Şimdi Ara

Hangi Yağı Kullanıyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracım 1993 model Doğan SL yağlarını değiştirmek istiyorum. Hangi yağları tavsiye edersiniz? Yani motor, şanzuman ve difrensiyal yağları. Haftasonu silindir kapağı sökülecek ve baskı balata değişecek.. Bu arada tüm yağları da değiştirmek istiyorum. (motor,şanzuman,difrensiyal) Mümkünse hangi yağları tavsiye eetiğinizi yazarsanız sevinirim. En kaliteli yağ hangisi ise onu kullanmak istiyorum. Özellikle iyi bir şanzuman yağı önerirseniz sevinirim. Tam bilgim yok ama özellikle kış günü şanzuman yağının donması biraz canımı sıkıyor.( bilmiyorum diğer arabalarda da aynı durum var mı) Sabahları vitese baya bir zor geçiyor çümkü.

Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar...

• Şanzıman ve difransiyel yağları değişmez,eksilmişse takviye edilir diye biliyorum.Motor yağı olarak dersen ben 20/50 Elf Taxı Gas kullanıyorum
  • valla petrol ofisindeki yağdan başka yağ tanımam diyerleri incedir karar sizin
  • Bende Geçenlerde Değiştirdim Opetten Aldım Ama Nasıldır Bilmiyrm..
  • motor yağı kadoil kulanıorum, şanzıman difrensiyel yağlarını komple boşaltmak gbi hata yapma ötmeye başlıyolar arkadaşın dediği gibi eski yağın üzerine ilave ettir...
  • castrol yağın ötesinde ;) diğerleri su gibi hele hele bp hiç kullanma zeytinyağı gibi bi kere kullandım arabanın çekişi bile düştü :D
  • bu kış castrol 20 50 kullandım kullandığıma pişman oldum arabanın yakıtı acayip arttı. gelecek kış 10 40 kullanmaayı düşünüyorum. aracım kartalslx 96
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi elinizi kullanıyorsunuz?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.