Şimdi Ara

Hangi wireless adaptor almaliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar benim evdeki interneti yakinimla beraber kullanacagim internet kablosuz aramizda 30-40 metre var yaklasik bide 2 tane duvar var tplink 321 ile dendik %35-40 cekti hangi wireless adaptoru almaliyim daha yuksek modelini alsam %60-70 leri bulurmu tavsiyelerinizi bekliyorum

• Kullanacağınız bilgisayar masaüstü ise ve kullandığınız adaptörler ile kopma sorunu yaşıyorsanız, size tavsiyem dahili PCI wireless adaptör tercih etmeniz yönünde olaracaktır o şekilde daha güçlü sinyal yakalayabilirsiniz. Diğer bir öneri de USB bağlantısına ek uzatma adaptörü kullanın daha güçlü çektiği bir yere hareket ettirerek daha iyi bir bağlantı sağlayabilirsiniz.
  • Kullandığınız adaptörün adını verirmisiniz aranızda 30-40 metre varsa 300mbps bir wireless adaptör anca yeter oda tam verim alamazsın,Ben tp link kullanıyorum isterseniz adını verebilirim,kullandığım aygıt 150mbps ama maşallah 300 ler gibi çalıişıyor şuan baktığımda aramızda 30 metre olan bir dükkanın modem sinyalini iyi olarak % 70 alıyorum ama bu sizin daha fazla veya az alıcağınız belirlemez kullancağınız oda ve mekana kadar farkedicektir
  • Hocam sizin p link hangi model bide dbi dnrn bir sey var nedir o biliyorsaniz yardimci olurmusunuz
  • dbi olayı wireless modem veya adaptörün anteninin sinyal yayabilme kapasitesi demektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.