Şimdi Ara

Hangi X360'ı alacağıma karar veremiyorum Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi hangi Xbox'ı alacağıma bir türlü karar veremedim ve size sorayım dedim.

İlki Tek kol 500 GB Oyun yüklü 24 ay garanti Slim
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-slim-kasa-plusjtag-plus500-plustek-kol-plus90-oyun-plus24ay-garanti-fbk-elektronik-330045932/detay
    Öncelikle bu Kuzenimin Slim Xbox'ı 250 gb HDD'si var Çift kol Oyun yüklü yeteri kadar. Hem Başka Oyunlar oynadığı ve de sınava çalıştığı için satayım dedi Hem diğerinden daha ucuza 600 fln tam konuşmadık hem tanıdık

Bunlar sorular
    1-)Hangisi daha iyi
    2-)Yetmezse HDD mi değiştireyim Harici mi kullanayım Vede 500 gb HDD ile değiştirmek ne kadar tutar
    3-)Controller'a çabuk alışırmıyım Dualshock 3 İyiydi de bu daha iyi diyorlar
    Şimdiden Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YusufReyiz435 -- 23 Ağustos 2016; 10:18:24 >

• Acil yardım lütfen yaww karar verecem bugün
  • Xbox 360 gibi cumhuriyet ilanindan kalma makineyi 0 almaya calisma gidip one al veya ikinci el al x360

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar ikinci el zaten fazla para vermek istemiyorum dediğin gibi xbox one alacağım yakında şimdilik ucuz alacağım
  • Zaten one s cikti bir de scorpio geliyor x360 a para vermeye gerek yok su alicagin makinenin ustune 150 tl at forumda 950 tl ye var xb1 bende oyle aldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.