Şimdi Ara

Hangi Xiaomi Modelini Almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lg G3 Beat telefonumun miladını doldurmasından dolayı yeni telefon almaya karar verdim.Kesinlikle Xiaomi markasını tercih edeceğim arkadaşlar ön bilgimiz olsun.Bütçeme gelirsek realist olursam 1200-1300 liralık bir bütçem var.Fakat heves olarak içimde Mi6 alma isteği de bulunuyor.Bütçeyi ona göre arttırabilirim.
    Telefondan beklentilerimi de saymak isterim,öncelikle bir markanın amiral gemisi olan telefonu almak istiyorum,Xiaomi'nin de.Lg'de düştüğüm hataya tekrar kapılmak istemiyorum.Kamera performansı açıkçası önemli.Gece çekimi ve düşük ışıkta problem yaşanabileceği söylendi,ama o kadarı da olsun.Oyun oynayan birisi değilim,kullanacağım uygulamalar,snapchat,whatsapp,twitter vs.Ekranı büyük telefon da istemiyorum bu arada.
    Bir de ne zaman alayım onu da belirtseniz veya nerden?Xiaomi türkiye sitesi daha ucuz anlayamadım,teşhir ürünü mu satıyorlar?Migros veya A101'e gelmesini mi bekleyeyim yoksa?Seçimlerden sonra doların düşmesini mi bekleyeyim?

Şimdi Xiaomi modellerine geçelim

1.Mi 6 benim öncelik verdiğim(64/4 ideali midir? belirtseniz)

2.A1 bütçe için düşündüğüm(tablet gibi olduğu söylendi arayüz çok geniş değil vs)

3.Red mi 5 Plus F/p için düşündüğüm

4.Note 3

5.6x (çıktığında) (2binin altında umut ediyorum tabi)

Bekliyorum arkadaşlar yorumları.

• Note 3 en özelliklisi.

Snapdragon 660'ın performansı harika ve 835 ile aradaki fark hissedilmiyor.

MI6'ya göre 6GB ram, daha büyük ekran, daha iyi şarj süresi, daha başarılı kamera, 16mp ön kamera şeklinde artıları mevcut.

Bunlara ek olarak fiyatı da daha düşük. İsim olarak Note 3 yerine MI6 Plus denebilirdi yani.
  • Ekran küçük olsun derseniz Mi 6. 4/64 gayet güzeldir. Sıkıntı çekmezsiniz.

Ama büyük olsun derseniz Note 3.

Ekonomik olsun, yere düşse bile içim acımasın derseniz Redmi 5 Plus 4/64

Redmi 5 Pro felan sakın almayın Hindistan ürünleri TR'ye getirilmiş durumda. Zaten fiyatını haketmeyen bir cihaz.

6X de geldi gelecek.

Aceleniz yoksa biraz bekleyin etraf şenlenecek. Redmi S2 ile özellikle...
  • Note 3 alacağım teşekkürler.1770 Lira fiyatı mi türkiyede.Kazık değil di mi?.Hepsi burada 1730.
  • Max_Tate kullanıcısına yanıt
    KVK garantili mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.