Şimdi Ara

Splat diş macunu kullanan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Splat Diş Macunu Yorumları: Kullanıcı Deneyimlerini Keşfet

Splat diş macunu, çeşitli özelliklere ve avantajlara sahip popüler bir ağız hijyeni markasıdır. Kullanıcı deneyimlerini öğrenmek için Splat diş macunu yorumlarını incelemek, bilinçli bir seçim yapmana yardımcı olabilir.

Splat Diş Macunu Özellikleri:

• Doğal içerikler ve bitki özleri içerir
    • Beyazlatma, hassasiyet giderme ve nefes tazeleme gibi çeşitli amaçlara yöneliktir
    • Çeşitli tat ve aromalarda mevcuttur

Kullanıcı Deneyimleri:

Splat diş macunu kullanıcı yorumları genellikle olumludur ve aşağıdakiler gibi avantajlardan bahseder:

• "Dişlerimi beyazlattığını ve nefesimi tazelediğini fark ettim."
    • "Hassasiyetimi azaltmada etkili oldu."
    • "Doğal içerikleri benim için önemli."

Ancak bazı kullanıcılar diş macununun tadını veya kıvamını çok yoğun bulabilir. Ayrıca, bazı hassas dişler için çok aşındırıcı olduğunu bildirenler de vardır.

Splat Diş Macunu Yorumlarını Değerlendirme:

Splat diş macunu yorumlarını değerlendirirken, yorum yapan kişinin bireysel tercihlerini ve diş sağlığı geçmişini dikkate almak önemlidir. Tüm yorumlar tarafsız olarak yazılmayabilir ve bazıları markalaşma çabalarının bir parçası olabilir.

Genel olarak, Splat diş macunu yorumları çeşitli amaçlara yönelik etkili bir ağız hijyeni seçeneği olduğunu göstermektedir. Ancak, kişisel tercihlerin ve bireysel diş sağlığı ihtiyaçlarının değişebileceğini unutmamak gerekir. Diş macunu seçimi yapmadan önce diş hekimine danışmak her zaman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Blackwoodu çok uzun zamandır kullanıyorum. Hemen hemen bütün Splat macunlarını denedim.Bazen dışarda falan kalınca başkasının macununu kullanınca garip oluyorum. Baya alıştım diğerlerinden farklı geliyor bana artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALO -- 9 Haziran 2021; 13:22:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HALO

Blackwoodu çok uzun zamandır kullanıyorum. Hemen hemen bütün Splat macunlarını denedim.Bazen dışarda falan kalınca başkasının macununu kullanınca garip oluyorum. Baya alıştım diğerlerinden farklı geliyor bana artık.

hocam 3-4 senedir splat kullananların tüm dişleri çürümüş ve gitmiş içinde flörür olmadığı için diş hekimi sakın flörürsüz kullanma diş macununu dedi napcam splattanda vazgeçemiyorum tadı çok iyi

• Lotus ve ultraconplex olanları kullandım. Kaliteli diş macunu, tavsiye ederim.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yes beyb -- 28 Haziran 2021; 13:3:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

mide bulandırıcı şeyler yazıyorsun

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

2k 32 inç monitörün olsa sende izlersin piksel sayarak izledigin icin miden kaldırmıyordur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    misvak mı diş fırçası mı
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

doğru diyorsun haklısın monitörümü satılıga cıkarıyorum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

doğru diyorsun haklısın monitörümü satılıga cıkarıyorum :(

Alıntıları Göster

o monitorde yazılım veya dil öğren işe yarar işte

• quote:

o monitorde yazılım veya dil öğren işe yarar işte

Alıntıları Göster

ögreniyorum hocam ama gün boyu stresli oldugum icin maalesef öyle bir şey oluyor :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

hocam 3-4 senedir splat kullananların tüm dişleri çürümüş ve gitmiş içinde flörür olmadığı için diş hekimi sakın flörürsüz kullanma diş macununu dedi napcam splattanda vazgeçemiyorum tadı çok iyi

Alıntıları Göster

Dişimde 1 tane çürük yok. 20lik hariç dişçiye adım atmadım. Valla insan ne yapacagını bılemıyor ki flörürlü zararlı diye gezıyodu bi ara herkes şimdide az flörür iyi çürümeyi engelliyor diyo. Ben kullanıyorum ama hekim değilim öneremem. Hekime danışıp alabilirsiniz tavsiye ettiği ne ise.

• Yalan, dolan kardeşim. Florür mü çürükten koruyormuş...

Diş sağlığı için düzenli ve doğru fırçalama ile mutlaka, mutlaka ve mutlaka diş ipi kullanmalı. Bu şekilde olduğu sürece Allah'ın izniyle bir şey olmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

Yalan, dolan kardeşim. Florür mü çürükten koruyormuş...

Diş sağlığı için düzenli ve doğru fırçalama ile mutlaka, mutlaka ve mutlaka diş ipi kullanmalı. Bu şekilde olduğu sürece Allah'ın izniyle bir şey olmaz.

hocam koruyor malesef ben okuyorum yorumları kızın biri 4 sene günde 3 kez splatla fırçalamış 5 çürüğü varmış flörür şart hocam cdc amerika ingiltere tüm bilim flörür diyor flörür sadece çürükten korumuyor dişide yeniliyor

• tüm diş macunları aynıdır. diş beyazlattığını düşündüğün hepsinde aşındırıcı var çok kullanımı zararlı. etkin bir temizlik için sıradan diş macununun yanında diş ipi kullanman yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: akbey617

Lotus ve ultraconplex olanları kullandım. Kaliteli diş macunu, tavsiye ederim.

Diş çürütoyrmu hocam

• Nasıl yani hocam? Diş macunu bu, niye çürütsün dişleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: akbey617

Nasıl yani hocam? Diş macunu bu, niye çürütsün dişleri.

şuan devammı kullanmaya splat

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.