Bildirim
Hangi diş macununu kullanıyorsunuz ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hepsi aynı en ucuzunu kullanirim fark etmez
Yine de signal white now favorim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
DİŞLERİMDE PLAK VE TARTAR PROBLEMİM VAR. BU DA ESTETİK OLARAK HOŞ OLMAYAN SARI LEKELERE SEBEBİYET VERİYOR, SOSYAL ORTAMLARDA GÜÇ DURUMA DÜŞÜYORUM. GEÇEN GÜN ARKADAŞLARLA HER ZAMANKİ GİBİ BİR MUHABBET ORTAMINDAYDIK VE BEN BİR KAHKAHA ATTIĞIM ESNADA ARKADAŞLARIM DİŞLERİMDEKİ SARI LEKELERİ FARK ETTİLER VE BENİ UYARDILAR. BANA SİNYAL DİŞ MACUNUNU TAVSİYE ETTİLER. "BAK" DEDİ "BEN SİNYAL DİŞ MACUNU KULLANIYORUM ÇOK MEMNUNUM" DEMESİYLE BERABER AĞZININ ORTALIK YERİNE BİR ÇAKTIM BUNUN! AĞZI BİR YANA DİŞ MACUNU BİR YANA... "ARKADAŞIM!" DEDİM, "LAN!" DEDİM, "NE VAR!" DEDİM, "BİR İNSAN BİR İNSANA BUNU SÖYLER Mİ? KUSURUNU YÜZÜNE VURUR MU? MÖT!"
-
-
Sensodyne
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İYİ Kİ UYARMIŞLAR, bunda kötü bir şey YOK. Vurmayacaktın, BURDA SUÇLU OLAN SENSİN.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X