Şimdi Ara

HDMI kabloyu almaliyim ama Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarin GTX 970 ekran kartini aliyorum çok şükür.. Ancak özelliklere baktiğimda Ekran kartinin HDMI çikişinin 2.0 olduğu yaziyor.. Benim 23 inç Full HD mönitörümüm girişi ise HDMI 1.4'u destekliyor.. Sizce HDMI 2.0 mi almaliyim yoksa herhangi bir 1.4'de işimi Layiği ile görür mü.. HDMI 2.0 alirsam en ufakta olsa bi katki sağlar mi bana, Mönitörüm 1.4 olsa da ?

Birde hangi marka model almaliyim lütfen yardimci olun.. Piyasada O kadar çok var ki hdmi kablo hangisini alayim şaşirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 20 Aralık 2015; 21:03:31 >

• Monitörün Full HD ise HDMI 1.4 yeter. HDMI 2.0 4K 60 HZ için gereklidir.
  • 2.0 alsan da 1.4 olarak çalışır yani sana bir faydası yok.
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    monitörün displayport yada divi girişi yokmu ?
  • Ucuz bir HDMI 1.4 kablo alabilirsiniz. HDMI'da aktarım dijital olduğu için kablo arızalı olmadığı sürece işini sorunsuz yapacaktır.
  • Mönitörümde Display port dişinda diğer bağlanti çeşitleri var, Hdmi vga ve dvi.. Aslinda Son bi iki senedir kullandiğim çok kaliteli philips marka hdmi kablo var elimde, ama şuan ki kablonun bi ucu normal hdmi bi diğer ucuda mini hdmi.. Aldiğim kartta bu kabloyu anca Dönüştürücü ile kullanabilirim öyle de istemiyorum arada derece dönüştürücü olsun istemiyorum.. O yüzden Çok dandik olmayan aldiğima değecek kaliteli bi Hdmi kablo almak istiyorum.

Genelde bakiyorum, Inca Skypall S-link Goldmaster gibi markalarin var 30 40 liraya.. Bide Belkin marka var 50 TL falan.. Yarin duruma göre içime sinen hangisi ise onu alayim o zaman.. Teşekkürler..
  • Resmen salak gibi Koskoca reyonun önünde onlarca HDMI kablonun içinden şeklini beğendiğim bi HDMI kablo aldim Goldmaster CAB 17 diye eve bi geldim kablo 1.4 değil 1.3C imiş.. Yani varya samanlikta iğneyi bulmuşum ilk moralim bozuldu ama yapacak bişiy yok yeni alacağim ve bu sefer kutularin üzerlerini iyice okuyacağim.. Hoşuma giden 5 adet kablo aldim elime, içlerinden ala ala 1.3C olani almişim.. Bunda vatandaki adamlarin al al o da 1.4 demesinin etkisi var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv Tavsiye Sizce Hangisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Bilgisiz, sahtekâr, yalancı çalışanları koyuyorlar her haltı müşteriye dayıyorlar. Ne yazıkki kendini müslüman sanıyor bu sahtekarlar.
  • Ben 10 liraya süper dandik bir hdmi kablosu almıştım. kablo işlevini yerine getiriyor. görüntü filan sağlam ama tek sıkıntısı fiziksel kaliteden yoksun olduğundan kablo çabuk yıpranıyor ve başını sağa sola oynatınca görüntü gidiyor. Yani bir hdmi kablosuna çok para vermenin iki nedeni olabilir. birincisi 1 metreden fazla uzunlukta kablo kullanacaksan iletken kalitesi önemlidir. ikincisi ise fiziksel dayanıklılığıdır yoksa hepsi görüntüyü aynı gösterir.
  • @Mixus Çoğu ne sattiğindan ne özellik barindirdiğindan habersiz.. Klavyede herhangi bi harf nerede sorsan söyleyemez..

@fuko08 Ya benim aldiğim örgü kablo kalin bişiy kolay kolay eğilip bukulmuyor baya baya dayanikli uçlarida güzel ama işte 1.3c standartinda yaziyordu.. Ama başka bi yerde de 1.4 versiyon olduğu yaziyor.. Şuana kadar hiç bi sorun yaşamadim.. Aldiğim kablo bu arada Goldmaster CAB-17 modeli..
  • ben 1.5 metreliklerden almıştım energizer oynarbaşlılardan sene 2012 filandı hala kullanıyorum tavsiye edebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.