: İmam Bayıldı

Hocam bundan bahsediyorsanızhttps://www.vitaminler.com/urun/solgar-methylcobalamin-b12-1000-mcg-30-dilalti-tableti-7424 üzerinde yazdıgı gibi metilkobalamindir. Solgar bazı multivitaminlerinde siyanokobalamin kullanıyordu ama son araştırmalarda siyanakobalamin hem toksik hem de metilkobalamine göre daha az etkin olduğundan tüm ürünlerinden kaldıracaktı.

Now-c 1000 hakkında bilgim yok ama c vitaminin gerçekten faydası var. Pandemi öncesinde de kışın ekstra alıyordum hastalıksız geçiyordu. Hastalık olsa bile çok hafif oluyordu. Koronavirüs hastalarına da c vitamini veriliyor diye biliyorum.
    Yok hocam 100'lük olanı var 85 TL gibi bir fiyata ondan bahsetmiştim.

Now C için teşekkürler o zaman C vitamini kullanayım 1. Ürün bu olur. 2. Olarakta B12, D vitamini çörekotu yağı veya Karamürver gibi bakalım hangisi olur bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

abd nin 1 numarali vitamin sirketi.memnunum kullanimindan.
    ailece kullaniyoruz .
    Ciddi mi Solgar dan iyi demek

• İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Evet devlette prof yazdı

• Aşağı yukarı pandeminin başlangıcından itibaren aşağıda linkini verdiğim vitamini ailecek kullanıyoruz. Memnunuz diyebilirim.

urun.n11.com
    Ncs Vitamin C 1000 Mg 120 Tablet Kuşburnu Beta Glukan C Vitamini Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/vitamin-ve-mineraller/ncs-vitamin-c-1000-mg-120-tablet-kusburnu-beta-glukan-c-vitamini-P415430988

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.